Triumph - Το τελικό test της Motocross μοτοσυκλέτας της λίγο πριν παρουσιαστεί και επίσημα - Video

Θεαματικό teaser στο οποίο τη μοτοσυκλέτα οδηγούν οι Ricky Carmichael και Evan Ferry
Triumph 250F with Ricky Carmichael
Από το

motomag

6/9/2023

Ο Ricky Carmichael και ο Evan Ferry στο νέο βίντεο της σειράς “Vision to Reality” παρουσιάζουν το τελικό test της motocross μοτοσυκλέτας των 250 κυβικών εκατοστών της βρετανικής εταιρείας.

Στις αρχές Αυγούστου η Triumph είχε αποκαλύψει το πλαίσιο των νέων MX μοτοσυκλετών της, ενώ προς τα τέλη Αυγούστου προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες για τον κινητήρα των 250 κυβικών εκατοστών. Η Triumph συνεχίζει να μας "ταϊζει" σταδιακά πληροφορίες για την πορεία της εξέλιξης του συγκεκριμένου motocross μοντέλου καθώς πρόσθεσε ακόμη ένα βίντεο στη σειρά ντοκιμαντέρ “Vision to Reality”. Στο συγκεκριμένο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική εταιρεία, οι Ricky Carmichael και Evan Ferry πραγματοποιούν το τελικό test της motocross μοτοσυκλέτας των 250 κυβικών εκατοστών.

MX Triumph

Στο βίντεο ο GOAT του MX, Ricky Carmichael, ο οποίος έχει συμβάλει τα μέγιστα στην εξέλιξη του νέου mx μοντέλου -να μην ξεχνάμε πως στην εξέλιξη έχουν λάβει μέρος και οι Bobby Hewitt, Dave Arnold, Ivan Tedesco και ο Stephen "Scuba" Westfall- συνομιλεί με τον αναβάτη motocross Evan Ferry, μεταφέροντας μας τις εντυπώσεις του για το νέο μοντέλο.

Triumph 250F

Και οι δύο αναβάτες δηλώνουν ενθουσιασμένοι από το πλαίσιο του νέου μοντέλου ενώ και η αίσθηση που τους δίνει το MX μοντέλο των 250 κ. εκ. σύμφωνα με τα λεγόμενα τους είναι εξαιρετική, καθώς αλλάζει εύκολα κατεύθυνση ενώ είναι ταυτόχρονα πολύ σταθερό.

Μετά το βίντεο του τελικού test του νέου MX μοντέλου της Triumph, μένει τώρα η επίσημη παρουσίαση του η οποία από ότι φανταζόμαστε δεν θα αργήσει.

Ετικέτες

Honda CL500 FTR HERITAGE EDITION - Στα χρώματα του κλασικού FTR223

Από τη Honda Ταϊλάνδης - Θα θέλαμε πολύ να βλέπαμε ανάλογη έκδοση και στην Ευρώπη
HONDA CL500 FTR HERITAGE
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/12/2023

Η Honda Ταϊλάνδης παρουσίασε μια ειδική έκδοση του CL500, με το προσωνύμιο FTR HERITAGE EDITION, η οποία διαθέτει λευκό φτερό μπροστά και ρεζερβουάρ στα ίδια χρώματα και γραφικά με το κλασικό μονοκύλινδρο FTR223, που με τη σειρά του απέτεινε φόρο τιμής στους αγώνες flat track.

Δυστυχώς η FTR HERITAGE EDITION δεν διαθέτει ούτε τα μεγάλα πλαϊνά numberplates (τα οποία είχε η original έκδοση, αν και στη συνέχεια μίκρυναν στις επόμενες), ούτε το κόκκινο πλαίσιο του original FTR223, αν και για να γλυκάνουν το χάπι οι Ταϊλανδοί προίκισαν τη μοτοσυκλέτα με κόκκινη σέλα.

Το FTR223 είχε κάνει ντεμπούτο το 1999, αποτίνοντας φόρο τιμής στους flat-track αγώνες, με τη Honda να έχει κερδίσει τίτλους Κατασκευαστή και Αναβάτη στο AMA Flat Track το 1984 και το 1985. Η μοτοσυκλέτα διέθετε αερόψυκτο κινητήρα 223 κ.εκ. RFVC προερχόμενο από XLR, με απόδοση 19 hp / 7.000 rpm, και με κιβώτιο 5 σχέσεων.

Honda FTR223

Οι ακτινωτοί τροχοί της ήταν 18 ιντσών εμπρός και πίσω, το ρεζερβουάρ είχε χωρητικότητα μόλις 7,2 λίτρων, με το στεγνό βάρος της να ανακοινώνεται στα 119 κιλά. Εν ολίγοις επρόκειτο για μια όμορφη, ελαφριά και διασκεδαστική κατασκευή, με στιλ και ικανότητες τόσο στην άσφαλτο όσο και στο χώμα.

Honda CL500 FTR Heritage

Το CL500 προωθεί το Scrambler στιλ -που βρίσκεται σχετικά κοντά σε εκείνο του FTR-, είναι πιο βαρύ αλλά και πολύ πιο δυνατό. Κι αν μέχρι τώρα η Honda Ιαπωνίας το έχει προικίσει με αρκετά όμορφα και χτυπητά χρώματα, εντούτοις νομίζουμε πως αυτή εδώ η ειδική έκδοση της Honda Ταϊλάνδης είναι η ομορφότερη μέχρι στιγμής.

Honda CL500 FTR Heritage

Θα θέλαμε πολύ να βλέπαμε τους Ιάπωνες να προχωρούσαν είτε στην παραγωγή ενός CL500 όπως αυτό που βλέπουμε εδώ -αλλά και με την προσθήκη κόκκινου πλαισίου-, είτε στην παρουσίαση ενός FTR500 με ακόμα περισσότερα Flat Track στοιχεία.

Ετικέτες