Νέο teaser video από την Ducati

Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

13/11/2015

Η ιταλική φίρμα έδωσε πριν από λίγες ώρες στη δημοσιότητα ένα νέο video-teaser που δίνει μια πρόγευση από τα νέα μοντέλα της εταιρείας για το 2016. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ducati έχει υποσχεθεί πως θα παρουσιάσει εννέα καινούργια μοντέλα στην EICMA που ξεκινά την προσεχή Δευτέρα, και το συγκεκριμένο video είναι αρκετά αποκαλυπτικό για μερικά από αυτά, σε αντίθεση με ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα από αντίστοιχες κινήσεις του marketing.
Πιο συγκεκριμένα, περάσματα κάνουν το καινούργιο μέλος της οικογένειας Panigale –πιθανώς το 959-, το νέο cruiser που διαθέτει τελική μετάδοση με ιμάντα, καθώς και ένα Scrambler. Από το τελευταίο, βέβαια, δεν φαίνονται και πολλά στοιχεία πέρα από το τιμόνι και το ρεζερβουάρ, αλλά είναι προφανές πως είναι βαμμένο πορτοκαλί –κι όχι κίτρινο όπως τα υφιστάμενα Scrambler, ενώ η καμπάνια που έχει ξεκινήσει η Ducati εδώ και ένα μήνα ειδικά για τα Scrambler ενισχύουν την άποψη ότι θα είναι ένα από τα εννιά μοντέλα που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο Μιλάνο.

Harley-Davidson – Ακόμη πιο στενή συνεργασία με την Dr. Jekill & Mr. Hyde στον τομέα των εξατμίσεων [VIDEO]

Πλέον σε όλα τα μοντέλα και όχι μόνο στο Nightster
motomag Harley-Davidson – Ακόμη πιο στενή συνεργασία με την Dr. Jekill & Mr. Hyde στον τομέα των εξατμίσεων [VIDEO]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

18/4/2024

Η εταιρεία Dr. Jekill & Mr. Hyde με έδρα την Ολλανδία ειδικεύεται στις aftermarket εξατμίσεις με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη βαλβίδα που ελέγχει τη στάθμη ήχου που βγαίνει από το τελικό. Έτσι ο αναβάτης με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να μειώσει ή να αυξήσει τον θόρυβο και την απόδοση της μοτοσυκλέτας του ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο οδηγεί.

Η Harley-Davidson η οποία ήδη έχει δεσμούς με την Dr. Jekill & Mr. Hyde έκανε γνωστό πως θα συνεργαστεί ακόμη πιο στενά με την εταιρεία από την Ολλανδία ώστε να προσφέρει στους πελάτες της τις καινοτόμες τεχνολογίες όσον αφορά στον τομέα των εξατμίσεων.

Harley-Davidson – Ακόμη πιο στενή συνεργασία με την Dr. Jekill & Mr. Hyde στον τομέα των εξατμίσεων [VIDEO]

Από εδώ και στο εξής όλοι οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Harley-Davidson σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική θα δύναται να πωλούν τα προϊόντα εξάτμισης Dr. Jekill & Mr. Hyde ως επίσημο προϊόν aftermarket σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας από το Milwaukee.

Ετικέτες