Greece Rally 2022 - 1η ημέρα

Δίπλα στο Ποτάμι
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

31/8/2022
Το Greece Rally που διεξάγεται στη Βέροια ξεκίνησε, με την πρώτη μέρα να διεξάγεται στις 28 Αυγούστου, όπου και πήραμε μια πρώτη γεύση του τι θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα, με μια μικρή διαδρομή ως «Πρόλογο», κατά μήκος της Εγνατίας Οδού και του ποταμού Αλιάκμονα!
 
Ακολουθεί το δελτίο τύπου της διοργάνωσης:
 
"Νικητής μετά από 50 χιλιόμετρα αγώνα ήταν ο #8 Γιώργος Στογιάννος από την Πατρίδα Ημαθίας, με Honda CRF 250 με 2ο τον Ολλανδό #31 Robbert Plarina με ΚΤΜ 450 και 3ο τον Βρεττανό #33 Mark Hurlston με Husqvarna FE450.
 
Top 5:
1. #8 George STOGIANNOS (GR)
2. #31 Robert PLARINA (NL)
3. #33 Mark HURLSTON (UK)
4. #4 Roberto BARBIERI (IT)
5. #200 Antonio PATRIZIO (IT)
 
Αύριο είναι η 1η μεγάλη μέρα, προς τo Σέλι με 300 σχεδόν χιλιόμετρα Ειδικής Διαδρομής!
 
Μπορείτε να δείτε εδώ τα αποτελέσματα: ΕΔΩ.
Φωτογραφίες από τον αγώνα: ΕΔΩ"
 

North West 200: Κατονομάστηκε ο νεκρός αναβάτης - Ο Kamil Holan ήταν Τσέχος αγωνιζόμενος γνώριμος για το είδος αγώνων

Οικογένεια και ομάδα έδωσαν το όνομα στην δημοσιότητα
North West 200: Κατονομάστηκε ο νεκρός αναβάτης - Ο Kamil Holan ήταν Τσέχος αναβάτης γνώριμος για το είδος αγώνων
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

8/5/2026

Η ομάδα, κατόπιν συνεννόησης με την οικογένεια, έδωσε σήμερα το όνομα και τα στοιχεία του νεκρού αναβάτη που σκοτώθηκε εχθές στο πρώτο δυστύχημα στον North West 200 μετά από μία δεκαετία.

Ο 48χρονος Kamil Holan που σκοτώθηκε στην στροφή Station, σε ένα από τα πιο γρήγορα κομμάτια της διαδρομής, ήταν Τσέχος αναβάτης, ιδιαίτερα γνωστός στην πατρίδα του για το συγκεκριμένο είδος αγώνων ενώ είχε πάρει αρκετές φορές μέρος τόσο στον NW όσο και στο Isle of Man TT.

Εχθές δεν έλειψαν τα ατυχήματα καθώς σημειώθηκαν αρκετές πτώσεις πριν το δυστύχημα φέρει την διακοπή του αγώνα με κόκκινη σημαία και έπειτα την καθυστέρηση και την αναπροσαρμογή του προγράμματος.

Η οικογένεια ήταν που ζήτησε να συνεχιστεί η διαδικασία αλλά να μην κατονομαστεί ο νεκρός μέχρι να προλάβουν να ενημερώσουν οι ίδιοι τους συγγενείς, κάτι που σε γενικό βαθμό έγινε απολύτως σεβαστό από όλους, πλην ορισμένων σελίδων σε Ιταλία και Ισπανία όπου μάλλον χάθηκαν στην μετάφραση και δεν το έκαναν εσκεμμένα.

Σήμερα, έχοντας ενημερώσει τους φίλους και συγγενείς, η ομάδα απέστειλε ενημέρωση.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και την ομάδα του Kamil Holan, ευχόμαστε να είναι το τελευταίο δυστύχημα των αγώνων.

north west 200 death - kamil holan