Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Africa Twin: Έρχεται στην Ελλάδα!

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του νέου τεύχους, το πρώτου του 2016, που θα έχει την παρουσίαση του νέου Africa Twin από την Ν. Αφρική μαζί με τεχνική ανάλυση και όλες τις λεπτομέρειες, θα έρθουν στην Ελλάδα και οι πρώτες μοτοσυκλέτες!

Τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου λοιπόν, η νέα Africa Twin θα βρίσκεται στις εκθέσεις των καταστημάτων, ενώ προγραμματίζεται και μία παρουσίαση για τους Έλληνες δημοσιογράφους. Μετά από αυτή την παρουσίαση θα ξεκινήσουν και τα πρώτα test rides, με την ελληνική αντιπροσωπεία να υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα για να υπάρχουν αρκετές μοτοσυκλέτες για δοκιμή, αλλά και για αγορά. Αυτό μας φέρνει στην άλλη μεγάλη ερώτηση, που είναι η τελική τιμή, η οποία όμως δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Γνωρίζοντας τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται, δεν αποτελεί έκπληξη που ακόμα είναι ανοικτό το θέμα, ωστόσο εμείς θα ενημερώσουμε μόλις υπάρχει νεότερο. Στην Ελλάδα θα εισαχθούν όλες οι εκδόσεις, με ABS και χωρίς, καθώς και η έκδοση με DCT κιβώτιο.

Το καλό νέο λοιπόν είναι ότι οι αναγνώστες θα μαθαίνουν όλες τις λεπτομέρειες, την στιγμή που η μοτοσυκλέτα θα φτάνει στην Ελλάδα!