Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Η επιτυχία του Ανδρέα Ψυχογυιού στο Isle Of Man

Έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ

Η φετινή προσπάθεια της PHYCHOGYIOS TIRES RACING TEAM στο Manx Grand Prix 2019 ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ο Ανδρέας Ψυχογυιός βρέθηκε για έκτη συνεχόμενη φορά στο Isle Of Man και τερμάτισε επιτυχώς και στις δύο κατηγορίες που έλαβε μέρος. Η πορεία του ωστόσο, δεν ήταν γεμάτη ροδοπέταλα, καθώς το Νησί χαρακτηρίζεται απ’ τον απρόβλεπτο καιρό του, που επηρεάζει έντονα το πρόγραμμα των δοκιμών και του αγώνα. Για την ακρίβεια, τα ελεύθερα δοκιμαστικά ακυρώθηκαν αρκετές φορές λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που ξεσπούσαν σε διάφορα τμήματα της διαδρομής. Έτσι, παρά το γεγονός ότι ο Ανδρέας Ψυχογυιός δεν είχε την ευκαιρία να ρυθμίσει τη μοτοσυκλέτα του ακριβώς όπως θα ήθελε, κατάφερε να προκριθεί κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών, θέτοντας παράλληλα τον καλύτερο προσωπικό του χρόνο στο γύρο του Νησιού. Σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία του αγωνιζόμενου, έπαιξε η υποστήριξη που είχε από τις ελληνικές λέσχες και τους χορηγούς του. Ο Ανδρέας Ψυχογυιός κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο κύπελλο REPLICA καθώς βρέθηκε στην 39η θέση απ’ τους 55 που τερμάτισαν ενώ υπήρξαν και 21 εγκαταλείψεις στην πιο δυνατή κατηγορία του Manx grand prix, τη SENIOR. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί αναφέρονται όλοι όσοι υποστήριξαν την PHYCHOGYIOS TIRES RACING TEAM στην προσπάθειά της.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
I'm always ready for difficult times.
 Η ομάδα PSYCHOGYIOS TIRES RACING TEAM  ολοκλήρωσε επιτυχώς το Manx grand prix 2019.
O Αντρέας Ψυχογυιός για έκτη συνεχόμενη χρονιά τερμάτισε και στης 2 κατηγορίες που έλαβε μέρος .
Κατάφερε να γράψει ιστορία κατακτώντας το 2 συνεχόμενο κύπελλο REPLICA  κερδίζοντας την 39 ένατη θέση (76 εκκινήσαντες  55 τερματίσαντες ) στην ποιο δυνατή κατηγορία του manx grand prix. SENIOR
Παρόλες της δυσκολίες των κατατακτήριων δοκιμών η πρώτη ανάρτηση του Αντρέα ( I'm always ready for difficult times. )  έγινε πράξη.
 Να αναφέρουμε τις  ελληνικές λέσχες και τους χορηγούς  που στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας
 Τον κύριο  Αντώνη Χαραλαμπακη  αντιπρόσωπο  εισαγωγέα Ελλάδος της εταιρείας λιπαντικών DIVINOL
Τον κύριο  Σταμάτη Δημητριαδη  αντιπρόσωπο εισαγωγέα Ελλάδος  στα κράνη BELL
VARADERO CLUB HELLAS
ΜΟΤΟΡΕΜΑΛΙΑ
ΛΕ.Μ.Σ  (Λέσχη μοτοσικλετιστών Σαλαμίνας)
V-STROM CLUB HELLAS
TDM CLUB HELLAS
POURANGER
AFRICA TWINC CLUB HELLAS
ΛΕ.ΜΟ.Ν (Λέσχη μοτοσικλετιστών Νάξου)
HayabusaClub Thessaloniki Hellas 

Ο Αντρέας θέλει να πει μέσα από το δελτίο τύπου  και σε κάποιους  φίλους του  επιπλέον ένα μεγάλο ευχαριστώ αυτοί γνωρίζουν !


Με εκτίμηση
PSYCHOGYIOS TIRES RACING TEAM