CFMOTO Aspar Racing Team – Σε Moto2 και Moto3 το 2024

Μεγαλώνει η παρουσία της CFMOTO στο MotoGP
motomag CFMOTO Aspar Racing Team – Παρουσιάστηκαν τα χρώματα των μοτοσυκλετών για τις Moto2 και Moto3
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

20/2/2024

Είχατε διαβάσει στο MOTO πως η CFMOTO προχώρησε σε συνεργασία με την ισπανική ομάδα Aspar Racing Team ώστε εκτός από τη Moto3 να έχει αγωνιστική παρουσία και στη Moto2 τη φετινή χρονιά.

Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και του πρώτου αγώνα στο Qatar (9 - 10 Μαρτίου), οι αναβάτες της Aspar Racing Team, Jake Dixon, Izan Guevara (Moto2), David Alonso και Joel Esteban (Moto3) παρουσίασαν στο κοινό τα χρώματα των μοτοσυκλετών με τις οποίες θα τους δούμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

CFMOTO Aspar Racing Team – Παρουσιάστηκαν τα χρώματα των μοτοσυκλετών για τις Moto2 και Moto3

Όσον αφορά τον χρωματισμό και οι δύο μοτοσυκλέτες της CFMOTO των κατηγοριών Moto2 και Moto3 είναι βαμμένες κατά κύριο λόγο σε γαλάζιο χρώμα, με το λογότυπο της κατασκευάστριας εταιρείας να είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα. Το αγωνιστικό livery ολοκληρώνεται με κάποιες μαύρες και φούξια πινελιές τις οποίες συναντάμε σε διάφορα σημεία στις μοτοσυκλέτες.

Σε όμοιο χρώμα με τις μοτοσυκλέτες είναι βαμμένες και οι αγωνιστικές φόρμες των τεσσάρων αναβατών Jake Dixon, Izan Guevara, David Alonso και Joel Esteban. Οι Dixon και Guevara συνεχίζουν και φέτος με την ομάδα της Aspar όπως το ίδιο ισχύει για τους Alonso και Esteban ωστόσο άπαντες θα αγωνίζονται με μοτοσυκλέτες της CFMOTO και όχι της GASGAS όπως συνέβαινε την περσινή χρονιά!

CFMOTO Aspar Racing Team – Παρουσιάστηκαν τα χρώματα των μοτοσυκλετών για τις Moto2 και Moto3CFMOTO Aspar Racing Team – Παρουσιάστηκαν τα χρώματα των μοτοσυκλετών για τις Moto2 και Moto3
Ετικέτες

WSBK: Αποκαλύφθηκε το προσωρινό ημερολόγιο του 2026

Δώδεκα γύρους περιλαμβάνει και η επόμενη σεζόν
WorldSBK_2026calendar
Από τον

Παύλο Καρατζά

31/7/2025

Διανύουμε το καλοκαιρινό διάλλειμα των αγώνων WSBK και έχουμε ακόμη τέσσερις γύρους για την λήξη της σεζόν και η διοργάνωση αποκάλυψε το προσωρινό καλεντάρι του 2026.

Πολλές πίστες που περιλαμβάνονται στο ημερολόγιο έχουν νέες ημερομηνίες σε σύγκριση με το φετινό πρόγραμμα, με τα Balaton Park και Aragon να εμφανίζονται νωρίτερα, ενώ η Cremona μετακινείται για τον Σεπτέμβριο.

Η σεζόν ξεκινά στην πίστα Phillip Island Grand Prix Circuit στην Αυστραλία στις 20- 22 Φεβρουαρίου, με τις επίσημες δοκιμές να λαμβάνουν χώρα στις 16 και 17 του ίδιου μήνα.

Στη συνέχεια, το Πρωτάθλημα επιστρέφει στην Ευρώπη για τον Πορτογαλικό γύρο στην εντυπωσιακή πίστα του Portimao – ο οποίος θα φιλοξενήσει και το αγωνιστικό ντεμπούτο της νέας κατηγορίας WorldSPB (περισσότερα εδώ).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το προσωρινό καλεντάρι:

20-22 Φεβρουαρίου: Phillip Island Grand Prix Circuit, Australia

27-29 Μάρτη: Autodromo Internacional do Algarve, Portugal

17-19 Απριλίου: TT Circuit Assen, Netherlands

1-3 Μαΐου: Balaton Park Circuit, Hungary

15-17 Μαΐου: Autodrom Most, Czechia

29-31 Μαΐου: MotorLand Aragon, Spain

12-14 Ιουνίου: Misano World Circuit “Marco Simoncelli”, Italy

10-12 Ιουλίου: Donington Park, UK

4-6 Σεπτέμβρη: Circuit de Nevers Magny-Cours, France

25-27 Σεπτέμβρη: Cremona Circuit, Italy

9-11 Οκτώβρη: Circuito Estoril, Portugal

16-18 Οκτώβρη: Circuit de Jerez – Angel Nieto, Spain

Ετικέτες