65 χρόνια Yamaha

Ένα ορόσημο στην Ιστορία της
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

11/6/2020

 

Φέτος, και πιο συγκεκριμένα την 1η Ιουλίου, η Yamaha συμπληρώνει 65 χρόνια ζωής στο παγκόσμιο βιομηχανικό στερέωμα και το γιορτάζει με την δημιουργία με την δημιουργία μιας ξεχωριστής ενότητας στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Μέσα εκεί, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν (οι παλαιότεροι) και να μάθουν (οι νεότεροι) ορόσημα από την πλούσια Ιστορία της Yamaha, αλλά και την μεγάλη αγωνιστική της παράδοση.

Είναι ουσιαστικά μια ευκαιρία για ένα εικονικό ταξίδι στο χρόνο, με το περιεχόμενο να εμπλουτίζεται συνεχώς, ενώ θα έχουν πρόσβαση και σε ανέκδοτο υλικό, παράλληλα με την διαρκή ενημέρωση για όλα τα τελευταία νέα της εταιρείας.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

 

Δελτίο τύπου

 

Η Yamaha Motor Europe σηματοδοτεί τα 65 χρόνια Καινοτομίας, Πάθους και Έμπνευσης με την παρουσίαση νέας ενότητας στην ιστοσελίδα της

 

Η Yamaha Motor Europe τιμά με υπερηφάνεια την 65η επέτειο της Yamaha, την 1η Ιουλίου, με μια αναλυτική ενότητα στην ιστοσελίδα της, η οποία περιλαμβάνει διάφορα θέματα σε διεθνές, ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο και σας επιτρέπει να ξαναζήσετε εμβληματικές στιγμές από όλη την ένδοξη ιστορία της εταιρείας στις διάφορες αγωνιστικές διοργανώσεις. 

 

Η Yamaha συνεχίζει να εμπνέει τους πελάτες της με τη φιλοσοφία του ''Kando''*, το όραμα του ιδρυτή της Genichi Kawakami, το οποίο έχει ενσωματωθεί από τότε στην αποστολή της εταιρείας. Για το σκοπό αυτό, σας παρουσιάζει όχι μόνο τις αξέχαστες αναμνήσεις της από τις συμμετοχές της σε αγωνιστικές διοργανώσεις, αλλά και τα πιο επαναστατικά μοντέλα της. 

 

Από την ίδρυσή της, οι αγώνες αποτελούν τμήμα του DNA της Yamaha και αυτό ζωντανεύει σήμερα στην ενότητα "Η Ιστορία μας" της ανανεωμένης ιστοσελίδας μας. Οι επισκέπτες μπορούν να γυρίσουν πίσω στο χρόνο και να απολαύσουν την εμπειρία των επιτυχιών της Yamaha στις αγωνιστικές πίστες, αλλά και όλων των επιτευγμάτων της εντός και εκτός πίστας: είτε στο MotoGP, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Motocross και Superbike είτε σε άλλες εγχώριες διοργανώσεις.

 

Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν ορισμένα εμβληματικά προϊόντα της Yamaha, όπως για παράδειγμα την DT-1 με τον καθοριστικό ρόλο της στην αγορά, την πρωτοποριακή YZ250, τις μοτοσυκλέτες υψηλών επιδόσεων R1 Supersport, τον πρώτο εξωλέμβιο κινητήρα P-7, τον πανίσχυρο F425A XTO, την ανθεκτική Grizzly 700 EPS ATV, καθώς και τα πρωτοποριακά μοντέλα Side-by-Side YXZ1000R. Παρότι αυτή η ενότητα θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται μέσα στους επόμενους μήνες, οι επισκέπτες μπορούν ήδη να απολαύσουν την μοναδική συλλογή ευρωπαϊκών μοντέλων της Yamaha, τα οποία άλλαξαν τα δεδομένα στους κλάδους για τους οποίους προορίζονταν. 

 

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να γνωρίσουν μια σειρά άλλων σημαντικών στιγμών της Yamaha από τη διάρκεια των 65 χρόνων της ιστορίας της, να μάθουν "ανέκδοτες πληροφορίες" από πελάτες και εργαζομένους της εταιρείας στα επεισόδια της σειράς "Moving You", αλλά και να παραμείνουν ενημερωμένοι για όλες τις τρέχουσες δραστηριότητες που αφορούν τους αγώνες και την εταιρεία. Ο συνδυασμός όλων αυτών ενισχύει περαιτέρω την αποστολή "Kando", η οποία ενισχύει την καινοτομία, τον ενθουσιασμό και το συναίσθημα, στους λάτρεις της εταιρείας σε ολόκληρο τον κόσμο. 

 

Ανακαλύψετε όλα τα παραπάνω στη νέα ενότητα "Σχετικά με εμάς" στην ιστοσελίδα μας, η οποία βρίσκεται στην διεύθυνση:
https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/about-us/

 

Καθώς η Yamaha συνεχίζει να γράφει ιστορία, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερες συναρπαστικές ιστορίες, ειδήσεις και εξελίξεις για τους αγώνες και τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, μέσω των καναλιών της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Παραμείνετε, λοιπόν, συνδεδεμένοι και έτοιμοι για περισσότερα. 

 

Καθώς η πανδημία του COVID-19 επηρεάζει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, η Yamaha εύχεται σε όλους να παραμείνουν ασφαλείς και υγιείς στη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου και να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα μοναδικά προϊόντα και τις συναρπαστικές δραστηριότητες της Yamaha. 

 

*Kando είναι η ιαπωνική έκφραση για την ταυτόχρονη αίσθηση βαθιάς ικανοποίησης και έντονου ενθουσιασμού που νιώθει κάποιος όταν βρίσκεται μπροστά σε κάτι που έχει εξαιρετική αξία.

 

 

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες