Olympia Rally 2024, ημέρα 3η - Ταχύτερος ο Aart Van Vugt, στην πρώτη θέση γενικής ο Ard Vermeulen

Olympia Rally 2024, 3η ημέρα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

23/5/2024

Η διαδρομή της 3ης ημέρας του Olympia Rally 2024 σηματοδοτεί την αρχή του μαραθωνίου, μιας δοκιμασίας αντοχής και δεξιοτήτων, που ξεκινάει από τη Λάλα και καταλήγει στο Ξυλόκαστρο. Αυτό το απαιτητικό σκέλος οδήγησε τους αγωνιζόμενους σε μία ποικιλία εδαφών, με απαιτητική πλοήγηση και αδιάκοπη συγκέντρωση, με κάποιους αναβάτες να χρειάζονται μέχρι και 12 ώρες για να ολοκληρώσουν αυτήν την εκπληκτική διαδρομή.

Οι αναβάτες ξεκίνησαν από τη Λάλα, διέσχισαν το μυθικό δάσος της Φολόης και ανέβηκαν στον Ερύμανθο, διασχίζοντάς τον από Δυτικά προς Ανατολικά. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν βόρεια προς τα Τριπόταμα, τη Βλασιά και τα Καλάβρυτα, όπου έκαναν και τον απαραίτητο ανεφοδιασμό, πριν συνεχίσουν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Χελμού για να ξεκινήσουν την απότομη κατάβαση, πάνω από τα Ύδατα Στυγός και μέσα από το δάσος στη Ζαρούχλα, για να διασχίσουν στη συνέχεια τη Ζήρια και μέσω Καρυάς να καταλήξουν στο Ξυλόκαστρο.

Πρώτος τερμάτισε το σκέλος ο #302 Αρτ Βαν Βουτ (NL), με τον #41 Αντ Γιάνσεν (NL) στη δεύτερη θέση, και τον #310 Μάρτιν Καλτ στην τρίτη.

Γενική Κατάταξη μετά την Ημέρα 3
1. #42 Αρντ Βερμέουλεν (NL)
2. #41 Αντ Γιάνσεν (NL)
3. #302 Αρτ Βαν Βουτ (NL)

Η επιστροφή αύριο είναι τελείως διαφορετική καθώς οι αναβάτες κλείνουν το σκέλος του μαραθωνίου.

Ετικέτες

ΑΜΟΤΟΕ – Ακύρωση του αγώνα Scramble της Πτολεμαίδας

Λόγω μη ολοκλήρωσης των απαραίτητων διαδικασιών από το σωματείο A.M.O.E.
ΑΜΟΤΟΕ - Ακύρωση scramble
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

13/6/2024

Η ΑΜΟΤΟΕ ενημερώνει ότι ο αγώνας Scramble στην Πτολεμαΐδα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 16 Ιουνίου από το σωματείο Α.Μ.Ο.Ε ακυρώνεται λόγω μη ολοκλήρωσης των διαδικασιών από το σωματείο, όπως αποστολή ειδικού κανονισμού, κλπ.

Ετικέτες