Δηλώστε συμμετοχή για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του REOC

Στις 9 Δεκεμβρίου, στις 13.00, στην ταβέρνα Άρης στη Βαρυμπόμπη
2023 Xmas REOC Party
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

5/12/2023

Δηλώστε τώρα συμμετοχή για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Royal Enfield Owners Club Greece (REOC), που θα λάβει χώρα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα Άρης στη Βαρυμπόμπη στις 13:00 το μεσημέρι, όπου τα μέλη της λέσχης αλλά και οι φίλοι της Royal Enfield θα διασκεδάσουν, θα φάνε, θα πιουν και θα χορέψουν με ζωντανή Ελληνική μουσική όπως παλιά! Fix μενού 20 ευρώ/άτομο (τα ποτά εξαιρούνται), και απαραίτητη η κράτηση. Δεν χρειάζεται να είστε μέλη του REOC για να συμμετέχετε. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους! Το REOC σας περιμένει για να περάσετε όμορφα, με ανταλλαγή ιστοριών γεμάτες από Royal Enfield και όχι μόνο! Πληροφορίες της εκδήλωσης ΕΔΩ.

Ετικέτες

Ανάκληση Triumph Bonneville T100, T120, Street Scrambler, Street Twin – Πιθανό βραχυκύκλωμα και κίνδυνος φωτιάς

Ανακοινώθηκε μέσω του ευρωπαϊκού συστήματος ανακλήσεων RAPEX - Σε αναμονή για το αν θα ισχύσει και στην Ελλάδα
cover
Από τον

Παύλο Καρατζά

15/4/2026

Μέσω του ευρωπαϊκού συστήματος RAPEX, ανακοινώθηκε η ανάκληση των μοτοσυκλετών Triumph Bonneville T100, T120, Street Scrambler και Street Twin, για πιθανό βραχυκύκλωμα και κίνδυνο φωτιάς.

Όπως αναφέρεται στην ανάκληση με αριθμό SR/01128/26 του RAPEX, "Ο συνδυασμός υψηλών θερμοκρασιών περιβάλλοντος, υψηλού φορτίου ρεύματος και υπερβολικής πλευρικής τάσης μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία γέφυρας στην καλωδίωση μεταξύ του εναλλάκτη και του συνδετήρα της καλωδίωσης. Εάν οι ακίδες του συνδετήρα σχηματίσουν γέφυρα, μπορεί να επιτευχθεί ένα θερμικό όριο που υπερβαίνει την αντοχή του συνδετήρα και να προκαλέσει την παραμόρφωσή του. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βραχυκύκλωμα, αυξάνοντας τον κίνδυνο πυρκαγιάς."

Η ανάκληση αφορά τις μοτοσυκλέτες παραγωγής 1/4/2020 – 1/11/2020, έχει ξεκινήσει από τη Γερμανία και τις επόμενες εβδομάδες θα γνωρίζουμε σε ποιες ακόμη χώρες ενδέχεται να επεκταθεί.