Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Honda Neo Sports Café (VIDEO)

Το γυμνό Fireblade που περιμέναμε;

Έβγαλε η Honda το πρώτο teaser video που αφορά μια νέα γυμνή μοτοσυκλέτα, την οποία αποκαλεί Neo Sport Café.

Όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει πριν μερικές ημέρες, κυκλοφορούσαν έντονα οι φήμες ότι η Honda ετοιμάζεται να αναγεννήσει την άκρως επιτυχημένη σειρά γυμνών μοτοσυκλετών Hornet.

Οι πληροφορίες αυτές δεν ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστικές για το ακριβές είδος της μοτοσυκλέτας, αφού οι βρετανοί που έχουν περισσότερη αγάπη για τα Streetfighter, ήθελαν η νέα γυμνή μοτοσυκλέτα της Honda να είναι αντικαταστάτης του CB1000R και να έχει τον τετρακύλινδρο κινητήρα του νέου Fireblade.

Απ΄ότι φαίνεται από το πρώτο teaser video, η Honda μιλάει για ένα ολοκαίνουριο είδος μοτοσυκλέτας που θα συνδυάζει τον κόσμο των café-racer με την ιαπωνική ποιότητα κατασκευής. Αν όντως αληθεύει το τελευταίο, τότε σίγουρα ο τετρακύλινδρος κινητήρας που βλέπουμε θα είναι μια έκδοση εκείνου του Fireblade.

Με άλλα λόγια, όλες οι υποθέσεις που είχαν γίνει θα βγουν αληθινές, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αναλόγως πως θα ερμηνεύσει ο καθένας το σχήμα της μοτοσυκλέτας όταν την δούμε στις 6 Νοεμβρίου στην press day της EICMA στο Μιλάνο.

Tags: