Ανανέωσε ο Toni Bou με την Repsol Honda

Για ακόμη τρία χρόνια
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

15/1/2021

Ο 28 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Trial, Toni Bou, ανανέωσε την συνεργασία του με την Repsol Honda Team για τα επόμενα τρία χρόνια, φτάνοντας έτσι με την λήξη του συμβολαίου του να μετρά 18 ολόκληρα χρόνια με την ομάδα.

Η σχέση του Bou με την Honda ξεκίνησε το 2007 και από τότε δεν χώρισαν ούτε για μια στιγμή οι δρόμοι τους, γεγονός που τους οδήγησε σε επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία έληγε το 2021.

Αυτά τα 14 χρόνια συνύπαρξης, ο Toni Bou έσπασε κάθε ρεκόρ στον χώρο του παγκόσμιου Trial. Κέρδισε συνολικά 28 τίτλους (14 στο indoor Trial και 14 στο outdoor), με 118 νίκες στο outdoor και 67 νίκες στο indoor, ενώ παράλληλα στέφθηκε και 11 φορές πρωταθλητής Ισπανίας.

Ο αναβάτης-φαινόμενο του Trial δήλωσε ευτυχής για την εμπιστοσύνη που δείχνει η Honda στο πρόσωπό του. Θεωρεί ότι αυτή η τριετής επέκταση του συμβολαίου του είναι μια αναγνώριση των επιτυχιών και της καριέρας του, εξαίροντας την συνεργασία του με τα μέλη της ομάδας. Μάλιστα, είπε πως θα επιθυμούσε να παραμείνει στην ομάδα και για πολλά ακόμη χρόνια, πέρα από τα επόμενα τρία χρόνια του νέου του συμβολαίου.

Ο πρόεδρος του HRC, Yoshishige Nomura, τόνισε κι αυτός από τη μεριά του το πόσο σημαντικό επίτευγμα αποτελεί η κατάκτηση 28 Παγκόσμιων Τίτλων, ακόμη και ορισμένες χρονιές που ο Bou είχε να αντιμετωπίσει και τους τραυματισμούς του, γεγονός που αντανακλά την αφοσίωσή του στο άθλημα και την ομάδα. Ο Nomura έκλεισε τις δηλώσεις του εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στον Bou και την δέσμευση ότι θα συνεχίσουν να του παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης και τεχνολογίας στην μοτοσυκλέτα του.

Dragster: 2η θέση στην Ευρώπη με ρεκόρ για το Ελληνικό turbo Suzuki GSX-R1000 της Casper Racing [Video]

Νέο προσωπικό ρεκόρ για τον Γιάννη Λαμπρόπουλο με το GSX-R100, 4ος ο Γιάννης Μάρτζακλης με Hayabusa
Casper Racing
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

29/5/2026

H ομάδα της Casper Racing επέστρεψε από τον 1ο αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Dragster στη Santa Pod Raceway της Αγγλίας, όπου κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία Elite της Super Street, πετυχαίνοντας παράλληλα νέο προσωπικό ρεκόρ για το turbo Suzuki GSX-R 1000.

Άλλη μια διάκριση για την Casper Racing και τον Γιάννη Λαμπρόπουλο με χρόνο 6,584 δευτερόλεπτα και ταχύτητα εξόδου στα 367 km/h, μια απόδοση που τους κατατάσσει στη 2η θέση της Ευρωπαϊκής λίστας, μόλις 0.038 sec πίσω από την κορυφή!

Η ελληνική ομάδα που διέθετε ήδη το ταχύτερο turbo GSX-R1000 της Ευρώπης, έχοντας πλέον την υποστήριξη της Suzuki Σφακιανάκης, βελτίωσε κι άλλο τις επιδόσεις της στον εναρκτήριο αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Dragster για το 2026.

Casper Racing

Παράλληλα στην ίδια διοργάνωση ο Γιάννης Μάρτζακλης με turbo Suzuki Hayabusa 1340 τερμάτισε 4ος και ανέβηκε στην 7η θέση της ευρωπαϊκής λίστας, επιτυγχάνοντας επίσης νέο προσωπικό του ρεκόρ, με χρόνο 6.683 δευτερόλεπτα και ταχύτητα εξόδου στα 363 km/h.

Με σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος ο Λαμπρόπουλος ανακοίνωσε τις επιτυχίες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους και τις εταιρείες που τον έχουν στηρίξει και έχουν σταθεί πίσω από αυτή την προσπάθεια.

casper racing

Επιστροφή από τον 1ο Ευρωπαϊκό αγώνα Dragster στην Santa Pod Raceway με τεράστια συναισθήματα, αφού κατακτήσαμε τη 2η θέση στην Elite της Super Street, πετυχαίνοντας παράλληλα νέο προσωπικό ρεκόρ για το 1000cc μας:

6️.5️8️4️ sec — 3️6️7️ km/h 🚀

Ένα αποτέλεσμα που μας κατατάσσει στη 2η θέση της Ευρωπαϊκής λίστας, μόλις 0.038 sec πίσω από την κορυφή. 👻🇬🇷

Ενώ ο αδελφός μου Giannis Martzaklis τερμάτησε 4ος και ανέβηκε στην 7η θέση στην ευρωπαϊκή λίστα με Nεο προσωπικό ρεκόρ 6.683@363 🙏🚀

Q1: 6.769
Q2: 6.750
Q3: 6.727
Q4: 6.723

Elimination 1: 6.671
Elimination 2: 6.668
Elimination 3: 6.584 💥🚀🇬🇷

Η ομάδα μου δούλεψε καταπληκτικά και οι κόποι μας ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Γι’ αυτό τους αφιερώνω αυτό το αποτέλεσμα με πολλή αγάπη ❤️🙏

Όλη η Ελλάδα στήριξε την προσπάθειά μου και αυτό μου έδωσε τεράστια δύναμη. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα τα μηνύματα και την αγάπη που μου χαρίσατε! 🇬🇷

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους και τις εταιρείες που στηρίζουν την προσπάθειά μου ώστε να μπορώ να βρίσκομαι εκεί:

Casper rac1ng - BTB moto

Suzuki Sfakianakis Group
AMSOIL INC. - Greece
Turbosmart
Venetis Ηλεκτροστατική βαφή
Papastavrou Shops
HYPER Design
Mega Parras
MVD-Retail International
Sklavos potatoes
SDS Motorsports
Evans paint
3P Racing
Kollias racing
Papagiannis Euxast
Suzuki patras
Sinos κατασκευές μηχανημάτων
Katsantonis team racing
Energie parts
Peristeras tyres
Racedom
Tgs parts
KakaRakis Performance
tg carbon factory

Next station: Tierp Arena, Swe 6-9/8 See you soon 🫣