Ducati Multistrada 939 2017: Νέες φωτογραφίες

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

13/10/2016

Άλλη μία θέαση του νέου, μικρότερου Multistrada, έγινε στην Ιταλία και αυτή την φορά μέσα σε γκαράζ έχοντας το κανονικό του χρώμα, λίγο πριν ξεκινήσει την πορεία του για τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες. Την είχαμε επίσης δει, περίπου είκοσι μέρες πριν, καμουφλαρισμένη στο δρόμο. Ο άνθρωπος που το εντόπισε έστειλε τις φωτογραφίες στο MoreBikes, την κλασσική γωνιά του internet για κατασκοπευτικές φωτογραφίες αλλά παραπλανητικές πληροφορίες. Ο κινητήρας των 937 κυβικών, ονομάστηκε 939 για να έρχεται σε αναφορά με τις υπόλοιπες sport μοτοσυκλέτες της Ducati, αποδίδει 113 ίππους στην νέα SuperSport μοτοσυκλέτα και περιμένουμε να δούμε τι έχουν αποφασίσει οι Ιταλοί και για τις διάφορες χαρτογραφίσεις του μκρότερου Multistrada…

Προς το παρόν βλέπουμε να επισημαίνονται τα ίδια που είχαμε δει και στην φωτογραφία που είχε διαρρεύσει μερικές μέρες πριν, όπου ο όγκος εμπρός δεν φαίνεται ιδιαίτερα μειωμένος, αν και η θέση οδήγησης πρέπει να έχει έρθει σε μικρότερη απόσταση από το έδαφος.

Η ανανέωση των Honda Forza 750 και X-ADV για το 2026 [VIDEO]

Νέα χρώματα για τα mega-scooter της Honda στην Ευρώπη
X-ADV750 - FORZA 750
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

5/8/2025

Δύο από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Honda στην Ευρώπη, τα Forza 750 και X-ADV, αποκτούν ανανεώσεις και φρέσκιες χρωματικές επιλογές για το 2026, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ελκυστικότητά τους.

Μηχανικά, και τα δύο μοντέλα παραμένουν αμετάβλητα, βασισμένα στον ελαστικό και αποδοτικό δικύλινδρο κινητήρα 745cc με το γνωστό κιβώτιο Dual Clutch Transmission (DCT) της Honda. Η ανάρτηση με ψαλίδι αλουμινίου και Pro-Link, οι USD μπροστινές μπουκάλες 41mm και τα τετραπίστονα ακτινικά φρένα διατηρούν τη σπορ συμπεριφορά και την αίσθηση “μεγάλου” μοτοσυκλετιστικού συνόλου.

Σταθερή παραμένει και η φιλοσοφία βιωσιμότητας, με πλαστικά μέρη από ανακυκλωμένα και βιολογικής προέλευσης υλικά, καθώς και το καινοτόμο Durabio™ – υλικό καλαμποκιού που μειώνει τις εκπομπές CO₂ συγκριτικά με τη συμβατική βαφή. Το X-ADV ήταν το πρώτο δίκυκλο στον κόσμο που χρησιμοποίησε έγχρωμο Durabio™ σε εξωτερικό πλαστικό μέρος.

Για το 2026, το Forza 750 προσφέρεται σε:

  • Mat Ballistic Black Metallic
  • Mat Warm Ash Metallic
  • Νέο Pearl Glare WhiteX-ADV750 - FORZA 750

     

 

Το X-ADV του 2026 θα είναι διαθέσιμο σε:

  • Graphite Black
  • Mat Deep Mud Gray
  • Pearl Glare White
  • Νέα ειδική έκδοση Mat Pearl Glare White με μπλε και κόκκινα γραφικά, εμπνευσμένα από τα μεγαλύτερα adventure μοντέλα Transalp και Africa Twin την οποία μπορείτε να απολαύσετε στο video που ακολουθεί:
  • X-ADV750 - FORZA 750

     

Η Honda προσφέρει επίσης ανανεωμένη γκάμα αξεσουάρ, όπως νέα πλάτη συνεπιβάτη και σιγαστήρα Akrapovič slip-on, δίνοντας περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης στους ιδιοκτήτες.