Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Τα νέα Suzuki Motocross για το 2020

Λίγα και καλά

Μετά από μια γενναία αναβάθμιση σε πλαίσιο, αναρτήσεις και κινητήρα, φέτος η Suzuki δεν προχώρησε σε καμία σημαντική αλλαγή που να επηρεάζει την απόδοση των καθαρόαιμων motocross μοντέλων της.

Οπότε τα δύο τετράχρονα RM-Z 450 και RM-Z 250 θα εμφανιστούν στις πίστες από τα μέσα του καλοκαιριού, έχοντας καινούρια χρώματα στα αυτοκόλλητα των πλαστικών τους. Για τους εκκολαπτόμενους motocrosser, η πρόταση της Suzuki είναι το δίχρονο RM 85 που για τους περισσότερους αναβάτες θεωρείται το ιδανικό motocross για να ξεκινήσει κάποιος σοβαρά την εμπλοκή του με τους αγώνες.

Για τους αρχάριους και τους χομπίστες, το αερόψυκτο τετράχρονο DR-Z 125L εγγυάται μια απροβλημάτιστη και οικονομική συμβίωση μαζί του για πολλά χρόνια, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις στη συντήρηση. Την γκάμα συμπληρώνει το mini-motocross των 50 κυβικών με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως κάτι για τo DR-Z 450 SM, που εξακολουθούσε να πωλείται έως σε όσες χώρες δεν ακολουθούν τους περιορισμούς των προδιαγραφών Euro 4 και η τύχη του για το μέλλον παραμένει άγνωστη. Πάντως το…   “υπεραιωνόβιο” DR 650 SE θα συνεχίσει να κατασκευάζεται για άλλη μια χρονιά!