REOC International Rally 2023 - Στην Ελλάδα τον Ιούνιο!

Η Παγκόσμια συνάντηση του επίσημου Owners Club της Royal Enfield
REOC Rally 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

20/4/2023

Τα μέλη του Αγγλικού club REOC UK (Royal Enfield Owners Club UK) διοργανώνουν την παγκόσμια συνάντηση των αναβατών της βρετανικής εταιρείας για το 2023 στην Παλαιά Επίδαυρο στο κάμπινγκ “Νίκολας 1” στις 2-4 Ιουνίου, με το ελληνικό παράρτημα να έχει αναλάβει τη διοργάνωση.

Το Αγγλικό club REOC UK (Royal Enfield Owners Club UK), το οποίο απαριθμεί 2.000 μέλη ανά δύο χρόνια οργανώνει παγκόσμια συνάντηση των μελών της αγγλικής εταιρείας σε διάφορες χώρες του κόσμου ή στην Αγγλία.

Φέτος η χώρα που επιλέχθηκε για την συγκεκριμένη συνάντηση είναι η Ελλάδα -όπου διαθέτει παράρτημα του REOC UK από το 2016- και συγκεκριμένα η Παλαιά Επίδαυρος. Μέλη από όλο τον κόσμο θα ταξιδέψουν με τις αγαπημένες τους Royal Enfield ώστε να απολαύσουν τις ομορφιές του τόπου μας. Την οργάνωση της συγκεκριμένης συνάντησης έχει αναλάβει το ελληνικό παράρτημα του REOC UK, το οποίο θα φροντίσει να υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο όλους τους καλεσμένους.

Κατά τη διάρκεια του εορταστικού τριημέρου οι φίλοι της Royal Enfield θα απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες οι οποίες έχουν σκοπό να τους ψυχαγωγήσουν αλλά και να αναδείξουν τις ομορφιές του τόπου. Ενδεικτικά θα πραγματοποιηθούν ημερήσιες βόλτες, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, παρουσιάσεις από σημαντικές προσωπικότητες, καλλιστεία μοτοσυκλετών αλλά και μουσικές βραδιές.

REOC

O ιστορικός της Royal Enfield Gordon May που αποτελεί μια εμβληματική μορφή για την εταιρεία θα έρθει οδικώς από το Μάντσεστερ της Αγγλίας με ένα ολοκαίνουργιο Royal Enfield Super Meteor 650, ενώ ο Ολλανδός ταξιδευτής Benno Graas που έχει διανύσει 580.000 χλμ σε όλο τον κόσμο με μία Royal Enfield Bullet 350 του 1982 με τρέιλερ, θα έχει πολλές ιστορίες να διηγηθεί από τα ταξίδια του ανά τον κόσμο. Από την συγκεκριμένη συνάντηση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Έλληνας ιστορικός Γιάννης Λιάπης, ο οποίος έχει αποτυπώσει στα βιβλία του την ιστορία της κλασσικής μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα από το 1894 έως τη δεκαετία του 1960!

Ετικέτες

Τετραήμερο Test Ride Event – Morbidelli, Benelli, Asus

Η Motoway σας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό τετραήμερο Test Ride Event, από την 1η έως τις 4 Απριλίου 2026.
Motoway Test Ride Event Athina
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

24/3/2026

Ελάτε στις εγκαταστάσεις μας, Λεωφόρος Αλίμου 76, για να γνωρίσετε από κοντά και να οδηγήσετε τα κορυφαία μοντέλα των εταιρειών Morbidelli, Benelli και ASUS.

Διαθέσιμα 8 διαφορετικά μοντέλα για Test Ride:

MORBIDELLI

T502X – Η μοτοσυκλέτα που ορίζει ξανά τα όρια της Α2 κατηγορίας

benelli t502x

T352X – Η χρυσή τομή ανάμεσα στην πόλη και την απόδραση

benellli t352x

T125X – Adventure DNA με A1 δίπλωμα

benellli t125x

N300 – Σχεδιασμένο για να κερδίζει τις εντυπώσεις στην πόλη

morbidelli n300

F352 – Η δύναμη που αναζητάς στην κατηγορία streetfighter

morbidelli f352

SC125LX – Όταν η πολυτέλεια δεν είναι ακριβή

morbidelli sc125lx

BENELLI

TRK702X – Ξεπέρασε τους περιορισμούς με τον απόλυτο σύμμαχο

benellli trk702x

ASUS

CROSSX125 – Το παπί που δεν περιορίζεται στην άσφαλτο

asus cross x 125

Πληροφορίες Συμμετοχής:

Ημερομηνίες: 1 –  4 Απριλίου 2026

Τοποθεσία: Λεωφόρος Αλίμου 76, Αθήνα

Κλείσε το ραντεβού σου εδώ: https://form.jotform.com/260742594972367

Απαραίτητα για συμμετοχή:

  • Ισχύον δίπλωμα οδήγησης
  • Αστυνομική ταυτότητα
  • Κράνος
motoway test ride