City's Art - Το πρόγραμμα οδηγικών σεμιναρίων για Απρίλιο-Μάιο 2024

Και σύντομα θα ανακοινωθούν δυο ακόμα εκδηλώσεις για τον Ιούνιο
City's ART
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

1/4/2024

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης αναβατών scooter και μοτοσυκλετών City΄s ART -City΄s Advance Rider Training- που η Ομάδα του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL διαχειρίζεται τα τελευταία 12 χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα είναι κοντά μας τους επόμενους μήνες με εκπαιδευτικά σεμινάρια στην πίστα καρτ του Αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων.

Στόχος του City’s ART είναι η παρουσίαση με απλό και κατανοητό τρόπο τις βασικές αρχές οδήγησης μιας μοτοσυκλέτας ή ενός scooter, μέσω της πετυχημένης μεθοδολογίας και της άρτιας τεχνικής κατάρτισης του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL που διδάσκεται με επιτυχία τα τελευταία 41 χρόνια σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης City΄s ART στοχεύει να καλύψει το κενό που υπάρχει στην εκπαίδευση των αναβατών δικύκλου, μια εκπαίδευση η οποία είναι ικανή να αυξήσει την ενεργητική ασφάλεια του αναβάτη καθώς εκείνος θα αποκτήσει κατανόηση και εμπιστοσύνη στην οδήγηση του δικύκλου του.

City's Art

Το πρόγραμμα σεμιναρίων του City’s ART για τους επόμενους μήνες έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 19 Απριλίου, 17:00, 16 θέσεις
  • Παρασκευή 17 Μαίου, 17:00, 24 θέσεις
  • Παρασκευή 31 Μαίου, 17:00, 24 θέσεις

Ώρα προσέλευσης των συμμετεχόντων τριάντα λεπτά πριν την έναρξη (16:30) και κόστος συμμετοχής 165 ευρώ.

Για τον Ιούνιο προγραμματίζονται δυο ακόμα εκδηλώσεις, λεπτομέρειες για τις οποίες θα ανακοινωθούν συντόμως.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο που σας εξυπηρετεί, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του City’s Art ΕΔΩ

Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα email στο [email protected] ή/και να καλέσετε στο τηλ. 6945893697 απογευματινές ώρες.

Ετικέτες

Νεκρός 29χρονος αναβάτης στην Θεσσαλονίκη σε σύγκρουση με φορτηγό – Σύλληψη οδηγού και τριών κουμανταδόρων

Έκοψαν κάθετα λεωφόρο τριών λωρίδων
Νεκρός 29χρονος αναβάτης στην Θεσσαλονίκη σε σύγκρουση με φορτηγό – Σύλληψη οδηγού και τριών κουμανταδόρων
Από το

motomag

17/9/2025

Υπέκυψε αργά το μεσημέρι στα τραύματά του νεαρός μοτοσυκλετιστής στη Θεσσαλονίκη. Είχε τραυματιστεί σοβαρά νωρίς το πρωί σε τροχαίο στην Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής κοντά στο Κτίριο ZEDA στην συμβολή με την οδό Λαέρτου.

Το φορτηγό με ρυμουλκούμενο οδηγούσε 54χρονος Βούλγαρος που λάμβανε οδηγίες από δύο Έλληνες και έναν Αλβανό, κόβοντας κάθετα την λεωφόρο.

Από την σύγκρουση της μοτοσυκλέτας με το φορτηγό, ο 29χρονος Έλληνας αναβάτης τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου κατέληξε νωρίς το απόγευμα.

Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης προχώρησε στην σύλληψη του οδηγού του φορτηγού αλλά και των τριών που του έδιναν οδηγίες.