Έτοιμο το Suzuki GSX250R του 2016

Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

4/1/2016

Φωτογραφίες μέσα από την γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Suzuki κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με το ολοκαίνουριο GSX250R που έρχεται να ανταγωνιστεί τα Kawasaki Ninja 300, Honda CBR 300R και το Yamaha R3.

Τα στοιχεία του κινητήρα δεν έχουν φυσικά διαρρεύσει ακόμα και οι περισσότεροι λένε ότι έχει τον κινητήρα του γυμνού  Inazuma 250 με τους 24 ίππους, όμως η Suzuki είχε ανακοινώσει από την περσινή έκθεση του Μιλάνου ότι ετοιμάζει μια νέα γενιά κινητήρων σε όλους τους κυβισμούς που όχι μόνο θα την κάνουν ανταγωνιστική, αλλά θα την φέρουν στην κορυφή κάθε κατηγορίας. Άλλωστε, οι περισσότεροι ανταγωνιστές του GSX250R έχουν εκδόσεις 300 κυβικών με ιπποδυνάμεις που αγγίζουν του 42 ίππους.

Husqvarna: Αποκάλυψε τη σειρά Motocross για το 2027 – Μόνο εμφανισιακές οι αλλαγές

Με λευκά πλαίσια και κορυφαία περιφερειακά
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

8/5/2026

Αποκαλύφθηκαν τα δίχρονα και τετράχρονα μοντέλα motocross της Husqvarna για το 2027 έχουν ανακοινωθεί επίσημα, παρουσιάζοντας μια νέα εμφάνιση και κορυφαία περιφερειακά από εταιρείες όπως οι εξαρτήματα Brembo, ODI, WP, Pro Taper και Dunlop.

Για το 2027, η πλήρης γκάμα motocross της Husqvarna ανανεώνεται με λευκά πλαίσια και αφορά όλη τη γκάμα: TC 50, TC 65 και TC 85, TC 125, TC 250, TC 300, FC 250, FC 350 και FC 450. Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Husqvarna TC 250
Husqvarna TC 250

Δίχρονη σειρά

  • TC 125
  • TC 250
  • TC 300
Husqvarna FC 450
Husqvarna FC 450

Τετράχρονη σειρά

  • FC 250
  • FC 350
  • FC 450

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ανάρτηση WP XACT
  • Κορυφαία περιφερειακά από τις Brembo, ProTaper, Twin Air και ODI
  • Ελαστικά Dunlop Geomax MX34
  • Σύστημα Throttle Body Injection (TBI)
  • Quickshifter
  • Δύο χάρτες που αλλάζουν από τον πολυλειτουργικό διακόπτη
Husqvarna TC 50
Husqvarna TC 50

Μικρή σειρά

  • TC 50
  • TC 65
  • TC 85 (19/16 & 17/14)

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Νέο λευκό πλαίσιο
  • Νέα γραφικά
  • Ρυθμιζόμενο πιρούνι WP XACT και αμορτισέρ XACT PDS
  • Ελαστικά MAXXIS MAXXCROSS MX-ST
  • Η εργονομία στα μοντέλα TC 50 και TC 65 μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα καθώς οι αναβάτες μεγαλώνουν
  • Ποιοτικά εξαρτήματα δοκιμασμένα σε αγώνες από τις εταιρείες Formula, Galfer, Excel, Neken και ODI

Η σειρά motocross και μίνι μοτοσυκλετών του 2027 θα είναι διαθέσιμη στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Husqvarna Mobility πολύ σύντομα.