Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Το Honda Interceptor στην παραγωγή;

Ναι, ναι το θέλουμε!

Σας έχουμε ήδη πει ότι για εμάς η ομορφότερη μοτοσυκλέτα της EICMA φέτος ήταν το πρωτότυπο Interceptor που έφτιαξε το ιταλικό τμήμα σχεδιασμού της Honda, όμως φαίνεται ότι και οι Ιάπωνες συνάδερφοι του Young Machine έχουν την ίδια άποψη. Μάλιστα προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και έκατσαν και σχεδίασαν την πιθανή έκδοση παραγωγής της μοτοσυκλέτας, βασισμένη στο καινούριο CB1000R.

 Η αλήθεια είναι ότι η δουλειά που έκαναν σε πείθει ότι το Interceptor μπορεί να βγει σε παραγωγή χωρίς να χάσει την μοναδική εμφάνισή του, ακόμα κι αν διατηρήσει σχεδόν όλα τα μηχανικά μέρη του CB1000R. Οπότε αν η Honda ακόμα αναρωτιέται αν θα βγάλει μια έκδοση με φαίρινγκ του νέου CB1000R, καλύτερα ας σταματήσει τις σκέψεις κι ας αρχίσει την δουλειά, γιατί πραγματικά θα θέλαμε να δούμε το Interceptor στις βιτρίνες των καταστημάτων όσο πιο γρήγορα γίνεται 

UPDATE

Σε μία αποκάλυψη με παγκόσμιο αντίκτυπο, ο άνθρωπος που το σχεδίασε επιβεβαίωσε απευθείας στο MOTO πως βγαίνει στην παραγωγή, δίνοντάς μας και το χρονοδιάγραμμά του, δείτε:

Αποκλειστικό: Honda Interceptor χρονοδιάγραμμα τελικής παραγωγής

 

Tags: