Franco Morbidelli προς Valentino Rossi - "Είσαι ο GOAT (Greatest of All Time), μέσα και έξω από την πίστα φίλε. Grazie!"

Συγκινητικό γράμμα του πρώτου μαθητή της VR46 Riders Academy στον "γιατρό" λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν του 2024
Γράμμα του Morbidelli στον Rossi
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

5/3/2024

Σε μια νέα κίνηση της Dorna για να έρθουν οι οπαδοί πιο κοντά στα αστέρια του MotoGP, σε σύντομα video στο instagram της διοργάνωσης βλέπουμε τους πιλότους να διαβάζουν γράμματα στους ανθρώπους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ανέλιξή τους. Στη σειρά αυτή είδαμε τους Alex Rins και Jorge Martin να ευχαριστούν τους γονείς τους για τη βοήθειά τους, τον DiGia να απευθύνεται στον... 8χρονο εαυτό του λέγοντας του να μη σταματήσει να πιστεύει σον ίδιο, και στο πιο συγκινητικό βίντεο από όλα, τον Franco Morbidelli να ευχαριστεί από καρδιάς τον Valentino Rossi για όσα έχει κάνει για εκείνον.

Θυμίζουμε πως ο Morbidelli ήταν ο πρώτος μαθητής της ακαδημίας αναβατών του Rossi, ενώ μετά από την πρόσφατη μεταγραφή του από τη Yamaha στην Prima Pramac Racing για το 2024, είχε ένα πολύ άσχημο ατύχημα στο Portimao όπου χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει όλα τα χειμερινά pre-season test. Τώρα, ο Ιταλός, που αναρρώνει ακόμα από τη διάσειση που έπαθε, θα βρεθεί στη σέλα της Ducati GP24 απευθείας για τα δοκιμαστικά του πρώτου αγώνα της χρονιάς, στο Κατάρ -αν οι γιατροί του δώσουν το πράσινο φως εκεί. Λίγο πριν την έναρξη της νέας χρονιάς, ο Morbido αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Valentino Rossi για όλα όσα έχει κάνει για εκείνον, διαβάζοντας ένα πολύ συγκινητικό γράμμα μπροστά στην κάμερα του MotoGP.

Το γράμμα του Morbidelli αναφέρει τα εξής:

"Γεια σου Vale. Όταν ήμουν παιδί, ήσουν το είδωλο μου. Όταν ήμουν έφηβος, έγινες φίλος μου. Και τώρα είσαι πυλώνας στη ζωή μου. Όταν σε γνώρισα για πρώτη φορά, ήμουν μόνο ένα παιδί που λάτρευε να οδηγεί μοτοσυκλέτες και ονειρευόταν να γίνει αναβάτης MotoGP. Αυτό που ξεκίνησε ως hobby, κατάφερα να το κάνω επάγγελμά μου. Για να γίνει αυτό δυνατό, εσύ μοιράστηκες μαζί μου την εμπειρία και τη γνώση σου. Κι αυτό που έγινε μετά ήταν σπουδαίο. Με βοήθησες να γίνω αναβάτης του MotoGP, όταν έγινα ο πρώτος μαθητής της τότε ολοκαίνουργιας VR46 Riders Academy. Είμαι τόσο ευγνώμω που σε γνώρισα, γιατί μπήκες στη ζωή μου όταν δεν είχα ακόμα καταφέρει τίποτα, πίστεψες σε εμένα, με έκανες επαγγελματία αναβάτη, και έπαιξες τον ρόλο σου ώστε το όνειρο μου να γίνει πραγματικότητα. Η δική μου πραγματικότητα, η ζωή μου.  Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σου. Είσαι ο GOAT (Greatest of All Time), μέσα και έξω από την πίστα φίλε. Grazie!

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες