Πρόγραμμα Isle of Man TT 2019 – Ώρες Ελλάδας

Πότε πραγματοποιούνται οι βασικοί αγώνες στο Νησί!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

31/5/2019

Ξεκινάνε από αύριο οι βασικοί αγώνες του Isle of Man TT, έπειτα από τις δοκιμές που έγιναν όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Το Νησί αυτές τις ημέρες είναι ένα καζάνι που βράζει, περιμένοντας να ξεκινήσουν οι αγώνες, με τον καιρό να έχει κάνει ό,τι περισσότερο μπορούσε για να συντηρήσει την κατάσταση τεταμένη. Όπως πάντα, το τελευταίο που μπορεί να κάνει κανείς, είναι να μιλήσει για φαβορί και για πιθανότητες, στον πιο απρόβλεπτο αγώνα του κόσμου, και ταυτόχρονα στον πιο επικίνδυνο, όπου η τύχη παίζει ρόλο και έχει μετατρέψει τους πάντες εκεί να πιστεύουν σε προκαταλήψεις. Πρόσθετο στοιχείο για το γεγονός πως δεν θέλουν να ακούγονται ως φαβορί… Έτσι λοιπόν και φέτος, οι δυνατοί αναβάτες φαίνεται ποιοι είναι, όμως τόσο ο καιρός, όσο και η δυσκολία του αγώνα, μετατρέπουν σε λάθος την όποια πρόγνωση…

Πρόγραμμα αγώνων TT Isle of Man 2019

Σάββατο, 1η Ιουνίου, 2019

14:00  TT Superbike Race (6 laps)

17:00  Race 1 Sidecar TT (3 laps)

 

Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2019

12:45  Race 1 Supersport TT (4 laps)

16:15  Race Superstock TT (4 laps)

 

Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2019

12:45  Carrera2 Supersport TT (4 laps)

14:45  Carrera Zero TT (1 lap)

16:10  Lightweight TT Race (4 laps)

 

Παρασκευή, 7 Ιουνίου, 2019

12:30  Race 2 Sidecar TT (3 laps)

14:45  Senior TT Race (6 laps)

 

Το IOMTT μεταδίδεται ζωντανά από τα παρακάτω κανάλια, και παραθέτουμε όλη την λίστα:

Fox Sports
Australia
Motor Trend TV
USA
Motorvision
Germany, German Speaking Austria and Switzerland
TV 2
Norway
Sky
New Zealand
Fox Sports 3
Latin America (excluding Brazil)
AB Moteurs
France, French-speaking Belgium, Luxembourg, French-speaking Switzerland, Monaco, Andorra and Turkey. Non-exclusive French-speaking Africa, Mauritius and Madagascar.
Motorsport TV
Russia, CIS & Ukraine
Motowizja
Poland
ITV4
UK, Eire, Isle of Man, Channel Islands, British Forces Bases Overseas
Supersport TV
South Africa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Διαδικτυακά, κάθε βράδυ στις 23:00 η Monster Energy θα μεταδίδει όλα τα highlights εκείνης της ημέρας, στα διάφορα κανάλια επικοινωνίας που διαθέτει, τόσο στο site της, όσο και στο Youtube και τις υπόλοιπες πλατφόρμες

Ετικέτες

Isle of Man TT: Οκτώ θεατές κι ένας αναβάτης στο νοσοκομείο – Η αιτία διακοπής των δοκιμών της Δευτέρας

Ευτυχώς εκτός κινδύνου όλοι οι εμπλεκόμενοι
iom-ramsey-parliament-square
Η είσοδος στην Parliament Square (φωτογραφία αρχείου)
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

26/5/2026

Με το αριστερό ξεκίνησε το Tourist Trophy του 2026 στο Isle of Man, καθώς οι ελεύθερες δοκιμές δοκιμές των κατηγοριών Superbike και Superstock σημαδεύτηκαν από ένα συμβάν που οδήγησε σε διακοπή όλης της δράσης της πρώτης μέρας.

Στις 13:50 τοπική ώρα (15:50 Ελλάδας) οι κόκκινες σημαίες σηματοδότησαν μια διακοπή των δοκιμών γι’ αυτό που οι διοργανωτές αποκάλεσα αρχικά ως “σοβαρό συμβάν” και λίγο αργότερα ως “ατύχημα”, χωρίς όμως να έχουν ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη.

Αυτό ήρθε με ένα επίσημο ανακοινωθέν χτες αργά το απόγευμα, κατά το οποίο η διοργάνωση του αγώνα αποκάλυψε πως το συμβάν που είχε συμβεί στην Parliament Square της πόλης Ramsey ήταν πως ένας αναβάτης έπεσε και η μοτοσυκλέτα του χτύπησε τους θεατές.

Parliament Square
Η Parliament Square στη Ramsey

Από το ατύχημα τραυματίστηκε στα πόδια ο αναβάτης, καθώς και οκτώ θεατές και όλοι τους νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Nobles. Από το επίσημο ανακοινωθέν δεν προκύπτει σοβαρός τραυματισμός για κάποιον, καθώς ο αναβάτης έχει χτυπήσει στα πόδια και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο, ενώ για τους οκτώ θεατές η περιγραφή περιορίζεται σε “όλοι έχουν τις αισθήσεις τους και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εκτίμηση και νοσηλεία”.

Το όνομα του αναβάτη που έπεσε στην Parliament Square δεν αποκαλύπτεται ακόμη από τη διοργάνωση του ΤΤ.

Αυτή είναι η τελευταία επίσημη αναφορά που μας έρχεται από το Isle of Man και πιθανότατα το σημερινό πρόγραμμα θα εξελιχθεί κανονικά ως είναι προγραμματισμένο. Χτες οι δοκιμές των SBK/STK ολοκλήρωναν το πρωινό σκέλος των ελεύθερων δοκιμών για να ξεκινήσουν οι πρώτες κατατακτήριες (Qualifying 1) το απόγευμα, κάτι που φυσικά δεν έγινε συνεπεία του ατυχήματος.

Σήμερα το πρόγραμμα προβλέπει κατατακτήριες δοκιμές από τις 18:30 τοπική (20:30 Ελλάδας) κατά σειρά για τις κατηγορίες Superbike και Superstock, Supersport και Sportbike, κλείνοντας με τα Sidecars.

Ας ευχηθούμε όλοι οι τραυματίες να είναι σύντομα καλά, καθώς και η σημερινή επικαιρότητα να γεμίσει αποκλειστικά από σπουδαίες επιδόσεις και τίποτε άλλο.