City's Art - Το πρόγραμμα οδηγικών σεμιναρίων για Απρίλιο-Μάιο 2024

Και σύντομα θα ανακοινωθούν δυο ακόμα εκδηλώσεις για τον Ιούνιο
City's ART
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

1/4/2024

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης αναβατών scooter και μοτοσυκλετών City΄s ART -City΄s Advance Rider Training- που η Ομάδα του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL διαχειρίζεται τα τελευταία 12 χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα είναι κοντά μας τους επόμενους μήνες με εκπαιδευτικά σεμινάρια στην πίστα καρτ του Αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων.

Στόχος του City’s ART είναι η παρουσίαση με απλό και κατανοητό τρόπο τις βασικές αρχές οδήγησης μιας μοτοσυκλέτας ή ενός scooter, μέσω της πετυχημένης μεθοδολογίας και της άρτιας τεχνικής κατάρτισης του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL που διδάσκεται με επιτυχία τα τελευταία 41 χρόνια σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης City΄s ART στοχεύει να καλύψει το κενό που υπάρχει στην εκπαίδευση των αναβατών δικύκλου, μια εκπαίδευση η οποία είναι ικανή να αυξήσει την ενεργητική ασφάλεια του αναβάτη καθώς εκείνος θα αποκτήσει κατανόηση και εμπιστοσύνη στην οδήγηση του δικύκλου του.

City's Art

Το πρόγραμμα σεμιναρίων του City’s ART για τους επόμενους μήνες έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 19 Απριλίου, 17:00, 16 θέσεις
  • Παρασκευή 17 Μαίου, 17:00, 24 θέσεις
  • Παρασκευή 31 Μαίου, 17:00, 24 θέσεις

Ώρα προσέλευσης των συμμετεχόντων τριάντα λεπτά πριν την έναρξη (16:30) και κόστος συμμετοχής 165 ευρώ.

Για τον Ιούνιο προγραμματίζονται δυο ακόμα εκδηλώσεις, λεπτομέρειες για τις οποίες θα ανακοινωθούν συντόμως.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο που σας εξυπηρετεί, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του City’s Art ΕΔΩ

Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα email στο [email protected] ή/και να καλέσετε στο τηλ. 6945893697 απογευματινές ώρες.

Ετικέτες

Suzuki – Δύο αγγλικά body kits για τα GSX-S1000 και GSX-8S

Προϊόντα φροντίδας και ομορφιάς για τις δύο γυμνές Suzuki από την αγγλική αντιπροσωπεία
suzuki gsx-s1000 k gsx-8s body kits
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

19/3/2026

Χωρίς να αλλάζουν το παραμικρό στην τεχνική βάση των δύο μοντέλων της Suzuki, αυτά τα κιτ γραφικών εμπλουτίζουν την εμφάνισή τους προσφέροντας μιαν αύρα εργοστασιακών αγωνιστικών.

suzuki gsx-s1000

Τα αυτοκόλλητα παίζουν κυρίως με τρία χρώματα – μαύρο, κόκκινο και ασημί – με το GSX-S1000 να ξεχωρίζει από τη μεγάλη αναγραφή Suzuki στις δύο του πλευρές, ενώ το GSX-8S έχει πιο διακριτικά γραφικά με μεγάλα 8S στα πλευρικά πλαστικά του ψυγείου.

suzuki gsx-8s

Τα κιτ γι’ αμφότερες τις μοτοσυκλέτες είναι διαθέσιμα στο δίκτυο καταστημάτων της Suzuki στην Αγγλία, με λιανικές τιμές 160 λιρών για το GSX-8S και 250 για το GSX-S1000 – ήτοι περίπου €185 και €290 αντιστοίχως, με την ισοτιμία της 19/3/2026 – χωρίς φυσικά το κόστος τοποθέτησης.

Ετικέτες