EICMA 2016 – Όλη η έκθεση σε ένα video!

Το VIDEO του MOTO με όλη την έκθεση!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

29/11/2016

Οι μοτοσυκλέτες του 2017 σ’ ένα συνεπτυγμένο και περιεκτικό video με τα περισσότερα από τα άπειρα περίπτερα της φετινής έκθεσης! Τα μελλοντικά μοντέλα ξεδιπλώνονται στην οθόνη σας την στιγμή που το MOTO μέσα από το motomag αλλά και την σελίδα στο Facebook, μετέφερε ζωντανά την προηγούμενη εβδομάδα όλες τις λεπτομέρειες και τις φωτογραφίες των νέων μοντέλων!

Μετά από τις συνεντεύξεις με τους σχεδιαστές και τους μηχανικούς των εταιριών, το τεύχος Δεκεμβρίου θα έχει αναλυτικά όλα όσα απασχολήσουν την επικαιρότητα μέσα στο 2017, τεκμηριωμένα και αποκαλυπτικά, όπως επιβάλλεται στο MOTO!

Στο video παρουσιάζονται οι περισσότεροι από τους κατασκευαστές με αλφαβητική σειρά, ενώ υπάρχει και αντίστροφη μέτρηση, για να ξέρετε ανά πάσα στιγμή, πότε ξεκινά η επόμενη εταιρία, στο σχεδόν 40 λεπτών video!

Η σειρά των εταιριών:

Aprilia                   0:45

Benelli                  03:29

BETA                      05:12

BMW                     06:25

Ducati                   10:37

Honda                   15:26

Husqvarna          17:24

Kawasaki             19:33

KTM                       21:33

KYMCO                 24:03

Moto Guzzi         25:35

MV Agusta          27:15

Peugeot               28:58

Suzuki                   29:42

Triumph               31:55

Vespa                   32:00

Yamaha                                33:50

Sherco/TM/Gas-Gas/H-D/Royal Enfield

 

Ετικέτες

Honda: Προσθέτει κι άλλη γραμμή παραγωγής δικύκλων στην Ινδία – Δυνατότητα επιπλέον 670.000 μονάδων ετησίως

Στοχεύουν στην παραγωγή 8 εκατομμύριων μονάδων ετησίως το 2028
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

20/3/2026

Η Honda Motorcycle and Scooter India Private Limited (HMSI) ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει και τρίτη γραμμή παραγωγής στο δεύτερο εργοστάσιο της στην Ινδία, που θα παράγει 670.000 δίκυκλα ετησίως.

Σας είχαμε ενημερώσει πέρυσι, πως η ιαπωνική εταιρεία ετοιμαζόταν για την προσθήκη τέταρτης γραμμής παραγωγής στο πρώτο εργοστάσιο της στο Vithalapur και σήμερα η θυγατρική εταιρεία της Honda στην Ινδία ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει και τρίτη γραμμή παραγωγής στο δεύτερο της εργοστάσιο στην Tapukara.

Η νέα γραμμή παραγωγής υπολογίζεται πως θα αρχίσει να λειτουργεί το 2028, με ετήσια παραγωγική δυνατότητα 670,000 μονάδων, κάτι που θα αυξήσει την συνολική ετήσια παραγωγή του εργοστασίου στα 2,01 εκατομμύρια μονάδες. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο άρχισε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2011 με ετήσια παραγωγική ικανότητα 600.000 μονάδων, η οποία αυξήθηκε σε 1,2 εκατομμύρια μονάδες τον Μάρτιο του 2012.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στη ζήτηση για δίκυκλα στην Ινδία, η οποία αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται, η HMSI θα επενδύσει 140 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει ένα οικόπεδο έκτασης 74.000 στρεμμάτων δίπλα στο εργοστάσιο, ώστε να μπορέσει να επεκταθεί. Η νέα γραμμή παραγωγής θα είναι ικανή να παράξει 670.000 σκούτερ και μοτοσυκλέτες 125-160 κυβικών ετησίως, κάτι που θα δημιουργήσει παράλληλα 2.000 νέες θέσεις εργασίας.

Η HMSI σχεδιάζει την γενικότερη ανάπτυξή της παραγωγικής της ικανότητας και σκοπεύει να την αυξήσει από τα 6,25 εκατομμύρια μονάδες που είναι σήμερα σε περίπου 8 εκατομμύρια μονάδες ετησίως έως το 2028.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Tsutsumu Otani, δήλωσε: “Η αγορά δικύκλων στην Ινδία συνεχίζει να επεκτείνεται σταθερά παράλληλα με την οικονομική ανάπτυξη. Η Honda θα συνεχίσει να ενισχύει συνεχώς το σύστημα εφοδιασμού της, προκειμένου να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και την εμπιστοσύνη των πελατών της, τόσο στην Ινδία όσο και σε όλο τον κόσμο. Μέσω της πρόσθετης επένδυσης στο δεύτερο εργοστάσιο, θα προσφέρουμε ελκυστικά προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο την περαιτέρω αύξηση της ικανοποίησης των πελατών μας.”