Ανάκληση VMOTO SOCO CPx, VS1 στην Ελλάδα - Αφορά σε 266 scooter

Για προληπτικό ελέγχο ή/και αντικατάσταση στο σύστημα βάσης της κολόνας τιμονιού
Ανάκληση Super Soco
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

5/12/2023

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και συγκεκριμένα το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Συμμόρφωσης Βιομηχανικών Προϊόντων, ανακοινώνει ότι η κατασκευάστρια εταιρεία VMOTO SOCO σε συνεργασία με τους εθνικούς διανομείς και συγκεκριμένα την εταιρεία Motoway Καμπράνης Γ. ΑΕ., Γενικό αντιπρόσωπο και εισαγωγέα των μοτοσυκλετών VMOTO SOCO στην Ελλάδα εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσυκλετών VMOTO SOCO τύπου CPx, VS1.

Η συγκεκριμένη ανάκληση αφορά σε 266 πλαίσια παραγωγής από το έτος 2020 ως και το 2023. Στα επηρεαζόμενα scooter, ενδέχεται, σε μια ακραία περίπτωση οι κοχλίες σύσφιξης (ή βίδες/μπουλόνια ανύψωσης) τιμονιού σε ιδιαίτερες περιπτώσεις οδήγησης να σπάσουν, με αποτέλεσμα την απώλεια ελέγχου και κίνδυνο ατυχήματος ή/και πρόκλησης ατυχήματος. Ως εκ τούτου, η βάση της κολόνας τιμονιού πρέπει να ελεγχθεί ή και εφόσον απαιτείται να αντικατασταθεί εξαιτίας του ότι στα εν λόγω εξαρτήματα η κατασκευάστρια εταιρεία έχει εντοπίσει αστοχία υλικού που εγείρει θέμα ποιότητας συναρτήσει με ζητήματα ασφάλειας των αναβατών. Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το  συγκεκριμένο θέμα. 

Suzuki – Δύο αγγλικά body kits για τα GSX-S1000 και GSX-8S

Προϊόντα φροντίδας και ομορφιάς για τις δύο γυμνές Suzuki από την αγγλική αντιπροσωπεία
suzuki gsx-s1000 k gsx-8s body kits
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

19/3/2026

Χωρίς να αλλάζουν το παραμικρό στην τεχνική βάση των δύο μοντέλων της Suzuki, αυτά τα κιτ γραφικών εμπλουτίζουν την εμφάνισή τους προσφέροντας μιαν αύρα εργοστασιακών αγωνιστικών.

suzuki gsx-s1000

Τα αυτοκόλλητα παίζουν κυρίως με τρία χρώματα – μαύρο, κόκκινο και ασημί – με το GSX-S1000 να ξεχωρίζει από τη μεγάλη αναγραφή Suzuki στις δύο του πλευρές, ενώ το GSX-8S έχει πιο διακριτικά γραφικά με μεγάλα 8S στα πλευρικά πλαστικά του ψυγείου.

suzuki gsx-8s

Τα κιτ γι’ αμφότερες τις μοτοσυκλέτες είναι διαθέσιμα στο δίκτυο καταστημάτων της Suzuki στην Αγγλία, με λιανικές τιμές 160 λιρών για το GSX-8S και 250 για το GSX-S1000 – ήτοι περίπου €185 και €290 αντιστοίχως, με την ισοτιμία της 19/3/2026 – χωρίς φυσικά το κόστος τοποθέτησης.

Ετικέτες