Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

GasGas Six Days Chile

Περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις

To ISDE (International Six Days Enduro) του 2018 διοργανώθηκε στο παραθαλάσσιο Viña del Mar, μια πανέμορφη και γραφική πόλη στο Valparaíso της Χιλής. Τιμώντας τον θρυλικό αγώνα, η GasGas παρουσίασε δύο ειδικές εκδόσεις, τα EC 250/300 Six Days Chile. Τα πλαστικά των δύο μοτοσυκλετών είναι διακοσμημένα με τα χρώματα της σημαίας της Χιλής, ενώ αποτελούν μοντέλα περιορισμένης παραγωγής.


Τα Six Days είναι βασισμένα πάνω στα αντίστοιχα EC 250/300 παραγωγής του 2019 και οι διαφορές τους πέρα από τον ιδιαίτερο χρωματικό συνδυασμό, συμπεριλαμβάνουν τα γκριπ και το τιμόνι με ενισχυτικό μπαράκι της Renthal, τα νέα καβαλέτα τιμονιού, τον μηχανισμό γρήγορης απασφάλισης του άξονα του μπροστινού τροχού, τις μαύρες τιμονόπλακες κατασκευασμένες σε CNC και διαφορετικό δίσκο 260mm της NG μπροστά.


Φυσικά πάνω στις δύο μοτοσυκλέτες φιγουράρουν τα γραφικά του ISDE, ενώ διαθέτουν και αντιολισθητικό κάλυμμα στη σέλα. Οι δύο μοτοσυκλέτες είναι ήδη διαθέσιμες στη χώρα μας, καθώς μόλις παρελήφθησαν από την ελληνική αντιπροσωπεία eXTra products, με τις τιμές του να είναι στα 9.070 ευρώ για το 250 και στα 9.450 ευρώ για το 300.