SCARABEO 200/300: σε νέες ασυναγώνιστες τιμές !

Από το

Μαύρο Σκύλο

22/1/2013
Δελτίο Τύπου

 

Τα αγαπημένα μοντέλα SCARABEO, γνήσιοι εκφραστές του ιταλικού στυλ, είναι τώρα ακόμα πιο προσιτά, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Επωφεληθείτε της προσφοράς, αποκτήστε τα τώρα στις νέες προνομιακές τιμές με όφελος έως 530€ !

SCARABEO 200 μόνο 2.730€ και SCARABEO 300 μόνο 3.760€! Μεγάλοι τροχοί 16', προηγμένοι κινητήρες και έντονος χαρακτήρας ... Όποιο από τα δύο μοντέλα και αν επιλέξετε υπόσχεται απολαυστικές μετακινήσεις, με οικονομία και ασφάλεια στο δύσκολο αστικό περιβάλλον και όχι μόνο!

SCARABEO 200 dual map

Το πρώτο σκούτερ στον κόσμο με διπλή χαρτογράφηση, για επιδόσεις με μειωμένες εκπομπές ρύπων και χαμηλότερη κατανάλωση. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει με διακόπτη στο τιμόνι τη θέση ECO που μειώνει την κατανάλωση έως και 7% ή τη θέση SPORT για υψηλότερες επιδόσεις.

SCARABEO 300

Το σκούτερ που μάγεψε τους λάτρεις του διαχρονικού σχεδιασμού, αφού συνδυάζει άψογα την κλασσική σχεδίαση με τις μοντέρνες γραμμές, προσφέροντας παράλληλα υψηλά επίπεδα επιδόσεων, ενεργητική ασφάλειας και λειτουργικότητας.

Επισκεφτείτε σήμερα την επίσημη ιστοσελίδα www.aprilia.com.gr για περισσότερες πληροφορίες ή ένα σημείο πώλησης Aprilia για να δείτε από κοντά όλα τα μοντέλα και να επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές.

Ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια!

Bajaj Pulsar N250 και NS200: Ανανεώνονται με WP αναρτήσεις, ride-by-wire και νέα οθόνη

Φωτογραφίες από την Ινδία αποκαλύπτουν την επόμενη μέρα των Pulsar
bajaj
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

17/9/2026

Το Pulsar N250 μετρά κάμποσα χρόνια δίχως σημαντικές αλλαγές, διατηρώντας τη μορφή που είχε από τα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας. Στην Ινδία συζητιέται καιρό τώρα η ανανέωση της οικογένειας Pulsar, εν μέσω ενός περιβάλλοντος που γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό, με την επικαιρότητα να επιβεβαιώνει τις φήμες.

Μέσω ενός βίντεο που προέρχεται από την Ινδία, αποκαλύπτεται τώρα η ανανέωση δύο σημαντικών μοντέλων της οικογένειας αυτής, των Pulsar N250 και Pulsar NS200.

Από τα πλάνα του βίντεο αυτού βλέπουμε πως η Bajaj δεν αλλάζει δραστικά τις μοτοσυκλέτες της, καθώς σχεδιαστικώς μένει στις ίδιες γραμμές που είχαν από πριν. Η βασική διαφορά είναι η χρήση νέων αναρτήσεων, με το μπροστινό να γίνεται πλέον ανεστραμμένο και κοσμείται από την υπογραφή της WP.

Πρόκειται για πιρούνι WP Apex, το ίδιο που συναντάμε στο KTM 390 Duke και το οποίο φυσικά έχει γίνει πια προσβάσιμο στις μοτοσυκλέτες της Bajaj μετά την εξαγορά της ΚΤΜ. Για την ακρίβεια, αυτές θα είναι οι πρώτες Bajaj που θα φορέσουν αναρτήσεις WP ως αρχική τοποθέτηση από το εργοστάσιο. Δεν είναι σαφές αν και τα αμορτισέρ είναι της WP, είναι όμως πολύ πιθανό.

Επιπλέον, το άλλο μεγάλο νέο για τα δύο μοντέλα είναι η άφιξη μιας οθόνης TFT με διαγώνιο 5 ιντσών, πιθανότατα της ίδιας που πριν λίγο καιρό είχε παρουσιάσει η Bajaj στην Ινδία με το νέο Pulsar N160 4V, μοντέλο της ινδικής αγοράς που δεν έρχεται στην Ευρώπη. Λογικά θα διαθέτει συνδεσιμότητα και διαβάζουμε στον ινδικό Τύπο για δυνατότητα mirroring του κινητού τηλεφώνου ώστε να προβάλλει πλοήγηση σε αυτήν.

Υπάρχουν ακόμη φήμες για χρήση ηλεκτρονικού γκαζιού, ride-by-wire, στα δύο αυτά μοντέλα, μαζί με το οποίο θα έρθουν ride modes και traction control, κάτι που πάντως μένει να επιβεβαιωθεί.

Τέλος, η ανανέωση των δύο Pulsar περιλαμβάνει ακόμη νέους διακόπτες για τον χειρισμό της οθόνης, προερχόμενους από τα KTM Duke, καθώς και ρυθμιζόμενες μανέτες.

Είναι ακόμη νωρίς για να μιλήσουμε για ευρωπαϊκό ενδιαφέρον γι’ αυτές τις μοτοσυκλέτες της Bajaj, καθώς δεν έχουν καν παρουσιαστεί στην Ινδία. Οι φωτογραφίες αυτές ωστόσο επιβεβαιώνουν πως όντως η ινδική εταιρεία έχει στο άμεσο πλάνο της την ανανέωση και αναβάθμιση των Pulsar, οπότε αργά ή γρήγορα εκτιμούμε πως θα τα δούμε και στην Ευρώπη, ειδικά το Ν250 που ήδη έχει κάμποσα χρόνια στα μέρη μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RushLane (@rushlane)

 

Ετικέτες