Ακύρωση αγώνα Trial στον Βόλο

Λόγω των συνθηκών που επικρατούν μετά την καταιγίδα Daniel
Αναβολή αγώνα Trial Βόλου
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

19/9/2023

Το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, ενέκρινε το αίτημα του σωματείου ΜΟΤΟΛΕΒ  για ακύρωση του προγραμματισμένου αγώνα Trial στις 30 Σεπτέμβρη.

Ακολουθεί το αίτημα του σωματείου ΜΟΤΟΛΕΒ: "Οι συνέπειες της κακοκαιρίας ήταν τέτοιες που καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή των αγώνων trial που έχουν προγραμματιστεί για τις 30 Σεπτέμβρη και 1 Οκτώβρη αντίστοιχα στο προκαθορισμένο σημείο (ρέμα Αγ. Ονουφρίου). Έγινε προσπάθεια από το σωματείο μας για αδειοδότηση δύο εναλλακτικών περιοχών, όμως η απάντηση των αρμόδιων φορέων ήταν αρνητική και στις δύο περιπτώσεις. Ο χρόνος πλέον είναι πολύ περιορισμένος για εύρεση νέας τοποθεσίας οπότε ζητούμε την ακύρωση τους."

Εντός των προσεχών ημερών θα αναρτηθεί επικαιροποιημενο πρόγραμμα αγώνων.

Ετικέτες

Olympia Rally 2025, Ημέρα 2η – Ο Robin Lynch πρώτος στις ειδικές 

 Ο Γιάννης Σεβαστόπουλος διατηρεί το προβάδισμά του στους Έλληνες
Olympia Rally 2025 Day 2
Από το

motomag

30/4/2025

Για την δεύτερη ημέρα του το Rally Olympia κινήθηκε μέσα από το Δρυόδασος Φολόης, στο υψόμετρο των 688 μέτρων, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα δάση στην Ευρώπη, καλύπτοντας 9.900 στρέμματα στο οροπέδιο Φολόης.

Οι ειδικές διαδρομές της δεύτερης ημέρας περιλάμβαναν μαλακό χώμα και αρκετή λάσπη, περνώντας μέσα από ποτάμια και δασικά κομμάτια. Οι συμμετέχοντες έπρεπε να συνδυάσουν ταχύτητα και στρατηγική πλοήγηση, καθιστώντας τη διαδρομή πολύπλοκη, με αυτούς που έκαναν τα λιγότερα λάθη να είναι οι ταχύτεροι.

Πρώτος που τερμάτισε τη διαδρομή ήταν ο Robin Lynch (Ηνωμένο Βασίλειο) της Infinite Racing / Desert Rose Racing, με Husqvarna FE 501 και χρόνο 5'00"15, ακολουθούμενος από τον Gerhard Reinfelder (Γερμανία) με KTM Rally 450 FR και χρόνο 5'00"53, ενώ τρίτος ήταν ο Ισπανός Tomas Millet της Enduro Greece με ΚΤΜ EXC 350 F και χρόνο 5'01"21. 

Από τους Έλληνες αναβάτες, ο Γιάννης Σεβαστόπουλος με Yamaha Tenere XTZ πέρασε πάλι πρώτος τη γραμμή του τερματισμού με χρόνο 5’14”38. Πίσω του στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Χρήστος Πελούσης της GOAT Racing Team, με Beta 480 RR και χρόνο 5’16”01, ενώ τρίτος ήταν ο Ιωσήφ Μπουτσαξής, επίσης της GOAT Racing Team,  με KTM 890 Adventure και χρόνο 6’04”19.