City's Art - Το πρόγραμμα οδηγικών σεμιναρίων για Απρίλιο-Μάιο 2024

Και σύντομα θα ανακοινωθούν δυο ακόμα εκδηλώσεις για τον Ιούνιο
City's ART
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

1/4/2024

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης αναβατών scooter και μοτοσυκλετών City΄s ART -City΄s Advance Rider Training- που η Ομάδα του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL διαχειρίζεται τα τελευταία 12 χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα είναι κοντά μας τους επόμενους μήνες με εκπαιδευτικά σεμινάρια στην πίστα καρτ του Αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων.

Στόχος του City’s ART είναι η παρουσίαση με απλό και κατανοητό τρόπο τις βασικές αρχές οδήγησης μιας μοτοσυκλέτας ή ενός scooter, μέσω της πετυχημένης μεθοδολογίας και της άρτιας τεχνικής κατάρτισης του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL που διδάσκεται με επιτυχία τα τελευταία 41 χρόνια σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης City΄s ART στοχεύει να καλύψει το κενό που υπάρχει στην εκπαίδευση των αναβατών δικύκλου, μια εκπαίδευση η οποία είναι ικανή να αυξήσει την ενεργητική ασφάλεια του αναβάτη καθώς εκείνος θα αποκτήσει κατανόηση και εμπιστοσύνη στην οδήγηση του δικύκλου του.

City's Art

Το πρόγραμμα σεμιναρίων του City’s ART για τους επόμενους μήνες έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 19 Απριλίου, 17:00, 16 θέσεις
  • Παρασκευή 17 Μαίου, 17:00, 24 θέσεις
  • Παρασκευή 31 Μαίου, 17:00, 24 θέσεις

Ώρα προσέλευσης των συμμετεχόντων τριάντα λεπτά πριν την έναρξη (16:30) και κόστος συμμετοχής 165 ευρώ.

Για τον Ιούνιο προγραμματίζονται δυο ακόμα εκδηλώσεις, λεπτομέρειες για τις οποίες θα ανακοινωθούν συντόμως.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο που σας εξυπηρετεί, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του City’s Art ΕΔΩ

Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα email στο [email protected] ή/και να καλέσετε στο τηλ. 6945893697 απογευματινές ώρες.

Ετικέτες

MotoGP: Συνεργασία με SHARK για νέα σειρά κρανών με το λογότυπό τους το 2026

Η γνωστή εταιρεία SHARK συμμαχεί με τα MotoGP για την δημιουργία επίσημης σειράς κρανών του παγκοσμίου πρωταθλήματος
MotoGP SHARK Helmets
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

26/11/2025

Η SHARK και τα MotoGP ανακοίνωσαν την συνεργασία τους, παρουσιάζοντας την πρώτη επίσημη συλλογή κρανών MotoGP που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2026, μια κίνηση που ενισχύει τη θέση της SHARK στον κορυφαίο θεσμό των δύο τροχών, φέρνοντας στους αναβάτες κράνη κατασκευασμένα με τεχνολογία που εξελίχθηκε σε ακραίες αγωνιστικές συνθήκες.

Η SHARK, με ρίζες στα γαλλικά paddock από το 1989 και 79 παγκόσμιους πρωταθλητές στο ενεργητικό της, ενισχύει την παρουσία της στα MotoGP όπου ήδη εκπροσωπείται από τους Johann Zarco και Raul Fernandez. Η νέα σειρά κρανών, σχεδιασμένη στη Μασσαλία, αξιοποιεί την τεχνολογία που η εταιρεία εξελίσσει μέσα στις πίστες: σύνθετα υλικά, αεροδυναμική βελτιστοποίηση και αφοσίωση στην προστασία.

Τα MotoGP, ως κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσυκλετών παγκοσμίως, αποτελεί ιδανικό συνεργάτη με 22 πίστες σε 5 ηπείρους και συνεχής τεχνολογική εξέλιξη σε αεροδυναμική, ηλεκτρονικά και ασφάλεια.

Η συλλογή SHARK x MotoGP θα περιλαμβάνει δύο Aeron GP FIM #2 πιστοποιημένα με το νέο πρότυπο FIM 2026, ένα Aeron χωρίς το A2S spoiler, καθώς και τα ολοκαίνουργια Skwal Cup και Skwal Jet Cup. Πρόκειται για κράνη που κουβαλούν αγωνιστικό DNA, αλλά προορίζονται για καθημερινή αστική χρήση από όλους τους αναβάτες.

Ο CEO της Dorna, Carmelo Ezpeleta, χαρακτήρισε τη συλλογή "σύμβολο ανάπτυξης και πάθους", ενώ ο CEO της 2Ride (μητρική εταιρεία γνωστών brands όπως SHARK, NOLAN, SEGURA, BERING, και CAIRN) Christophe Merkel, τόνισε ότι η σειρά αντανακλά τις αξίες και των δύο μερών, φέρνοντας τεχνολογία από τα MotoGP στο δρόμο.

Η συνεργασία θα διαρκέσει από το 2026 έως το τέλος του 2028, σηματοδοτώντας μια τριετία τεχνολογικής και εμπορικής σύμπραξης, κυρίως το δεύτερο για να είμαστε ειλικρινείς. Το διαδικτυακό κατάστημα των MotoGP πηγαίνει πολύ καλά και για να συνεχίσει θα πρέπει να εμπλουτίζεται με προϊόντα. Ένα δικό τους κράνος, είναι κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση χωρίς κάποια άλλη επιρροή στο καθαυτό κομμάτι των αγώνων.