Ανανέωσε ο Pedrosa με το HRC μέχρι και το 2018

Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

16/5/2016

Η Honda Racing Corporation ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Dani Pedrosa για ακόμη δύο χρόνια, μέχρι το τέλος του 2018. Το δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα το HRC, αναφέρει ότι οι και οι δύο πλευρές έμειναν ικανοποιημένες με την επίτευξη της συμφωνίας πριν το GP του Mugello, που θα σηματοδοτεί της 250ο GP για τον τριαντάχρονο, βραχύσωμο αναβάτης της Honda.
Ο Pedrosa ανήκει στην οικογένεια της Big-H από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα, κάνοντας το ντεμπούτο του το 2001 στην κατηγορία των 125cc. Όντας παγκόσμιος πρωταθλητής μία φορά στα 125cc και δύο φορές στα 250cc, μεταπήδησε στην Repsol Honda στα MotoGP το 2006, κατακτώντας τρεις φορές τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα (2007, 2010 και 2012) και άλλες τρεις την τρίτη θέση (2008, 2009 και 2013). Έχει πετύχει τους περισσότερους τερματισμούς στο βάθρο για την Honda από οποιονδήποτε άλλο αναβάτη, με σύνολο 142 εκ των οποίων οι 51 ήταν στο ψηλότερο σκαλί, τρεις μόλις λιγότερους από το ρεκόρ του Mick Doohan.
Αυτή η εξέλιξη έρχεται να ενισχύσει τις τελευταίες φήμες που κάνουν λόγο για την ήδη υπογραφή συμβολαίου του Vinales με την Yamaha που θα ανακοινωθεί κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη πριν τον αγώνα του Mugello, καθώς λέγεται πως ο ντόρος που είχε δημιουργηθεί πρόσφατα σχετικά με την πιθανότητα μεταγραφής του Pedrosa στην Movistar Yamaha, έγινε απλώς και μόνο για να ασκηθεί πίεση στον αναβάτη της Suzuki από την Yamaha.
Επίσης επιβεβαιώνονται και όσα είχαμε πει στο παρελθόν, μεταφέροντας δηλώσεις του Pedrosa ότι θα "συνταξιοδοτηθεί" από την Honda, αν και σε αντίστοιχη περίπτωση με τον Lorenzo και την Yamaha –με τον Ισπανό να δηλώνει ότι θα κλείσει την καριέρα του εκεί- τα λεγόμενα του Jorge δεν είχαν τελικά τόσο ισχυρή βαρύτητα…

CFMOTO Dual 250: Το αντί-Serow έρχεται Ελλάδα στη μισή τιμή των ανταγωνιστών της [VIDEO]

Με διάθεση να ανακατέψει την τράπουλα στις μικρού κυβισμού on-off
CFMOTO DUAL 250
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

27/11/2025

Η Dual 250, η μικρή On-Off μοτοσυκλέτα της CFMOTO, θα κυκλοφορήσει σε τιμή πολύ "δυνατή" σε σχέση τις προδιαγραφές της και αυτά που μπορεί να προσφέρει.

Αναμένεται η κυκλοφορία της μικρής και ελαφριάς CFMOTO Dual 250 με την τιμή απόκτησης να περιμένουμε, όπως είχαμε πει στο αναλυτικό άρθρο για την μικρή μοτοσυκλέτα, να βρίσκεται σημαντικά χαμηλότερα του ανταγωνισμού που προκύπτει στην κατηγορία των on-off 250-300 κ.εκ.

Με μοτοσυκλέτες στην κατηγορία να έχουν μέχρι και διπλάσια τιμή από αυτή που περιμένουμε για το CFMOTO Dual 250 (όπως το Honda CRF 300 L στα 6.300 ευρώ) σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

CFMOTO DUAL 250

Εάν επαληθευτούμε με βάση τον παραπάνω συλλογισμό και η μοτοσυκλέτα τιμολογηθεί στα 3.200 με 3.300 ευρώ, περίπου όσο ένα μικρό σκούτερ ή ένα παπί θα φέρει νέα δεδομένα στο τραπέζι στις προσιτές μοτοσυκλέτες και λοιπά δίκυκλα, εφόσον βέβαια η τιμή και η μοντέρνα σχεδίαση δεν είναι τα μόνα προσόντα της.

CFMOTO DUAL 250

H πρόταση της CFMOTO είναι μια οικονομική λύση για τόσο για νέους αναβάτες, όσο και σαν καθημερινό μέσο στην επαρχία, ενώ παραμένει και μια επιλογή για όσους ενδιαφέρονται να "πατήσουν" χώμα χωρίς μεγάλες απαιτήσεις σε δυνατότητες και χωρίς να τινάξουν φυσικά το budget.

CFMOTO DUAL 250

Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση, δείτε την μοτοσυκλέτα προπαρασκευής που είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε σε μια ακόμη Ευρωπαϊκή πρωτιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MOTO Magazine (@motomag.gr)

Ετικέτες