Ακύρωση αγώνα Trial στον Βόλο

Λόγω των συνθηκών που επικρατούν μετά την καταιγίδα Daniel
Αναβολή αγώνα Trial Βόλου
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

19/9/2023

Το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, ενέκρινε το αίτημα του σωματείου ΜΟΤΟΛΕΒ  για ακύρωση του προγραμματισμένου αγώνα Trial στις 30 Σεπτέμβρη.

Ακολουθεί το αίτημα του σωματείου ΜΟΤΟΛΕΒ: "Οι συνέπειες της κακοκαιρίας ήταν τέτοιες που καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή των αγώνων trial που έχουν προγραμματιστεί για τις 30 Σεπτέμβρη και 1 Οκτώβρη αντίστοιχα στο προκαθορισμένο σημείο (ρέμα Αγ. Ονουφρίου). Έγινε προσπάθεια από το σωματείο μας για αδειοδότηση δύο εναλλακτικών περιοχών, όμως η απάντηση των αρμόδιων φορέων ήταν αρνητική και στις δύο περιπτώσεις. Ο χρόνος πλέον είναι πολύ περιορισμένος για εύρεση νέας τοποθεσίας οπότε ζητούμε την ακύρωση τους."

Εντός των προσεχών ημερών θα αναρτηθεί επικαιροποιημενο πρόγραμμα αγώνων.

Ετικέτες

North West 200: Κατονομάστηκε ο νεκρός αναβάτης - Ο Kamil Holan ήταν Τσέχος αγωνιζόμενος γνώριμος για το είδος αγώνων

Οικογένεια και ομάδα έδωσαν το όνομα στην δημοσιότητα
North West 200: Κατονομάστηκε ο νεκρός αναβάτης - Ο Kamil Holan ήταν Τσέχος αναβάτης γνώριμος για το είδος αγώνων
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

8/5/2026

Η ομάδα, κατόπιν συνεννόησης με την οικογένεια, έδωσε σήμερα το όνομα και τα στοιχεία του νεκρού αναβάτη που σκοτώθηκε εχθές στο πρώτο δυστύχημα στον North West 200 μετά από μία δεκαετία.

Ο 48χρονος Kamil Holan που σκοτώθηκε στην στροφή Station, σε ένα από τα πιο γρήγορα κομμάτια της διαδρομής, ήταν Τσέχος αναβάτης, ιδιαίτερα γνωστός στην πατρίδα του για το συγκεκριμένο είδος αγώνων ενώ είχε πάρει αρκετές φορές μέρος τόσο στον NW όσο και στο Isle of Man TT.

Εχθές δεν έλειψαν τα ατυχήματα καθώς σημειώθηκαν αρκετές πτώσεις πριν το δυστύχημα φέρει την διακοπή του αγώνα με κόκκινη σημαία και έπειτα την καθυστέρηση και την αναπροσαρμογή του προγράμματος.

Η οικογένεια ήταν που ζήτησε να συνεχιστεί η διαδικασία αλλά να μην κατονομαστεί ο νεκρός μέχρι να προλάβουν να ενημερώσουν οι ίδιοι τους συγγενείς, κάτι που σε γενικό βαθμό έγινε απολύτως σεβαστό από όλους, πλην ορισμένων σελίδων σε Ιταλία και Ισπανία όπου μάλλον χάθηκαν στην μετάφραση και δεν το έκαναν εσκεμμένα.

Σήμερα, έχοντας ενημερώσει τους φίλους και συγγενείς, η ομάδα απέστειλε ενημέρωση.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και την ομάδα του Kamil Holan, ευχόμαστε να είναι το τελευταίο δυστύχημα των αγώνων.

north west 200 death - kamil holan