Α.ΜΟΤ.Ο.Ε – Το επιβεβαιωμένο πρόγραμμα των υπολειπόμενων αγώνων του 2023

Στα Πρωταθλήματα Dragster, Enduro και Scramble
 motomag Α.ΜΟΤ.Ο.Ε – Το επιβεβαιωμένο πρόγραμμα των υπολειπόμενων αγώνων του 2023
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

27/11/2023

Η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΑΜΟΤΟΕ) έκανε γνωστό το επιβεβαιωμένο πρόγραμμα των υπολειπόμενων αγώνων της φετινής χρονιάς, με τον τελευταίο να διεξάγεται στις 10 Δεκεμβρίου στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Με τον Νοέμβριο σιγά σιγά να μας αφήνει η αγωνιστική δράση στον χώρο της μοτοσυκλέτας στην χώρα μας θα συνεχιστεί και τον Δεκέμβριο και συγκεκριμένα μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Για τον θεσμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster στις 1-2-3 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς στο Αγρίνιο, ενώ στις 3 Δεκεμβρίου ο θεσμός του Scramble θα ολοκληρωθεί με δύο αγώνες (Νότιας και Βόρειας Ελλάδας) την ίδια ημερομηνία! Ο αγώνας ο οποίος θα διεξαχθεί στη Φλώρινα προσμετρά στο Πρωτάθλημα Scramble Βορείου Ελλάδος ενώ ο αγώνας ο οποίος θα διεξαχθεί στα Δερβενοχώρια προσμετρά στο Πρωτάθλημα Scramble Νοτίου Ελλάδος. Η αγωνιστική αυλαία της χρονιάς πέφτει στις 10 Δεκεμβρίου με τον τελευταίο αγώνα Enduro του 2023, ο οποίος θα διεξαχθεί στους Αγίους Θεοδώρους και προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro και στο Κύπελλο Enduro Νοτίου Ελλάδος.

Ετικέτες

Romaniacs: Τρίτος ο Κουζής την 3η μέρα, δύο θέσεις πάνω από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Sam Sunderland!

Ακόμα μία εξαιρετική ημέρα για τον Έλληνα αναβάτη
kouzis
Από τον

Παύλο Καρατζά

31/7/2026

Ο Παναγιώτης Κουζής συνεχίζει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό για δεύτερη σερί ημέρα, καθώς κατάφερε να τερματίσει τρίτος στην δεύτερη ημέρα της κατηγορίας Adventure Core.

Ο Έλληνας αναβάτης κατάφερε χτες να πάρει τη νίκη στην κατηγορία του και να νικήσει τον Sam Sunderland των δύο τίτλων Rally Dakar και των δύο Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Rally. Ο Κουζής, που συμμετέχει με CFMOTO 800ΜΤ-Χ και την υποστήριξη της ομάδας CFMOTO HELLAS RACING TEAM, συνέχισε και σήμερα να εκπλήσσει πολύ κόσμο με την εμφάνισή του και τερμάτισε 3ος ημέρας, δύο θέσεις πάνω από τον Sunderland!

Jose Antonio Lombardia (CFMOTO) και Rene Columna (CFMOTO) πήραν τις δύο πρώτες θέσεις, με τον Alexandru Anghel να τερματίζει ανάμεσα σε Κουζή και Sunderland.

Με την τρίτη θέση ημέρας, ο Παναγιώτης Κουζής σκαρφάλωσε ακόμη περισσότερο στην γενική κατάταξη καταλαμβάνοντας την 27η θέση κι αν δεν είχε την εξοντωτική ποινή των 8 ωρών την πρώτη ημέρα, φαίνεται πως θα διεκδικούσε τη νίκη στην κατηγορία Adventure Core.

Εξαιρετικός ήταν για ακόμη μία μέρα ο γνωστός μας από τα MEGA TEST ON-OFF του MOTO, Γιώργος Κοινωνάς που αγωνίζεται με CFMOTO 450MT και τερμάτισε στην 16η θέση και βρίσκεται πλέον στην 13η θέση της κατηγορίας Adventure Core.