ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΠΕΖΑΣ ΛΕΩΝ ΜΕ MAGNETI MARELLI

Μια νέα μεγάλη συνεργασία για την γνωστή εισαγωγική εταιρία ΜΠΕΖΑΣ ΛΕΩΝ είναι γεγονός. Πιο συγκεκριμένα η ΜΠΕΖΑΣ- ΛΕΩΝ θα είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μπαταριών μοτοσυκλέτας της MAGNETI MARELLI. Στη γκάμα μπαταριών της ιστορικής Ιταλικής εταιρίας περιλαμβάνονται όλα τα είδη μπαταριών και καλύπτουν ένα τεράστιο εύρος εφαρμογών που ξεκινούν από ένα παπί και φθάνουν έως και τα σύγχρονα και ιδιαίτερα απαιτητικά Super Bikes.

Επιγραμματικά η γκάμα περιλαμβάνει Μπαταρίες BK AGM (κλειστοί τύπου), BK (ανοικτού τύπου), BK Factory Activated (FA) έτοιμες προς χρήση χωρίς προετοιμασία και μπαταρίες τελευταίας τεχνολογίας ιόντων ΒΚ λιθίου.

 

ΜΠΕΖΑΣ - ΛΕΩΝ

Η εταιρεία "Μπέζας & Λεών", είναι μία από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλετών στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε από τον πρωτοπόρο Μωύς Μπέζα το 1918 και έκτοτε πρωταγωνιστεί στον χώρο του δικύκλου. Στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης, η Μπέζας & Λεών ανακοινώνει την επίσημη έναρξη της συνεργασίας της με ένα ακόμη γιγαντιαίο ιταλικό όμιλο που πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια αγορά.

 

MAGNETI MARELLI

H Magneti Marelli, είναι Ιταλική εταιρεία.Ιδρύθηκε το 1919 και έχει αντικείμενο την έρευνα την ανάπτυξη και την κατασκευαστή εξαρτημάτων για την αυτοκινητοβιομηχανία. Σήμερα η εταιρεία με έδρα της στην Corbetta της Ιταλίας περιλαμβάνει 86 εργοστάσια παραγωγής, 12 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης και 26 κέντρα εφαρμογής σε 19 χώρες, με 43.000 υπαλλήλους. Tα τελευταία χρόνια, η Magneti Marelli ασχολείται με έξυπνα συστήματα για ενεργητική και παθητική ασφάλεια οχημάτων με συστήματα μετάδοσης κίνησης και μπαταρίες. Η Magneti Marelli αναπτύσσει συγκεκριμένα ηλεκτρονικά συστήματα για τη Formula 1, για αγώνες μοτοσυκλετών Grand Prix και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Από το 2016 τους ηλεκτρονικούς εγκεφάλους ECU (electronic control unit), όλων των ομάδων MotoGP τους προμηθεύει η Magneti Marelli.

 

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ.: 2108232001, www.bele.gr Σ. ΜΠΕΖΑΣ - Μ. ΛΕΩΝ

 

: