KTM Orange Days 2018

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες και οι πόλεις
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

13/10/2017

Η ΚΤΜ S.E.E ανακοίνωσε τις ημερομηνίες και τις τοποθεσίες που θα διοργανωθούν τα φετινά "Orange Days" προκειμένου να οδηγήσουν και να δουν από κοντά τα χωματερά (Enduro και Motocross) ΚΤΜ του 2018 όσοι πιστοί της φίρμας. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και της δήλωσης συμμετοχής:

Δελτί τύπου

Με την εξέλιξη των off road μοτοσυκλετών της ΚΤΜ να συνεχίζεται αδιάκοπα και πιστή στην παράδοση των OFFROAD DAYS, η ΚΤΜ S.E.E. σας προσκαλεί να δείτε και να οδηγήσετε τα νέα μοντέλα Enduro και Motocross του 2018.

Ξεκινώντας μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας, στο βουνό της Πεντέλης και συνεχίζοντας προς τα βόρεια, τα OFFROAD DAYS περνάνε από Τρίκαλα, Γιαννιτσά και καταλήγουν στην Ξάνθη ενώ μία εβδομάδα αργότερα οι “χωμάτινες μέρες” θα ολοκληρωθούν στη Ρόδο.

Όπως κάθε χρόνο, τα OFFROAD DAYS είναι ανοιχτά για όλους τους λάτρεις της χωμάτινης οδήγησης, τόσο του motocross όσο και του enduro. Φυσικά η KTM S.E.E. μαζί με τους συνεργάτες της θα χαρούν να σας υποδεχτούν στις πίστες και τις ειδικές διαδρομές που θα έχουν προετοιμαστεί αποκλειστικά για το σκοπό αυτό.

Με τη διαθέσιμη γκάμα των OFFROAD DAYS να περιλαμβάνει - για πρώτη φορά στην Ελλάδα - τα ολοκαίνουργια δίχρονα EXC με το σύστημα ψεκασμού TPI, τα κορυφαία τετράχρονα 250 EXC-F SIX DAYS και 350 EXC-F, την παγκόσμια πρωταθλήτρια του motocross 250 SX-F FACTORY EDITION και το μοναδικό 125 SX, είναι σίγουρο πως όλοι θα απολαύσουν μια πραγματική Ready to Race εμπειρία.

Θα περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχτούμε σε οποιαδήποτε από τις πέντε στάσεις των OFFROAD DAYS 2017.

ΚΤΜ OFFROAD DAYS Ημερομηνία & Τόπος Διεξαγωγής:

  • Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 - Πεντέλη, Αγ. Παντελεήμονας - KTM SEE
  • Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 - Τρίκαλα - ΣΙΩΚΗΣ ΜΟΤΟ
  • Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 - Γιαννιτσά - ΜΑΚΙΝΑ
  • Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 - Ξάνθη - ΔΡΑΜΟΝ
  • Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 - Ρόδος - RACING DESIGN

Μοτοσυκλέτες διαθέσιμες προς δοκιμή:
KTM 250 EXC TPI
KTM 300 EXC TPI* 
KTM 250 EXC-F SIX DAYS
KTM 350 EXC-F
KTM 125 SX
KTM 250 SX-F FACTORY EDITION

*η ΚΤΜ 300 EXC TPI θα είναι διαθέσιμη για δοκιμή μόνο στην Πεντέλη

Όροι συμμετοχής :
Οι αναβάτες να έχουν την κατάλληλη ενδυμασία και εξοπλισμό (κράνος, γάντια, μπότες, θώρακα κλπ).
Οι αναβάτες πρέπει να είναι άνω των 15 ετών, και μέχρι την ηλικία των 18 θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα.
Οι αναβάτες (εάν συνοδεύονται ο γονέας ή ο κηδεμόνας) θα πρέπει να υπογράψουν την σχετική Δήλωση Παραλαβής και Αποποίησης.
Η σχεδιασμένη διαδρομή θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στα OFFROAD DAYS.
Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την δική τους μοτοσυκλέτα στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Για πληροφορίες επικοινώνησε σήμερα με τον πλησιέστερο συνεργάτη της KTM ή δηλώστε συμμετοχή εδώ

Ετικέτες

QJMOTOR COV 500 X: Νέα Enduro από τους Κινέζους - 47,6hp/134kg

Με 47,6 ίππους στα 134 κιλά!
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

21/11/2025

Η QJMOTOR παρουσιάζει τη νέα Enduro μοτοσυκλέτα COV 500 X, που αποδίδει 47,6 ίππους και ζυγίζει γεμάτη 134 κιλά.

Ο κινητήρας της COV 500 X είναι ένας μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας 449,4 κυβικών που αποδίδει 47,6 ίππους στις 9.500 στροφές και 4,3 kg.m ροπής στις 7.500 στροφές, είναι εναρμονισμένος με προδιαγραφές Euro5+ και συνδυάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο.

Το πιρούνι της είναι ανεστραμμένο και πίσω φέρει ένα monoshock αμορτισέρ χωρίς όμως να δίνονται πληροφορίες ως προς τις διαδρομές. Το βάρος της μοτοσυκλέτας ανακοινώνεται στα 134 κιλά, με γεμάτο το ντεπόζιτο χωρητικότητας 10 λίτρων.

COV

Οι τροχοί είναι 21 ιντσών μπροστά και 18 πίσω, τονίζοντας τον χωμάτινο προσανατολισμό της μοτοσυκλέτας. Το μεταξόνιο της COV 500 X είναι στα 1.495 mm και το ύψος της σέλας ορίζεται στα 960 mm.

Αναμένουμε από την εταιρεία περισσότερες πληροφορίες ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την τιμή και φυσικά ως προς το αν θα εισαχθεί στην χώρα μας.
Η τιμή θα παίξει σημαντικό λόγο καθώς δεν αναμένεται να έχει την εξέλιξη που έχει φανεί στο KOVE και αντανακλάται και στην ζυγαριά μεταξύ άλλο. Παρόλο που η απόδοση δεν διαφέρει πολύ από τον υπόλοιπο ανταγωνισό, όπως αυτός έχει διαμορφωθεί από KTM-Beta την τελευταία κυρίως πενταετία που η ιπποδύναμη έπεσε, τα κιλά του νέου COV 500X κάνουν την διαφορά αλλά προς τα πάνω. Σχεδόν είκοσι κιλά βαρύτερο από τα αντίστοιχα KTM και Beta και με παρόμοια απόδοση, η τιμή του COV 500X θα είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του... 

Ετικέτες