REOC International Rally 2023 - Στην Ελλάδα τον Ιούνιο!

Η Παγκόσμια συνάντηση του επίσημου Owners Club της Royal Enfield
REOC Rally 2023
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

20/4/2023

Τα μέλη του Αγγλικού club REOC UK (Royal Enfield Owners Club UK) διοργανώνουν την παγκόσμια συνάντηση των αναβατών της βρετανικής εταιρείας για το 2023 στην Παλαιά Επίδαυρο στο κάμπινγκ “Νίκολας 1” στις 2-4 Ιουνίου, με το ελληνικό παράρτημα να έχει αναλάβει τη διοργάνωση.

Το Αγγλικό club REOC UK (Royal Enfield Owners Club UK), το οποίο απαριθμεί 2.000 μέλη ανά δύο χρόνια οργανώνει παγκόσμια συνάντηση των μελών της αγγλικής εταιρείας σε διάφορες χώρες του κόσμου ή στην Αγγλία.

Φέτος η χώρα που επιλέχθηκε για την συγκεκριμένη συνάντηση είναι η Ελλάδα -όπου διαθέτει παράρτημα του REOC UK από το 2016- και συγκεκριμένα η Παλαιά Επίδαυρος. Μέλη από όλο τον κόσμο θα ταξιδέψουν με τις αγαπημένες τους Royal Enfield ώστε να απολαύσουν τις ομορφιές του τόπου μας. Την οργάνωση της συγκεκριμένης συνάντησης έχει αναλάβει το ελληνικό παράρτημα του REOC UK, το οποίο θα φροντίσει να υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο όλους τους καλεσμένους.

Κατά τη διάρκεια του εορταστικού τριημέρου οι φίλοι της Royal Enfield θα απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες οι οποίες έχουν σκοπό να τους ψυχαγωγήσουν αλλά και να αναδείξουν τις ομορφιές του τόπου. Ενδεικτικά θα πραγματοποιηθούν ημερήσιες βόλτες, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, παρουσιάσεις από σημαντικές προσωπικότητες, καλλιστεία μοτοσυκλετών αλλά και μουσικές βραδιές.

REOC

O ιστορικός της Royal Enfield Gordon May που αποτελεί μια εμβληματική μορφή για την εταιρεία θα έρθει οδικώς από το Μάντσεστερ της Αγγλίας με ένα ολοκαίνουργιο Royal Enfield Super Meteor 650, ενώ ο Ολλανδός ταξιδευτής Benno Graas που έχει διανύσει 580.000 χλμ σε όλο τον κόσμο με μία Royal Enfield Bullet 350 του 1982 με τρέιλερ, θα έχει πολλές ιστορίες να διηγηθεί από τα ταξίδια του ανά τον κόσμο. Από την συγκεκριμένη συνάντηση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Έλληνας ιστορικός Γιάννης Λιάπης, ο οποίος έχει αποτυπώσει στα βιβλία του την ιστορία της κλασσικής μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα από το 1894 έως τη δεκαετία του 1960!

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες