Νεκρός ο 21χρονος αγωνιζόμενος Troy Beinlich στην πίστα του Hockenheim

Στον πρώτο αγώνα του Γερμανικού Πρωταθλήματος Αντοχής 2024
Troy Beinlich
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

1/4/2024

Ενάμισι χρόνο σχεδόν μετά τον θάνατο του Leon Langstadtler στο Hockenheimring στη Γερμανία, ένας ακόμη αναβάτης έχασε τη ζωή του στην ίδια πίστα.

Πρόκειται για τον 21χρονο Troy Beinlich, ο οποίος σκοτώθηκε σε συμβάν που έλαβε χώρα στον αγώνα αντοχής RACEFOXX 1000km HOCKENHEIM, στις 30 Μαρτίου 2024.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ο εναρκτήριος για το Γερμανικό Πρωτάθλημα Αντοχής Deutschen Langstrecken Cup (DLC). Παρά τις προσπάθειες της διοργάνωσης να κρατήσει στη ζωή τον νεαρό αγωνιζόμενο, ο Beinlich έχασε τελικά τη ζωή του στη σκηνή του δυστυχήματος.

Ως ένδειξη σεβασμού στον θανόντα και στην οικογένειά του, ο διοργανωτής δεν έδωσε λεπτομέρειες για το δυστύχημα, ενώ ο αγώνας διεκόπη οριστικά, χωρίς να μετρήσει για το Πρωτάθλημα.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Beinlich είχε αρκετά χρόνια αγωνιστικής εμπειρίας, κυρίως στα SSP300 με την ομάδα Vitori-BRT

TrialGP 2024, 5ος γύρος - Μια ανάσα πριν έναν ακόμα τίτλο ο Toni Bou

Τρίτο 1-2 για τη Repsol Honda - Το ντουέτο του ιαπωνικού εργοστασίου παραμένει στο 1-2 και στη γενική κατάταξη
TrialGP 2024, Βέλγιο
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

15/7/2024

Στον πέμπτο γύρο της σεζόν του TrialGP για το 2024, ο Toni Bou πήρε μια ακόμα νίκη, με τον ομόσταυλό του, Gabriel Marcelli να παίρνει τη δεύτερη θέση, με τη Honda να καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή και τις 2 πρώτες θέσεις της γενικής βαθμολογίας.

Στον τελευταίο αγώνα πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, στο Comblain-au-Pont του Βελγίου, ο Toni Bou πήρε μια ακόμα νίκη, κοιτώντας τους αντιπάλους του… αφ’ υψηλού, καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής βαθμολογίας με 177 βαθμούς, ακολουθούμενος από τον έτερο αναβάτη του HRC, Gabriel Marcelli με 135, ενώ τρίτος είναι ο Jaime Busto της GASGAS με 126.

Στο Βέλγιο, ο Bou έδειξε για μια ακόμη φορά την κλάση του, σε ένα λασπωμένο τερέν, αυγατίζοντας τις φετινές νίκες του Πρωταθλήματος στις 8.

Επόμενος γύρος στις 25 Αυγούστου στην Cahors της Γαλλίας, όπου ο Bou θα έχει το πρώτο “Match Point”, την πρώτη ευκαιρία δηλαδή να πάρει τον τίτλο του 24.

 

Ετικέτες