Γράφτηκε από: 
τον Λάζαρο Μαυράκη

Ανανέωσε ο Toni Bou με την Repsol Honda

Για ακόμη τρία χρόνια

Ο 28 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Trial, Toni Bou, ανανέωσε την συνεργασία του με την Repsol Honda Team για τα επόμενα τρία χρόνια, φτάνοντας έτσι με την λήξη του συμβολαίου του να μετρά 18 ολόκληρα χρόνια με την ομάδα.

Η σχέση του Bou με την Honda ξεκίνησε το 2007 και από τότε δεν χώρισαν ούτε για μια στιγμή οι δρόμοι τους, γεγονός που τους οδήγησε σε επέκταση της συνεργασίας τους, η οποία έληγε το 2021.

Αυτά τα 14 χρόνια συνύπαρξης, ο Toni Bou έσπασε κάθε ρεκόρ στον χώρο του παγκόσμιου Trial. Κέρδισε συνολικά 28 τίτλους (14 στο indoor Trial και 14 στο outdoor), με 118 νίκες στο outdoor και 67 νίκες στο indoor, ενώ παράλληλα στέφθηκε και 11 φορές πρωταθλητής Ισπανίας.

Ο αναβάτης-φαινόμενο του Trial δήλωσε ευτυχής για την εμπιστοσύνη που δείχνει η Honda στο πρόσωπό του. Θεωρεί ότι αυτή η τριετής επέκταση του συμβολαίου του είναι μια αναγνώριση των επιτυχιών και της καριέρας του, εξαίροντας την συνεργασία του με τα μέλη της ομάδας. Μάλιστα, είπε πως θα επιθυμούσε να παραμείνει στην ομάδα και για πολλά ακόμη χρόνια, πέρα από τα επόμενα τρία χρόνια του νέου του συμβολαίου.

Ο πρόεδρος του HRC, Yoshishige Nomura, τόνισε κι αυτός από τη μεριά του το πόσο σημαντικό επίτευγμα αποτελεί η κατάκτηση 28 Παγκόσμιων Τίτλων, ακόμη και ορισμένες χρονιές που ο Bou είχε να αντιμετωπίσει και τους τραυματισμούς του, γεγονός που αντανακλά την αφοσίωσή του στο άθλημα και την ομάδα. Ο Nomura έκλεισε τις δηλώσεις του εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στον Bou και την δέσμευση ότι θα συνεχίσουν να του παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης και τεχνολογίας στην μοτοσυκλέτα του.