Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Η SUPERMOTO ευκαιρία της χρονιάς

Αυτήν την Κυριακή στην Σπάρτη!

Το SUPERMOTO στην Ελλάδα αναγεννιέται, όμως στο εξωτερικό δεν χρειάστηκε ποτέ να περάσει από αυτό το στάδιο, καθώς στα δέκα χρόνια απουσίας από την Ελλάδα το άθλημα συνέχιζε στις υπόλοιπες χώρες ασταμάτητα την πορεία του. Στην Ιταλία, την Ισπανία και την Γαλλία, το SUPERMOTO ζει λαμπρές μέρες, που θυμίζουν λίγο την πρότερη μεγάλη του δόξα, με δυνατές ομάδες και κορυφαίους οδηγούς.

Φέτος θα γίνει κάτι που ακόμα και δέκα χρόνια πριν, με την αίγλη που απολάμβανε το σπορ αυτό στην Ελλάδα, θα ήταν ένα μεγάλο γεγονός. Ο δεύτερος γύρος του Παγκοσμίου και Ευρωπαϊκού  Πρωταθλήματος, όπως είχαμε ξανά γράψει, διοργανώνεται στην Ελλάδα στην πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένη πίστα της Σπάρτης!

Η Sparta Racing Circuit MOTUL, υποδέχεται αυτή την στιγμή τους αναβάτες που αγωνίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του αθλήματος, ζώντας λαμπρές στιγμές με δεκάδες φορτηγά και motorhome να την πλαισιώνουν, στήνοντας ένα μεγαλοπρεπέστατο σκηνικό. Στις 13 και 14 Μαΐου η πίστα της Σπάρτης που από καιρό έχει προετοιμαστεί για τον απαιτητικό αυτό αγώνα, γίνεται το επίκεντρο του SUPERMOTO και δίνει στους Έλληνες μία μοναδική ευκαιρία, να παρακολουθήσουν από κοντά τους καλύτερους αναβάτες, και ένα δυνατό θέαμα που είχαμε πολύ καιρό να δούμε ζωντανά!

 

 

Δείτε το σχεδιάγραμμα της πίστας, για να επιλέξετε το καλύτερο σημείο, αν επισκεφτείτε τον αγώνα

 

Ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Σπάρτης - Α Μ Ο Σ – διοργανώνει τον απαιτητικό αγώνα, με 40 ξένους και 20 Έλληνες αναβάτες, αριθμός που δίνει το μέγεθος της διοργάνωσης και φυσικά του θεάματος που πρέπει να περιμένουν, όσοι επισκεφτούν την Σπάρτη! Το SUPERMOTO είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα αθλήματα με μοτοσυκλέτες και ο συγκεκριμένος αγώνας ο καλύτερος της χρονιάς που οι Έλληνες θεατές, μπορούν να θαυμάσουν από κοντά!