Πρόγραμμα Isle of Man TT 2019 – Ώρες Ελλάδας

Πότε πραγματοποιούνται οι βασικοί αγώνες στο Νησί!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

31/5/2019

Ξεκινάνε από αύριο οι βασικοί αγώνες του Isle of Man TT, έπειτα από τις δοκιμές που έγιναν όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Το Νησί αυτές τις ημέρες είναι ένα καζάνι που βράζει, περιμένοντας να ξεκινήσουν οι αγώνες, με τον καιρό να έχει κάνει ό,τι περισσότερο μπορούσε για να συντηρήσει την κατάσταση τεταμένη. Όπως πάντα, το τελευταίο που μπορεί να κάνει κανείς, είναι να μιλήσει για φαβορί και για πιθανότητες, στον πιο απρόβλεπτο αγώνα του κόσμου, και ταυτόχρονα στον πιο επικίνδυνο, όπου η τύχη παίζει ρόλο και έχει μετατρέψει τους πάντες εκεί να πιστεύουν σε προκαταλήψεις. Πρόσθετο στοιχείο για το γεγονός πως δεν θέλουν να ακούγονται ως φαβορί… Έτσι λοιπόν και φέτος, οι δυνατοί αναβάτες φαίνεται ποιοι είναι, όμως τόσο ο καιρός, όσο και η δυσκολία του αγώνα, μετατρέπουν σε λάθος την όποια πρόγνωση…

Πρόγραμμα αγώνων TT Isle of Man 2019

Σάββατο, 1η Ιουνίου, 2019

14:00  TT Superbike Race (6 laps)

17:00  Race 1 Sidecar TT (3 laps)

 

Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2019

12:45  Race 1 Supersport TT (4 laps)

16:15  Race Superstock TT (4 laps)

 

Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2019

12:45  Carrera2 Supersport TT (4 laps)

14:45  Carrera Zero TT (1 lap)

16:10  Lightweight TT Race (4 laps)

 

Παρασκευή, 7 Ιουνίου, 2019

12:30  Race 2 Sidecar TT (3 laps)

14:45  Senior TT Race (6 laps)

 

Το IOMTT μεταδίδεται ζωντανά από τα παρακάτω κανάλια, και παραθέτουμε όλη την λίστα:

Fox Sports
Australia
Motor Trend TV
USA
Motorvision
Germany, German Speaking Austria and Switzerland
TV 2
Norway
Sky
New Zealand
Fox Sports 3
Latin America (excluding Brazil)
AB Moteurs
France, French-speaking Belgium, Luxembourg, French-speaking Switzerland, Monaco, Andorra and Turkey. Non-exclusive French-speaking Africa, Mauritius and Madagascar.
Motorsport TV
Russia, CIS & Ukraine
Motowizja
Poland
ITV4
UK, Eire, Isle of Man, Channel Islands, British Forces Bases Overseas
Supersport TV
South Africa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Διαδικτυακά, κάθε βράδυ στις 23:00 η Monster Energy θα μεταδίδει όλα τα highlights εκείνης της ημέρας, στα διάφορα κανάλια επικοινωνίας που διαθέτει, τόσο στο site της, όσο και στο Youtube και τις υπόλοιπες πλατφόρμες

Ετικέτες

FIM Endurance World Championship 2024 - Οι 24 ώρες του Le Mans εναρκτήριος αγώνας του Πρωταθλήματος

Για πρώτη φορά οι οπαδοί θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το EWC μέσω της πλατφόρμας all-action EWC
motomag FIM Endurance World Championship: Οι 24 ώρες του Le Mans εναρκτήριος αγώνας του πρωταθλήματος το 2024
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

28/9/2023

Η 47η έκδοση του διάσημου αγώνα αντοχής 24h Le Mans θα αποτελέσει τον εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής για το 2024, με ομάδες και αναβάτες να δίνουν την πρώτη αγωνιστική παράσταση της νέας χρονιάς από τις 18 έως τις 21 Απριλίου.

Το πλήρες αγωνιστικό ημερολόγιο του EWC για το 2024 θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω, ωστόσο οι υπεύθυνοι του θεσμού ανακοίνωσαν πως από την επόμενη χρονιά οι λάτρεις των αγώνων αντοχής θα έχουν τη δυνατότητα μέσω της πλατφόρμας all-action EWC να παρακολουθούν κάθε αγώνα του Πρωταθλήματος χωρίς να χάνουν λεπτό από την δράση εντός πίστας.

Ο Jean-Baptiste Ley, διευθυντής του EWC ανέφερε: "Οι 24 ώρες του Le Mans δεν είναι μόνο μια καθιερωμένη διοργάνωση, που διεξάγεται σε έναν θρυλικό χώρο και έχει ισχυρή φήμη παγκοσμίως, αλλά ο διοργανωτής του αγώνα, Automobile Club de l'Ouest, εργάζεται ακούραστα για να προσφέρει ένα φανταστικό θέαμα και μια φανταστική εμπειρία για τους θεατές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε τη μακροχρόνια συνεργασία μαζί τους και μετράμε ήδη αντίστροφα τις ημέρες για την έναρξη της διοργάνωσης".

EWC
Ετικέτες