Ακύρωση αγώνα Trial στον Βόλο

Λόγω των συνθηκών που επικρατούν μετά την καταιγίδα Daniel
Αναβολή αγώνα Trial Βόλου
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

19/9/2023

Το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, ενέκρινε το αίτημα του σωματείου ΜΟΤΟΛΕΒ  για ακύρωση του προγραμματισμένου αγώνα Trial στις 30 Σεπτέμβρη.

Ακολουθεί το αίτημα του σωματείου ΜΟΤΟΛΕΒ: "Οι συνέπειες της κακοκαιρίας ήταν τέτοιες που καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή των αγώνων trial που έχουν προγραμματιστεί για τις 30 Σεπτέμβρη και 1 Οκτώβρη αντίστοιχα στο προκαθορισμένο σημείο (ρέμα Αγ. Ονουφρίου). Έγινε προσπάθεια από το σωματείο μας για αδειοδότηση δύο εναλλακτικών περιοχών, όμως η απάντηση των αρμόδιων φορέων ήταν αρνητική και στις δύο περιπτώσεις. Ο χρόνος πλέον είναι πολύ περιορισμένος για εύρεση νέας τοποθεσίας οπότε ζητούμε την ακύρωση τους."

Εντός των προσεχών ημερών θα αναρτηθεί επικαιροποιημενο πρόγραμμα αγώνων.

Ετικέτες

Aprilia Tuareg Racing - Μετά το Hellas Rally, σειρά έχει το Baja Aragon

Οι Jacopo Cerutti και Francesco Montanari δίνουν το παρών στο Teruel
Aprilia - Baja Aragon
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/7/2024

Η Aprilia Tuareg Racing βρίσκεται στο Teruel της Ισπανίας, για να λάβει μέρος στο ιστορικό rally Baja Aragón, που διεξάγεται από τις 26 έως τις 28 Ιουλίου, γιορτάζοντας την τεσσαρακοστή του έκδοση το 2024.

Οι Aprilia Tuareg, που αναπτύχθηκαν σε στενή συνεργασία με την GCorse των αδελφών Guareschi, θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε αυτό το rally raid, με στόχο να αποκτήσουν εμπειρία σε αυτό το είδος αγώνων και να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα ενόψει του Motorally και του Africa Eco Race.

Το Baja Aragón θα είναι ένα ενδιαφέρον πεδίο δοκιμών για τους Jacopo Cerutti και Francesco Montanari, τους μοναδικούς Ιταλούς αναβάτες στην εκκίνηση, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να προσαρμοστούν σε αυτό το ράλι κατά τη διάρκεια των τριών ημερών του αγώνα.

Aprilia Baja Aragon

Ο αγώνας διεξάγεται σε μία δύσκολη διαδρομή με σκληρή και πετρώδη επιφάνεια, ξεκινώντας με έναν πρόλογο 18 χιλιομέτρων την Παρασκευή που θα καθορίσει τη σειρά εκκίνησης. Η πιο απαιτητική ημέρα θα είναι το Σάββατο, με μία ειδική διαδρομή 520 χιλιομέτρων, ενώ η τελική ειδική διαδρομή των 350 χιλιομέτρων θα διεξαχθεί την Κυριακή.

JACOPO CERUTTI: "Είναι ένας συναρπαστικός αγώνας, πολύ δημοφιλής, τον οποίο πάντα παρακολουθούσα με ενδιαφέρον. Μου αρέσει το τερέν, σίγουρα θα είναι πολύ απαιτητικό λόγω της ζέστης, αλλά νομίζω ότι η μοτοσυκλέτα μπορεί να πάει καλά σε αυτές τις συνθήκες. Θα είναι η πρώτη μου εμπειρία σε αυτόν τον αγώνα και ελπίζω να διασκεδάσω και να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα."

FRANCESCO MONTANARI: "Όντας η πρώτη φορά σε αυτόν τον αγώνα, δεν ξέρουμε πραγματικά τι να περιμένουμε. Θα έχουμε την ευκαιρία να ανταγωνιστούμε αναβάτες υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που θα συμμετάσχουν στο Dakar, για το οποίο έχουμε μεγάλο κίνητρο. Ανυπομονώ να αγωνιστώ για να δω το επίπεδό μας."

Ετικέτες