Yamaha NEO’s - Τώρα σε νέο χρώμα Aqua

Δίπλα στα Milky White και Midnight Black
Yamaha NEO's
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

21/4/2023

Το NEO's είναι το πρώτο ΑΜ ηλεκτρικό σκούτερ μαζικής παραγωγής της Yamaha στην ευρωπαϊκή αγορά και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας ηλεκτρικής εποχής μοντέλων από την Iwata. Τώρα, δίπλα στο λευκό και το μαύρο χρώμα, προστέθηκε και ένα τρίτο, το Aqua.

Εξοπλισμένο με αφαιρούμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που παρέχει αυτονομία περίπου 37km*, το NEO's προσφέρεται για τοπικές αστικές διαδρομές, ενώ ο NEO's Dual Battery με τις 2 μπαταρίες και την αυτονομία έως και 68km* είναι καλύτερη επιλογή για μεγαλύτερες διαδρομές. Τον Μάιο του 2023 τόσο το NEO's όσο και το NEO's Dual Battery θα προσφέρονται στο νέο τουρκουάζ χρώμα Aqua, παράλληλα με τις υπάρχουσες εκδόσεις Milky White (λευκό) και Midnight Black (μαύρο).

*Δοκιμή σε WMTC Class 1 σε λειτουργία STD, με πλήρως φορτισμένη μπαταρία σε θερμοκρασία 25°C

Ετικέτες

Ο CEO της BMW αποκαλύπτει το πρωτότυπο R20 [Video]

Μέσω νέας σειράς βίντεο της BMW Motorrad, ο Markus Flasch μας χαρίζει μερικά πλάνα δράσης και μια γεύση από τον ήχο του δίλιτρου R20
BMW R20
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

11/9/2026

Υπό τον τίτλο ‘The Ones Who Ride’ (Αυτοί Που Οδηγούν), η BMW Motorrad ξεκινά μια σειρά βίντεο που εστιάζει στους ανθρώπους της εταιρείας και στο πρώτο επεισόδιο, με τίτλο Vision (Όραμα), πρωταγωνιστής είναι ο διευθύνων σύμβουλός της, Markus Flasch.

Εκεί ο Γερμανός μας μιλά για τη θέση του, για τις μοτοσυκλέτες της εταιρείας και το όραμά του για την εταιρεία, μιλώντας μέσα από έναν προσωπικό χώρο στο σπίτι του, εκεί που τον περιμένουν κάθε μέρα οι δικές του μοτοσυκλέτες – μια σειρά νέων και κλασικών BMW και Moto Guzzi.

BMW R20

Μεταξύ αυτών βρίσκεται και η R20, η επόμενη εξέλιξη του σχεδίου Bix Boxer που αφήνει πίσω τα 1800 κυβικά των R18 για να φτάσει στα 2000 cc με μια café racer μοτοσυκλέτα που έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο της σε πρωτότυπη μορφή το 2024 στην εκδήλωση Concorso d’ Eleganza Villa d’ Este στις όχθες της ιταλικής λίμνης Como.

BMW R20

Η R20 συνεχίζει την εξέλιξή της για να φτάσει στη γραμμή παραγωγής της BMW, κάτι που φαίνεται πως δεν απέχει και πολύ, μιας και η μοτοσυκλέτα που καβάλησε ο Flasch παραμένει μεν θεωρητικά ένα πρωτότυπο, αλλά δείχνει να βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική της μορφή. Αυτό το παραδέχεται και ο ίδιος ο διευθυντής, λέγοντας μάλιστα στο βίντεο πως, “η μοτοσυκλέτα δείχνει έτοιμη, ίσως πρέπει να επισπεύσουμε την παρουσίασή της, πρέπει να μιλήσω με τους μηχανικούς μου”.

BMW Vision K18

Στο βίντεο θα ακούσουμε ακόμη για ένα άλλο συναρπαστικό πλάνο που ετοιμάζει η BMW. Tο επίσης πρωτότυπο Vision K18 μας συστήνει τον εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που από τα 1600 κυβικά έχει ανέβει στα 1800 και, μετά από το δικό του ντεμπούτο πέρυσι στο Concorso d’ Eleganza, ετοιμάζεται επίσης να φτάσει στη γραμμή παραγωγής της BMW.

Δείτε στη συνέχεια το πρώτο επεισόδιο της σειράς The Ones Who Ride της BMW και δείτε τα δύο πρωτότυπα να πλάνα δράσης, με πρωταγωνιστές τους κινητήρες και πρωτίστως τον ήχο τους.

Ετικέτες