Προλάβετε τις τελευταίες, συλλεκτικές KTM Six Days του 2013!

Από το

Μαύρο Σκύλο

22/1/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

 

Δύο τελευταίες συλλεκτικές KTM EXC Six Days του 2013 στα χρώματα της Γερμανίας, έχουν μείνει, για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει μια συλλεκτική, αλλά και πλούσια εξοπλισμένη, άμεσα λειτουργική μοτοσυκλέτα Enduro.

Οι μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ, σειράς Six Days ήταν ανέκαθεν ιδιαίτερα δημοφιλείς. Ο λόγος είναι απλός: σε ένα πλήρες πακέτο οι μοτοσυκλέτες προσφέρονται με πανάκριβα factory αξεσουάρ, όμοια με εκείνα που χρησιμοποιούνται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro.

Επιπλέον οι μοτοσυκλέτες έχουν επετειακά χρώματα αφιερωμένα στη χώρα στην οποία γίνεται ο δημοφιλής αγώνας International Six Days Enduro (ISDE).

Μόνο δύο τελευταίες συλλεκτικές KTM EXC Six Days του 2013 στα χρώματα της Γερμανίας, έχουν μείνει και περιμένουν τους τυχερούς ενδιαφερόμενους στο Επίσημο Δίκτυο Εμπόρων της KTM South East Europe.

 

Μια 250 EXC Six Days και μια 450 EXC Six Days

 

Να θυμίσουμε ότι τα μοντέλα Six Days του 2013 χρησιμοποιούν το κορυφαίο πιρούνι WP 4CS αλλά έχουν παράλληλα και τα εξής χαρακτηριστικά:

 

» Πλάκες τιμονιού κατεργασμένες σε CNC

» Πλαίσιο χρώματος πορτοκαλί

» Τιμόνι μαύρο με logo 6Days

» Τελικά εξάτμισης με logo 6Days

» Γρανάζι Supersprox σε πορτοκαλί/μαύρο

» Οδηγός αλυσίδας πορτοκαλί

» Προστατευτικά ψυγείου

» Βεντιλατέρ ψυγείου

» Συμπαγής πίσω δίσκος φρένου

» Σέλα Camel SXS

» Πλαστικά προστατευτικά κινητήρα

» Carbon προστατευτικό εξάτμισης στα δίχρονα

» Front axle puller

Για περισσότερες πληροφορίες:

KTM SEE A.E.

Τηλ.: 210 9927 212

e-mail: [email protected]

www.ktm.com

Honda ADV160: Το πρώτο σκούτερ συμβατό με βενζίνη E85 παρουσιάστηκε στην Ινδία με απίστευτη τιμή

Οι παραδόσεις ξεκινούν τον Οκτώβριο
adv
Από τον

Παύλο Καρατζά

25/8/2026

Η Honda της Ινδίας παρουσίασε το ADV160 στην τιμή των 1.500 ευρώ. Πρόκειται για το πρώτο από τα δέκα μοντέλα της Honda που παρουσιάστηκε στην Ινδία τον Ιούλιο του 2026 και για το οποίο ανακοινώθηκε επίσημη τιμή.

Οι προκρατήσεις έχουν ξεκινήσει μέσω της ιστοσελίδας της Honda και των εξουσιοδοτημένων αντιπροσωπειών, ενώ οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν από τα μέσα Οκτωβρίου 2026.

Το Honda ADV160 θεωρείται το πρώτο σκούτερ στην Ινδία που είναι συμβατό με καύσιμα E85, μίγμα βενζίνης και αιθανόλης. Η ισχύς προέρχεται από έναν υγρόψυκτο κινητήρα 156,93 κυβικών που παράγει 16,3 ίππους και 1,5 kg.m ροπήςΗ συμβατότητα με το E85 σημαίνει ότι ο κινητήρας μπορεί να λειτουργεί με καύσιμο που περιέχει έως και 85% αιθανόλη, όταν στην χώρα μας η αιθανόλη δεν πρέπει να ξεπερνά το 10%. Η διαθεσιμότητα αυτού του καυσίμου θα εξαρτηθεί από την τοπική υποδομή λιανικής πώλησης, αν και το ευέλικτο σύστημα επιτρέπει στο σκούτερ να λειτουργεί εννοείται και με μίγματα χαμηλότερης περιεκτικότητας σε αιθανόλη.

adv

Ο μπροστινός τροχός είναι 14 ιντσών και 13 είναι ο πίσω. Το βάρος του σκούτερ ανέρχεται στα 133 κιλά με γεμάτο το ρεζερβουάρ των 8 λίτρων, ενώ το ύψος της σέλας ορίζεται στα 780 mm και η απόσταση από το έδαφος στα 165 mm.

Το ADV παρά το όνομά του είναι φτιαγμένο για αστική μετακίνηση και κάτω από την σέλα του διαθέτει χώρο αποθήκευσης 27 λίτρων, ενώ ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει οθόνη TFT με συνδεσιμότητα, θύρα USB, Traction Control (Honda Selectable Torque Control) και ABS στον πίσω τροχό.

Με τιμή στα 1.500 ευρώ και με το σκούτερ να είναι συμβατό με βενζίνη E85, όλα δείχνουν πως θα είναι μία εξαιρετικά ανταγωνιστική επιλογή μεταξύ των σκούτερ της κατηγορίας, όπως τα Yamaha Aerox και Hero Xoom 160.

Ετικέτες