Yamaha NEO's Dual Battery - Μόλις στα 1.968 ευρώ με την επιδότηση!

Από την αρχική τιμή των 3.985 ευρώ και την κατοπινή τιμή προσφοράς των 3.240 ευρώ, πέσαμε κάτω από τα 2.000 ευρώ
Yamaha NEO's
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

8/7/2024

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το NEO’s Dual Battery με τις 2 αποσπώμενες μπαταρίες, αξιοποιώντας το νέο πρόγραμμα επιδότησης "Κινούμαι Ηλεκτρικά 3", μόνο με 1.968€ από την ήδη μειωμένη τιμή των 3.240€. Η συνολική επιδότηση είναι υπολογισμένη τόσο για το scooter όσο και για την 2η μπαταρία που αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Το NEO's Dual Battery συνδυάζει την ποιότητα και την κορυφαία αξιοπιστία της Yamaha με σύγχρονη σχεδίαση και ηλεκτρικό κινητήρα. Οι δύο φορητές μπαταρίες ιόντων λιθίου 50,4V/19,2Ah μπορούν να φορτιστούν επάνω στο scooter ή να αφαιρεθούν (8kg η κάθε μια) για εύκολη φόρτιση, στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Είναι τοποθετημένες κάτω από τη σέλα και τροφοδοτούν τον ηλεκτροκινητήρα που είναι τοποθετημένος στο κέντρο του scooter. Με την εφαρμογή MyRide της Yamaha, το NEO's έχει και συνδεσιμότητα, ώστε ο αναβάτης του να λαμβάνει ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις και νέα μηνύματα στην LCD οθόνη οργάνων, ενώ στον βασικό εξοπλισμό είναι και το σύστημα Smart Key. Μια γεμάτη μπαταρία παρέχει αυτονομία περίπου 37 χλμ.* και μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε περίπου 8 ώρες**. Με τη δεύτερη μπαταρία, η αυτονομία αγγίζει τα 68 χλμ.

Τα μοντέλα NEO’s και NEO’s Dual Battery είναι διαθέσιμα στα χρώματα Milky White, Midnight Black και Aqua.

Το NEO’s Dual Battery είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών της Yamaha.

Ετικέτες

Kawasaki Ninja H2 SX Hydrogen - Η πρώτη δημόσια επίδειξη μοτοσυκλέτας με κινητήρα εσωτερικής καύσης υδρογόνου στον κόσμο [VIDEO]

Κατά τη διάρκεια του αγώνα αντοχής των 8 ωρών της Suzuka
Kawasaki H2 SX Hydrogen
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

22/7/2024

Στις 20 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του αγώνα αντοχής 8 ωρών της Suzuka για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EWC, η Kawasaki πραγματοποίησε την πρώτη στον κόσμο δημόσια επίδειξη μοτοσυκλέτας με κινητήρα εσωτερικής καύσης υδρογόνου (ICE) από κατασκευαστή μοτοσυκλετών μαζικής παραγωγής.

Η μοτοσυκλέτα υδρογόνου ICE της Kawasaki σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στο πλαίσιο έρευνας που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2023, με δοκιμές που ξεκίνησαν φέτος, με αποκορύφωμα τη δημόσια επίδειξη στην ιαπωνική πίστα. Η πρωτότυπη μοτοσυκλέτα φέρει κινητήρα υδρογόνου που βασίζεται στον τετρακύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 998 με υπερτροφοδότηση του Ninja H2, με τροποποιήσεις που έγιναν ώστε να επιτρέπεται η έγχυση καυσίμου υδρογόνου στους κυλίνδρους με άμεσο ψεκασμό. Τα ρεζερβουάρ υδρογόνου βρίσκονται στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας και για την ώρα είναι τεραστίων διαστάσεων κάνοντας τη μοτοσυκλέτα να θυμίζει Bat-mobile των πρώτων ταινιών Batman.

Kawasaki H2 SX Hydrogen


Οι μοτοσυκλέτες Hydrogen ICE λειτουργούν με καύση υδρογόνου, παράγοντας παραπλήσιο ήχο με τις βενζινοκίνητες μοτοσυκλέτες, και έχοντας τους σωστούς κραδασμούς, ενώ τα κατάλοιπά τους είναι κυρίως... νερό. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους, ένα πολύ μικρό ποσό λιπαντικού κινητήρα καίγεται, εκπέμπτωντας ένα επίσης πολύ μικρό ποσό CO2.

Kawasaki H2 SX Hydrogen

Στο ΜΟΤΟ έχουμε γράψει εδώ και χρόνια για τα οφέλη του υδρογόνου, που πέρα από την "πράσινη" λειτουργία του, έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει στην επιβίωση του κινητήρα εσωτερικής καύσης, διασώζοντας και την πολύτιμη αίσθηση του, που αποτελείται από τον ήχο, τον παλμό από τις πιστονιές και τους κραδασμούς, που κάνουν τόσο ξεχωριστή την οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας.

Kawasaki H2 SX Hydrogen

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της για ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα, η Kawasaki Motors διεξάγει επί του παρόντος έρευνα και εξέλιξη με στόχο την υλοποίηση μιας λειτουργικής μοτοσυκλέτας υδρογόνου ICE ως μια από τις ανθρακικά ουδέτερες επιλογές για τους αναβάτες στις αρχές της δεκαετίας του 2030.

Kawasaki H2 SX Hydrogen

Η Kawasaki Motors είναι πλήρες μέλος της HySE (Hydrogen Small mobility & Engine technology), μιας ερευνητικής ένωσης που αποτελείται από τις Kawasaki, Suzuki, Toyota, Honda και Yamaha, που επικεντρώνεται στην τεχνολογία υδρογόνου και διεξάγει ενεργά βασική έρευνα σε κινητήρες υδρογόνου, συστήματα πλήρωσης υδρογόνου και συστήματα παροχής καυσίμου, προκειμένου να παράγει μικρά οχήματα κινητικότητας με κινητήρα υδρογόνου, συμπεριλαμβανομένων και των μοτοσυκλετών. Για την ώρα δεν έχουν ανακοινωθεί επιδόσεις, κατανάλωση και αυτονομία από την πρωτότυπη μοτοσυκλέτα του Akashi.

Ετικέτες