Zeeho AE6+ - Άφιξη στην Ελλάδα και ανακοίνωση τιμών

Ο μικρότερος αδελφός του AE8+, σε 2 εκδόσεις: με μία και με δύο μπαταρίες
Zeeho AE6+
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

4/12/2023

H Muvus ανακοινώνει την έλευση στην Ελλάδα του νέου Zeeho AE6+ το οποίο εμπλουτίζει την γκάμα των ήδη πολύ πετυχημένων AE8+ και ΑΕ8S+. Το νέο e-scooter της θυγατρικής εταιρείας της CFMOTO διατίθεται με μία αλλά και με δύο μπαταρίες.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του AE6+ είναι τα εξής:

  • Αυτονομία σε ιδανικές συνθήκες, με τη 1 μπαταρία 55km και με τις 2 μπαταρίες 95km

  • Μέγιστη ισχύς 5.5KW (7,4 hp)

  • Πλευρικά τοποθετημένος ηλεκτροκινητήρας

  • Μπαταρία 69V27Ah (1 ή 2 αναλόγως την έκδοση)

  • Εμπρός Ανάρτηση: τηλεσκοπικό πιρούνι

  • Πίσω: αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης

  • Πίνακας οργάνων με 5’’ LCD οθόνη

  • Τρία Riding Modes: Eco, Street, Sport

  • Cruise Control

  • Ξεκλείδωμα χωρίς κλειδί- Εφαρμογή Easy Ride!

  • Over the Air Upates

  • Αντικλεπτικό σύστημα με ένδειξη τοποθεσίας και ηλεκτρονικό φράχτη-όριο στο οποίο μπορεί να είναι ενεργό

  • Ένδειξη πλευρικού Stand

  • Χρώματα : Vibrant white, Slate Grey, Liquid Black

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις τιμές όλων των e-scooter της Zeeho που εισάγονται στη χώρα μας.

ZEEHO Τιμοκατάλογος

Ετικέτες

Norton: Οι νέοι χρωματισμοί της γκάμας της - Τέλος το φουλ γκρι

Η παλέτα περιλαμβάνει επτά συνολικά χρωματισμούς
norton atlas
Από τον

Παύλο Καρατζά

16/4/2026

Η ινδική TVS Motor που είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Norton, η οποία έχει μπει σε μία νέα φάση με τέσσερα νέα μοντέλα που αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Στην EICMA είχαμε δει από κοντά τις Norton Manx, Manx R, Atlas και Atlas GT και η εταιρεία είχε δείξει μία περίεργη εμμονή στους γκρι χρωματισμούς. Πλέον οι τέσσερις μοτοσυκλέτες θα είναι διαθέσιμες εκτός του Trophy Silver στους χρωματισμούς Matrix Black, Senopia Orange, Carbon, Celestian Grey, Verona Green και Glacier Blue, που μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο επίσημο site της εταιρείας.

norton manx

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε πως τη Norton Motorcycles έχει αναλάβει στην χώρα μας η εταιρεία MUVUS που αντιπροσωπεύει ήδη τις CFMOTO, Royal Enfield, LETBE και Polaris. Μάλιστα η TVS έχει συγκεκριμένο πλάνο για την Ευρώπη και η Ελλάδα θα είναι από τους πρώτους τους σταθμούς, όπως είχαμε αποκαλύψει λίγους μήνες νωρίτερα.

Εμείς αναμένουμε σύντομα την άφιξη τους για να οδηγήσουμε τις νέες μοτοσυκλέτες της Norton και να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Ετικέτες