Γράφτηκε από: 
το Λάζαρο Μαυράκη

Brixton BX 125 SK8

Νέα limited edition έκδοση

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Brixton μόλις ανακοίνωσε την διάθεση μιας νέας έκδοσης περιορισμένης παραγωγής του Brixton BX125. Πρόκειται για μια "street-smart" έκδοση, όπως την ονομάζει το εργοστάσιο, την οποία συνοδεύει και ως δώρο ένα skateboard Brixton. Αποτελεί μια ακόμη έκφανση της φιλοσοφίας της εταιρείας που θέλει να προσδώσει μοναδικότητα και ξεχωριστό στιλ ακόμη και στην καθημερινή μετακίνηση.

Η παραγωγή του SK8 θα περιοριστεί σε 444 μονάδες για όλο τον κόσμο, ενώ κάθε μοτοσυκλέτα είναι αριθμημένη, με το serial number να αναγράφεται στο πίσω μέρος. Διαθέτει μια χαρακτηριστική διχρωμία με έναν χρωματικό συνδυασμό ως επιλογή, με καφέ και μπεζ στο ρεζερβουάρ, τα πλαϊνά καπάκια και το κάλυμμα του προβολέα. Η σέλα είναι δερμάτινη σε χρώμα "Mocca", με τα γκριπ να έχουν το ίδιο χρώμα, ενώ μαύρα ματ είναι το τελικό της εξάτμισης και το εμπρός φτερό.

Το τιμόνι είναι το ίδιο με της έκδοσης Scrambler όπως και το προστατευτικό πλέγμα για τον προβολέα και φυσικά διαθέτει όπως όλη η γκάμα των Brixton την επένδυση τύπου "burn free" στο σωλήνα της εξάτμισης.

Τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά έχουν μείνει ίδια όπως και στην στάνταρ έκδοση του BX 125, με τον μονοκύλινδρο, αερόψυκτο κινητήρα των 125cc να καλύπτει τις προδιαγραφές Euro4, με συνδυασμένα φρένα CBS, με LED φώτα ημέρας και τη θύρα USB.

Η τιμή του θα είναι στα 2.689 ευρώ και όπως αναφέραμε στην αρχή θα συνοδεύεται ως δώρο από ένα skateboard (μαζί με τη βάση μεταφοράς του) με την υπογραφή της Brixton.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ή παραγγελίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 3410684 / info@teomoto.gr, ή επισκεφτείτε το site www.brixton-motorcycles.com για να αναζητήσετε τον κοντινότερο σε εσάς έμπορο Brixton.