Harley-Davidson CVO Road Glide και CVO Street Glide - Πρώτες επίσημες teaser φωτογραφίες, λεπτομέρειες και Video

Επίσημη αποκάλυψη των μοτοσυκλετών στις 7 Ιουνίου
Harley-Davidson CVO 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

27/4/2023

Μετά από τη διαρροή των πρώτων φωτογραφιών και βασικών τεχνικών λεπτομερειών, η Harley-Davidson έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για τα εκ βάθρων ανανεωμένα CVO Street Glide και CVO Road Glide, με τους Αμερικανούς να τα τοποθετούν στη γκάμα του 2024. Η αναλυτική επίσημη παρουσίαση αναμένεται στις 7 Ιουνίου.

Από το 1999, τα περιορισμένης παραγωγής Custom Vehicle Operations (CVO) μοντέλα της Harley-Davidson αποτελούν εμβληματικές εκδόσεις διαφόρων μοντέλων της εταιρείας, φέροντας κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού και επιδόσεων, μοναδικό σχεδιασμό και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Για το 2023, τα CVO μοντέλα της H-D έχουν ως βάση τα τουριστικά Street Glide και Road Glide μοντέλα, με εντυπωσιακή νέα σχεδίαση και εκ βάθρων ανανεωμένο εξοπλισμό.

Harley-Davidson CVO Street Glide 2024

Όσον αφορά το CVO Street Glide oι οπτικές αλλαγές ξεκινούν με το σημαντικά ανασχεδιασμένο batwing φαίρινγκ, το οποίο διατηρεί το εμβληματικό σχήμα "Τ", αλλά αποκτά εκσυγχρονισμένη σιλουέτα. Αξιοσημείωτη λεπτομέρεια είναι ο τετράγωνος προβολέας στο κέντρο αντί της στρογγυλής μονάδας του σημερινού Street Glide, με DRL LED περίγραμμα σε σχήμα ανάποδου Ωμέγα. Το κάτω άκρο του φαίρινγκ προεξέχει τώρα προς τα εμπρός για να δώσει μια πιο μοντέρνα, αεροδυναμική εμφάνιση, με τον προβολέα να περιέχει πολλαπλές λυχνίες LED για την υψηλή και χαμηλή δέσμη ενώ πλαισιώνεται από μακριές λωρίδες φώτων πορείας LED που λειτουργούν και ως φλας, εκτεινόμενες μέχρι το περίβλημα των καθρεπτών στην άκρη του φαίρινγκ.

Νέα είναι και η σχεδίαση του μπροστινού φτερού πάνω από έναν καινοτόμο τροχό ο οποίος συνδυάζει παραδοσιακού τύπου ακτίνες με μία χυτή-σφυρήλατη ζάντα με “χείλος”, ενώ στο σύστημα πέδησης συναντάμε τις ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo, οι οποίες είμαστε σίγουροι πως αργά ή γρήγορα θα περάσουν και στα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας. Αναβαθμίσεις συναντάμε και στο σύστημα infotainment οι οποίες δίνουν έμφαση στην τουριστική πλευρά της μοτοσυκλέτας.

Harley-Davidson CVO Road Glide 2024

Όσον αφορά το CVO Road Glide του 2023 που εμφανίζεται στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε πως και εδώ υπάρχει σχεδιαστική ανανέωση. Το φαίρινγκ έχει επιθετικές γραμμές, ενώ ο μονός προβολέας LED έχει τώρα ένα ευρύ και ενιαίο, οριζόντιο σχήμα αντί για τους δυο παράλληλα τοποθετημένους προβολείς του προηγούμενου μοντέλου. Τα φλας είναι ενσωματωμένα στα φαίρινγκ ενώ και το ρεζερβουάρ είναι αρκετά πιο μπροστά τοποθετημένο ώστε να γίνει πιο λεπτή η σιλουέτα της μοτοσυκλέτας. Στο CVO Road Glide συναντάμε επίσης τις ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo ενώ και εδώ υπάρχει το ανανεωμένο σύστημα infotainment. Τα πλαϊνά πάνελ έχουν διαφορετικό σχήμα από ότι προηγουμένως, ενώ οι πλαϊνές σκληρές βαλίτσες φαίνονται μεγαλύτερες.

Κοινό στοιχείο και των δύο μοντέλων είναι ο νέος V2 Milwaukee-Eight VVT 121 κινητήρας. Ο αριθμός 121 ο οποίος είναι ευδιάκριτος στην εισαγωγή και στο κάλυμμα του συμπλέκτη, υποδηλώνει τη χωρητικότητά του κινητήρα σε κυβικές ίντσες. Οι 121 κυβικές ίντσες μας δίνουν 1.982 κυβικά, με τον κινητήρα να είναι ελαφρώς “μικρότερος” από τον Screamin’ Eagle των 122 κυβικών ιντσών που υπάρχει τώρα ως έξτρα αναβάθμιση (Stage III) για τον Milwaukee-Eight κινητήρα που έχουν όλα τα μεγάλα cruiser μοντέλα της αυτή τη στιγμή, όμως ο συγκεκριμένος 121 έχει έναν κρυφό άσσο στο μανίκι του. Τη χρήση μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων -που υπάρχει ήδη στις Panamerica και Sportster S- που βοηθά τη H-D ώστε να αντιμετωπίσει τις αυστηρότερες προδιαγραφές εκπομπών ρύπων, χωρίς να έχει απώλειες στην ιπποδύναμη και με γεμάτη καμπύλη ιπποδύναμης σε όλες τις στροφές.

Νέες θα είναι οι αναρτήσεις, με τη Harley-Davidson να μην δίνει ακόμα αναλυτικές πληροφορίες για αυτές,

Τόσο το CVO Street Glide όσο και το CVO Road Glide τα οποία θα αποκαλυφθούν επίσημα από την Harley-Davidson στις 7 Ιουνίου θα προσφέρονται σε δύο χρωματικές επιλογές.

Ετικέτες

Zeeho AE6+ - Άφιξη στην Ελλάδα και ανακοίνωση τιμών

Ο μικρότερος αδελφός του AE8+, σε 2 εκδόσεις: με μία και με δύο μπαταρίες
Zeeho AE6+
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

4/12/2023

H Muvus ανακοινώνει την έλευση στην Ελλάδα του νέου Zeeho AE6+ το οποίο εμπλουτίζει την γκάμα των ήδη πολύ πετυχημένων AE8+ και ΑΕ8S+. Το νέο e-scooter της θυγατρικής εταιρείας της CFMOTO διατίθεται με μία αλλά και με δύο μπαταρίες.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του AE6+ είναι τα εξής:

 • Αυτονομία σε ιδανικές συνθήκες, με τη 1 μπαταρία 55km και με τις 2 μπαταρίες 95km

 • Μέγιστη ισχύς 5.5KW (7,4 hp)

 • Πλευρικά τοποθετημένος ηλεκτροκινητήρας

 • Μπαταρία 69V27Ah (1 ή 2 αναλόγως την έκδοση)

 • Εμπρός Ανάρτηση: τηλεσκοπικό πιρούνι

 • Πίσω: αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης

 • Πίνακας οργάνων με 5’’ LCD οθόνη

 • Τρία Riding Modes: Eco, Street, Sport

 • Cruise Control

 • Ξεκλείδωμα χωρίς κλειδί- Εφαρμογή Easy Ride!

 • Over the Air Upates

 • Αντικλεπτικό σύστημα με ένδειξη τοποθεσίας και ηλεκτρονικό φράχτη-όριο στο οποίο μπορεί να είναι ενεργό

 • Ένδειξη πλευρικού Stand

 • Χρώματα : Vibrant white, Slate Grey, Liquid Black

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις τιμές όλων των e-scooter της Zeeho που εισάγονται στη χώρα μας.

ZEEHO Τιμοκατάλογος

Ετικέτες