Δηλώστε συμμετοχή για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του REOC

Στις 9 Δεκεμβρίου, στις 13.00, στην ταβέρνα Άρης στη Βαρυμπόμπη
2023 Xmas REOC Party
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

5/12/2023

Δηλώστε τώρα συμμετοχή για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Royal Enfield Owners Club Greece (REOC), που θα λάβει χώρα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα Άρης στη Βαρυμπόμπη στις 13:00 το μεσημέρι, όπου τα μέλη της λέσχης αλλά και οι φίλοι της Royal Enfield θα διασκεδάσουν, θα φάνε, θα πιουν και θα χορέψουν με ζωντανή Ελληνική μουσική όπως παλιά! Fix μενού 20 ευρώ/άτομο (τα ποτά εξαιρούνται), και απαραίτητη η κράτηση. Δεν χρειάζεται να είστε μέλη του REOC για να συμμετέχετε. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους! Το REOC σας περιμένει για να περάσετε όμορφα, με ανταλλαγή ιστοριών γεμάτες από Royal Enfield και όχι μόνο! Πληροφορίες της εκδήλωσης ΕΔΩ.

Ετικέτες

Toprak Razgatlioglu: Συγκρούστηκε στην πίστα με τον 7χρονο Sofuoglu εν ώρα μαθήματος [Video]

Πρόκειται για τον γιο του Kenan Sofuoglu
2026
Από τον

Παύλο Καρατζά

7/1/2026

Η προπόνηση-μάθημα του μικρού Sofuoglu παρέα με τον οικογενειακό φίλο και μέλος του οικοσυστήματος που έχει χτίσει η οικογένεια, Toprak Razgatlioglu δεν πήγε και πολύ καλά, καθώς ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Superbike δεν υπολόγησε καλά και πήρε μαζί του τα κλιπόν του Zayn Sofuoglu.

Ο Toprak Razgatlioglu - τον οποίο μανατζάρει o πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Supersport Kenan Sofuoglu – είχε ένα ασυνήθιστο για την εμπειρία του περιστατικό στην πίστα με τον γιο του μάνατζέρ του, Zayn Sofuoglu, αν και κάλλιστα θα μπορούσε να πει κανείς, πως ήταν άλλη μία ευκαιρία για μάθημα.

Ευτυχώς ο μικρός αναβάτης δεν τραυματίστηκε από την πτώση που προήλθε μετά από επαφή του με τον Toprak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zayn Sofuoğlu🇹🇷🇳🇱🇩🇿 (@zaynsofuoglu)

 

Ο Razgatlioglu πήγε αμέσως να δει αν ο Zayn ήταν καλά, ο οποίος στη συνέχεια σηκώθηκε και συνέχισε την προπόνηση του. Ο Zayn παρά τα μόλις 7 του χρόνια είναι ιδιαιτέρα γνωστός στην γειτονική χώρα, αφού μετρά πάνω από 5 εκατομμύρια ακόλουθους στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα δύο χρόνια πριν ο πιτσιρικάς έγραψε παιδικό ρεκόρ οδηγώντας με 312 χλμ/ώρα μία Lamborghini Revuelto.