Dakar 2023: Εκτός Rally o Brabec! – Νοσηλεύεται με τραύμα στον αυχένα

Έπεσε στο χιλιόμετρο 274 της ειδικής
brabec ατυχημα dakar 2023
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

3/1/2023

Ο αναβάτης της Honda, που το 2020 πήρε τον τίτλο τερματίζοντας το σερί 18 ετών της KTM, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Σ. Αραβίας μετά από πτώση στην σημερινή ειδική.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μία άσχημη πτώση που έκρινε αμέσως πως δεν θα μπορέσει να συνεχίσει έστω και εκτός συναγωνισμού. Ελπίζουμε το πρώτο επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν να λέει πως δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Ο Brabec ήταν μέχρι και αυτή την ώρα στην πορεία και για τον φετινό τίτλο και μέσα στην βασική πεντάδα διεκδίκησης της νίκης σε κάθε σκέλος.

Ετικέτες

Michael Dunlop: Θα συμμετάσχει στον αγώνα Mid Antrim 150 για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια

Ο αστέρας του Isle of Man TT θα κάνει μία εμφάνιση-έκπληξη
dunlop
Από τον

Παύλο Καρατζά

24/7/2026

Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Michael Dunlop στον αγώνα Mid Antrim 150, με την τελευταία εμφάνιση του πολυνίκη του Isle of Man να χρονολογείται το 2009.

Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει να πραγματοποιηθεί από το μακρινό 2016 και σίγουρα ο Dunlop θα είναι το πιο γνωστό όνομα που θα αγωνιστεί στη διοργάνωση.

Ο Βορειοϊρλανδός που πέτυχε φέτος 3 νίκες στο Isle of Man TT – φτάνοντας τις 36 συνολικά – φαίνεται πως δεν χόρτασε αγώνες τη φετινή σεζόν, καθώς κάποιοι απ’ αυτούς ακυρώθηκαν λόγω καιρού και αποφάσισε να αγωνιστεί έπειτα από χρόνια στο Mid Antrim 150.

dunlop

Ο αγώνας θα διεξαχθεί από τις 31 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου στην πίστα Clough των 6,5 χιλιομέτρων και ο Michael θα προσπαθήσει να προσθέσει κι άλλες νίκες στις 139 που έχει πετύχει σε αγώνες δρόμου στην Ιρλανδία, πλησιάζοντας τον Joey Dunlop που έχει 156, αλλά και τον Ryan Farquhar που έχει 211 νίκες.