Sherco SE300 MY23 Mario Roman replica - Σε μόλις 250 αντίτυπα

Φόρος τιμής στον Ισπανό αναβάτη που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hard Enduro 2022
Sherco 300SE Mario Roman Replica 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

22/3/2023

Η Sherco παρουσιάζει την SE300 MY23 Mario Roman replica, μια κορυφαία Hard-Enduro μοτοσυκλέτα περιορισμένης παραγωγής, που εμπνέεται από την αγωνιστική μοτοσυκλέτα του Mario Roman.

Θυμιζουμε πως στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hard Enduro της FIM για το 2022, ο Mario Roman διεκδίκησε μέχρι τέλους τον τίτλο, για να τον χάσει για μόλις 7 βαθμούς, κατακτώντας τη δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης. H νέα μοτοσυκλέτα της γαλλικής εταιρείας που αποτίει φόρο τιμής στον Ισπανό αναβάτη είναι εξοπλισμένη με ότι καλύτερο κυκλοφορεί για hard enduro αγώνες και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη παραγωγή 250 αντιτύπων.

Μεταξύ άλλων η SE300 MY23 Mario Roman έκδοση περιλαμβάνει:

  • 8517 Μπλε κάλυμμα συμπλέκτη
  • 8519 Κάλυμμα ανάφλεξης
  • 6821 Πίσω λουρί έλξης
  • 6820 Μπροστινό λουρί έλξης
  • 5408 Προστασία ψυγείων
  • 2916 Προστατευτικό αλυσίδας μαύρο
  • 8029 AXP XTREM ποδιά κινητήρα
  • 11158 Κιτ αυτοκόλλητων Mario Roman
  • 8426 Πίσω δισκόφρενο EVO
Ετικέτες

Suzuki SV-7GX: Ανακοινώθηκε η τιμή του σε ευρωπαϊκές αγορές και είναι ανταγωνιστική – Πρόβλεψη για Ελλάδα

Έρχεται με νέο πακέτο βασισμένο στην παλιά αξιοπιστία
suzuki
Από τον

Παύλο Καρατζά

12/5/2026

Η Suzuki μας αποκάλυψε στην έκθεση EICMA τη νέα μεσαία crossover SV-7GX, που φέρει τον γνωστό V2 κινητήρα 90 μοιρών των SV650 και V-Strom 650, ανανεωμένο με νέα καλούδια.

Ο κινητήρας αυτός βρίσκεται στην παραγωγή από το μακρινό 1999, όμως φέρει πλέον ride-by-wire ψεκασμό που έρχεται πακέτα μαζί με quickshiter δύο κατευθύνσεων, τρία riding modes που ρυθμίζουν με την σειρά τους την απόδοση κινητήρα και traction control τριών επιπέδων, ενώ η απόδοση του κινητήρα είναι 72,4 ίπποι και 6,52 kg.m στις 8.500 και 6.800 σ.α.λ. αντίστοιχα - όσο δηλαδή ήταν και πριν τον εκσυγχρονισμό.

suzuki

Η τιμή της μοτοσυκλέτας στην Αγγλία έχει ανακοινωθεί στις 6.999 λίρες (περίπου 8.000 ευρώ, ισοτιμία 12/5/2026), στη Γερμανία η βασική έκδοση (λευκό χρώμα) θα πωλείται έναντι 7.999 ευρώ με την Touring έκδοση να είναι κατά χίλια ευρώ ακριβότερη (8.999), ενώ στην Ισπανία έχει οριστεί στα 7.999 ευρώ. Στη χώρα μας εκτιμάμε πως λόγω του τέλους ταξινόμησης και του αυξημένου ΦΠΑ, η τιμή αναμένεται να υπερβεί τις 8.000 ευρώ.

Πρόκειται για μια τιμή που ως τώρα φωτογραφίζει τη διάθεση της Suzuki να κρατήσει τη νέα της μοτοσυκλέτα κοντά στα δεδομένα του ανταγωνισμού, καθώς παραμένει στα ίδια επίπεδα με το V-Strom 650.

Το SV-7GX εκτιμάται πως θα φτάσει στο ευρωπαϊκό δίκτυο της Suzuki προς τα τέλη του Καλοκαιριού.