CFMOTO Aspar Racing Team – Σε Moto2 και Moto3 το 2024

Μεγαλώνει η παρουσία της CFMOTO στο MotoGP
motomag CFMOTO Aspar Racing Team – Παρουσιάστηκαν τα χρώματα των μοτοσυκλετών για τις Moto2 και Moto3
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

20/2/2024

Είχατε διαβάσει στο MOTO πως η CFMOTO προχώρησε σε συνεργασία με την ισπανική ομάδα Aspar Racing Team ώστε εκτός από τη Moto3 να έχει αγωνιστική παρουσία και στη Moto2 τη φετινή χρονιά.

Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και του πρώτου αγώνα στο Qatar (9 - 10 Μαρτίου), οι αναβάτες της Aspar Racing Team, Jake Dixon, Izan Guevara (Moto2), David Alonso και Joel Esteban (Moto3) παρουσίασαν στο κοινό τα χρώματα των μοτοσυκλετών με τις οποίες θα τους δούμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

CFMOTO Aspar Racing Team – Παρουσιάστηκαν τα χρώματα των μοτοσυκλετών για τις Moto2 και Moto3

Όσον αφορά τον χρωματισμό και οι δύο μοτοσυκλέτες της CFMOTO των κατηγοριών Moto2 και Moto3 είναι βαμμένες κατά κύριο λόγο σε γαλάζιο χρώμα, με το λογότυπο της κατασκευάστριας εταιρείας να είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα. Το αγωνιστικό livery ολοκληρώνεται με κάποιες μαύρες και φούξια πινελιές τις οποίες συναντάμε σε διάφορα σημεία στις μοτοσυκλέτες.

Σε όμοιο χρώμα με τις μοτοσυκλέτες είναι βαμμένες και οι αγωνιστικές φόρμες των τεσσάρων αναβατών Jake Dixon, Izan Guevara, David Alonso και Joel Esteban. Οι Dixon και Guevara συνεχίζουν και φέτος με την ομάδα της Aspar όπως το ίδιο ισχύει για τους Alonso και Esteban ωστόσο άπαντες θα αγωνίζονται με μοτοσυκλέτες της CFMOTO και όχι της GASGAS όπως συνέβαινε την περσινή χρονιά!

CFMOTO Aspar Racing Team – Παρουσιάστηκαν τα χρώματα των μοτοσυκλετών για τις Moto2 και Moto3CFMOTO Aspar Racing Team – Παρουσιάστηκαν τα χρώματα των μοτοσυκλετών για τις Moto2 και Moto3
Ετικέτες

MotoGP-Misano: Στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έως το 2031

Και στη νέα εποχή των 850cc η ιταλική πίστα
Misano ανανέωση με MotoGP
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

15/9/2025

Το Misano υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με την διοργάνωση του MotoGP, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στο αγωνιστικό καλεντάρι του, μέχρι και το 2031, ακολουθώντας τη νέα εποχή των 850cc του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Η πίστα θα συνεχίσει να φιλοξενεί το Grand Prix του San Marino, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι το Mugello παραμένει ως το επίσημο Ιταλικό GP. Έτσι η Ιταλία θα συνεχίσει να είναι, μαζί με την Ισπανία, η μοναδική χώρα με περισσότερους από έναν αγώνες στο πρωτάθλημα.

Το Misano αποτελεί τοπικό αγώνα για πολλούς Ιταλούς αναβάτες, τις ομάδες VR46 και Gresini, αλλά και για τους κατασκευαστές Ducati και Aprilia.

Ο Carmelo Ezpeleta, CEO της Dorna Sports, δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ακόμη πέντε χρόνια στο Misano. Το Grand Prix του San Marino προσφέρει πάντα έναν φανταστικό συνδυασμό πάθους και αγωνιστικής δράσης, ανταμείβοντας την αγάπη των φιλάθλων για το άθλημα  μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έχουν συμβάλει σε αυτή την επιτυχία και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με το Misano, το San Marino, την Emilia-Romagna και ολόκληρη τη ριβιέρα του Rimini, που κάθε χρόνο ζωντανεύει με τον ήχο του MotoGP."

Από πλευράς διοργανωτών του Grand Prix San Marino και ριβιέρας Rimini τονίστηκε: "Είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι που συνεχίζουμε να φιλοξενούμε το MotoGP στην περιοχή μας. Μαζί αγκαλιάσαμε το MotoGP ως ένα καινοτόμο και προοδευτικό εργαλείο μάρκετινγκ για την περιοχή. Αυτό είναι ακόμη πιο αληθινό σήμερα, μετά την παρουσίαση του νέου πλάνου ανάπτυξης και αλληλεπίδρασης με τους φιλάθλους, το οποίο συνδέεται με τις στρατηγικές μας σε μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο επίπεδο. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο και θα ενισχύσει την εμπειρία που μπορούμε συλλογικά να προσφέρουμε στους φιλάθλους από όλο τον κόσμο."