Ανάκληση KTM 300 EXC Sixdays 2022

Για ελαττωματικό έμβολο αντλίας συμπλέκτη
Ανάκληση KTM 300 EXC SixDays
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

23/12/2022

Η υπηρεσία RAPEX της Ε.Ε. ανακοίνωσε την ανάκληση των KTM 300 EXC Sixdays του 2022, λόγω ελαττωματικού εμβόλου αντλίας συμπλέκτη.

"Λόγω ενός κατασκευαστικού ελαττώματος, το έμβολο της αντλίας του συμπλέκτη μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί. Αυτό αυξάνει τον κίνδυνο ατυχήματος. Το προϊόν δεν καλύπτει τις προδιαγραφές της αγοράς."

Η ανάκληση αφορά στις μοτοσυκλέτες που κατασκευάστηκαν το 2022, κωδικός δελτίου RAPEX είναι ο A12/01866/22 και κωδικός ανάκλησης της KTM ο KTM: 32_2075164

Ετικέτες

MotoGP - Massimo Rivola: Ο Marc Marquez θα μείνει στην Ducati με τον Pedro Acosta!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Aprilia Racing έκανε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες δηλώσεις
massimo
Από τον

Παύλο Καρατζά

19/1/2026

Ο διευθύνων σύμβουλος της Aprilia Racing μίλησε ανοιχτά για τον μεγάλο αντίπαλο της, την Ducati και έκανε τις προβλέψεις του για τα ρόστερ που θα δούμε το 2027!

Ο Massimo Rivola είναι σίγουρος πως το 2027, το επίσημο δίδυμο της Ducati θα αποτελείται από τον Marc Marquez και τον Pedro Acosta. Μάλιστα, η παραπάνω δήλωση έγινε κατά την διάρκεια της παρουσίασης της αγωνιστικής ομάδας της Aprilia για το 2026.

Ο Ιταλός CEO πιο συγκεκριμένα δήλωσε: “Πιστεύω ότι ο Marc σίγουρα θα μείνει στη Ducati. Ο Pedro έχει ήδη πει ότι θέλει τη Ducati σε κάθε περίπτωση, οπότε αυτό είναι ήδη ένα δίδυμο που θα αποτελεί την εργοστασιακή ομάδα της Ducati”.

Ενώ για την Aprilia Racing δήλωσε: “Με τον Bezzecchi χτίζουμε κάτι που θα μπορούσε να μείνει στην ιστορία. Θα θέλαμε να δούμε τον Jorge (Martin) σε καλή φυσική κατάσταση και μετά να αρχίσουμε να δουλεύουμε. Ο Jorge είναι αδιαμφισβήτητος όσον αφορά την ταχύτητα και το ταλέντο, οπότε ελπίζουμε να έχουμε το χρόνο να το κάνουμε”.

Στην συνέχεια ερωτήθηκε για τον Bagnaia που ο Rivola υποθέτει πως θα μείνει εκτός εργοστασιακής Ducati, με τον Ιταλό να απαντά: “Δεν μπορώ να σου πω (που θα πάει), αλλά ο Pecco είναι πρωταθλητής, πολυπρωταθλητής, όλοι τον θέλουν”.