City Advance Riding Techniques - Σεμινάριο οδήγησης στα Μέγαρα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Δηλώσετε συμμετοχή στην ιστοσελίδα του σχολείου οδήγησης
City's ART
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

1/10/2024

Το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης City Advance Riding Techniques από το κορυφαίο σχολείο οδήγησης μοτοσυκλέτας CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL επιστρέφει στην πίστα καρτ των Μεγάρων, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

Ένα σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης χρηστικό και άμεσα εφαρμόσιμο καθώς η γνώση και η εμπειρία από τη πρακτική θα ενισχύσει την οδηγική αυτοπεποίθηση σας στην κίνηση εντός/εκτός πόλης, με μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, απλά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του σχολείου, ΕΔΩ.

Τι είναι το City's ART

City's Art

Το City΄s ART – City΄s Advanced Rider Training – είναι το πρόγραμμα εκπαίδευσης αναβατών scooter και μοτοσυκλετών που η Ομάδα του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL διαχειρίζεται τα τελευταία 12 χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στόχος του City’s ART είναι η παρουσίαση με απλό και κατανοητό τρόπο τις βασικές αρχές οδήγησης μιας μοτοσυκλέτας/scooter μέσω της πετυχημένης μεθοδολογίας και της άρτιας τεχνικής κατάρτισης που μόνο το CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL διδάσκει με επιτυχία τα τελευταία 41 χρόνια σε όλο το κόσμο.

Το αποτέλεσμα είναι, ελαχιστοποίηση της αμφιβολίας, εμπλουτισμό του αναβάτη με γνώση και εμπιστοσύνη για την οδήγησή του/της για να κινείται με περισσότερη ασφάλεια σε ένα επικίνδυνο αστικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης City΄s ART είναι εδώ για καλύψει το κενό που υπάρχει στην έγκυρη εκπαίδευση των μοτοσυκλετιστών. Εκπαίδευση η οποία είναι ικανή να αυξήσει την ενεργητική ασφάλεια του αναβάτη καθώς θα αποκτήσει κατανόηση και εμπιστοσύνη στην οδήγηση της μοτοσυκλέτας του/της.

Ετικέτες

Νεκρός 29χρονος αναβάτης στην Θεσσαλονίκη σε σύγκρουση με φορτηγό – Σύλληψη οδηγού και τριών κουμανταδόρων

Έκοψαν κάθετα λεωφόρο τριών λωρίδων
Νεκρός 29χρονος αναβάτης στην Θεσσαλονίκη σε σύγκρουση με φορτηγό – Σύλληψη οδηγού και τριών κουμανταδόρων
Από το

motomag

17/9/2025

Υπέκυψε αργά το μεσημέρι στα τραύματά του νεαρός μοτοσυκλετιστής στη Θεσσαλονίκη. Είχε τραυματιστεί σοβαρά νωρίς το πρωί σε τροχαίο στην Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής κοντά στο Κτίριο ZEDA στην συμβολή με την οδό Λαέρτου.

Το φορτηγό με ρυμουλκούμενο οδηγούσε 54χρονος Βούλγαρος που λάμβανε οδηγίες από δύο Έλληνες και έναν Αλβανό, κόβοντας κάθετα την λεωφόρο.

Από την σύγκρουση της μοτοσυκλέτας με το φορτηγό, ο 29χρονος Έλληνας αναβάτης τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου κατέληξε νωρίς το απόγευμα.

Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης προχώρησε στην σύλληψη του οδηγού του φορτηγού αλλά και των τριών που του έδιναν οδηγίες.