Triumph - Το τελικό test της Motocross μοτοσυκλέτας της λίγο πριν παρουσιαστεί και επίσημα - Video

Θεαματικό teaser στο οποίο τη μοτοσυκλέτα οδηγούν οι Ricky Carmichael και Evan Ferry
Triumph 250F with Ricky Carmichael
Από το

motomag

6/9/2023

Ο Ricky Carmichael και ο Evan Ferry στο νέο βίντεο της σειράς “Vision to Reality” παρουσιάζουν το τελικό test της motocross μοτοσυκλέτας των 250 κυβικών εκατοστών της βρετανικής εταιρείας.

Στις αρχές Αυγούστου η Triumph είχε αποκαλύψει το πλαίσιο των νέων MX μοτοσυκλετών της, ενώ προς τα τέλη Αυγούστου προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες για τον κινητήρα των 250 κυβικών εκατοστών. Η Triumph συνεχίζει να μας "ταϊζει" σταδιακά πληροφορίες για την πορεία της εξέλιξης του συγκεκριμένου motocross μοντέλου καθώς πρόσθεσε ακόμη ένα βίντεο στη σειρά ντοκιμαντέρ “Vision to Reality”. Στο συγκεκριμένο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική εταιρεία, οι Ricky Carmichael και Evan Ferry πραγματοποιούν το τελικό test της motocross μοτοσυκλέτας των 250 κυβικών εκατοστών.

MX Triumph

Στο βίντεο ο GOAT του MX, Ricky Carmichael, ο οποίος έχει συμβάλει τα μέγιστα στην εξέλιξη του νέου mx μοντέλου -να μην ξεχνάμε πως στην εξέλιξη έχουν λάβει μέρος και οι Bobby Hewitt, Dave Arnold, Ivan Tedesco και ο Stephen "Scuba" Westfall- συνομιλεί με τον αναβάτη motocross Evan Ferry, μεταφέροντας μας τις εντυπώσεις του για το νέο μοντέλο.

Triumph 250F

Και οι δύο αναβάτες δηλώνουν ενθουσιασμένοι από το πλαίσιο του νέου μοντέλου ενώ και η αίσθηση που τους δίνει το MX μοντέλο των 250 κ. εκ. σύμφωνα με τα λεγόμενα τους είναι εξαιρετική, καθώς αλλάζει εύκολα κατεύθυνση ενώ είναι ταυτόχρονα πολύ σταθερό.

Μετά το βίντεο του τελικού test του νέου MX μοντέλου της Triumph, μένει τώρα η επίσημη παρουσίαση του η οποία από ότι φανταζόμαστε δεν θα αργήσει.

Ετικέτες

Voge (Loncin) XWolf 550L: Το μεσαίο ATV ήρθε στην Ελλάδα με ανταγωνιστική τιμή

Με 43 ίππους και 255 κιλά ωφέλιμο φορτίο
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

29/4/2026

Το μεσαίο ATV της Voge με τον μονοκύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα 500 κυβικών εστιάζει στην πρακτικότητα με ικανότητα μεταφοράς έως και 255 κιλά, απευθυνόμενο σε ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες.

To Voge (Loncin) XWolf 550L φέρει μονοκύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα 500 κυβικών που αποδίδει 43 ίππους στις 7.000 στροφές και 4,95 kg.m στις 5.250 στροφές που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων CVT και επιλεκτική τετρακίνηση που είχαμε δοκιμάσει στην Γερμανία, στην παρουσίαση του μοντέλου. Μάλιστα, η μετάδοση διαθέτει κατ’ επιλογή κίνηση 4x4 ή 4x2, παράλληλα με ύπαρξη όπισθεν και δυνατότητα επιλογής Hi-Low (μακριές/κοντές σχέσεις), με το μπροστινό διαφορικό να κλειδώνει ηλεκτρονικά.

VOGE

Η απόσταση από το έδαφος είναι στα 280 mm, το βάρος του XWolf 550L ορίζεται στα 395 κιλά, μπορεί να μεταφέρει έως και 255 κιλά φορτίου και η χωρητικότητα του ντεπόζιτου είναι 21 λίτρα. Το  κινέζικο ATV είναι εξοπλισμένο με ανεξάρτητη ανάρτηση με διπλά ψαλίδια τόσο μπροστά, όσο και πίσω, ενώ το ηλεκτρονικό σύστημα διεύθυνσης EPS στην πολυτελέστερη έκδοση LUX κάνει το τιμόνι ελαφρύτερο.

Το Xwolf 550L διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με τις τιμές τους να έχουν καθοριστεί στα 6.695 ευρώ και 7.395 ευρώ (LUX) αντίστοιχα και καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τον εξοπλισμό ανά έκδοση.

Στάνταρ εξοπλισμός XWolf 550L

– Αργή/γρήγορη μετάδοση

– Κλείδωμα διαφορικού

– Ανεξάρτητη ανάρτηση σε όλους τους τροχούς, με τριγωνικά ψαλίδια τύπου A

– Δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς με συνδυασμένη πέδηση

– Χειρόφρενο

– Φωτιστικά LED

– Οθόνη LCD

– Πρίζα USB & παροχή 12V

– Πλάτη συνεπιβάτη

– Ζάντες 12″

– Ανοξείδωτη εξάτμιση

*Eργάτης, ζάντες αλουμινίου και κοτσαδόρος στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Στάνταρ εξοπλισμός XWolf 550L LUX

– Αργή/γρήγορη μετάδοση

– Κλείδωμα διαφορικού

– Ανεξάρτητη ανάρτηση σε όλους τους τροχούς, με τριγωνικά ψαλίδια τύπου A

– EPS (ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού)

– Δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς με συνδυασμένη πέδηση

– Χειρόφρενο

– Φωτιστικά LED

– Οθόνη LCD

– Πρίζα USB & παροχή 12V

– Πλάτη συνεπιβάτη

– Ζάντες αλουμινίου 12″

– Εργάτης

– Κοτσαδόρος

– Ανοξείδωτη εξάτμιση

 

Ετικέτες