F-1 Red Bull RB8 (800 hp) vs MotoGP KTM RC16 (270 hp) vs Porsche 911 (1.400 hp) Drag Race - Video

Τελειωμό δεν έχουν οι κόντρες του Matt Watson, ξανά με Dani Pedrosa, και αυτή τη φορά και με Liam Lawson
Ο Dani Pedrosa με την RC16 ενάντια σε μονοθέσιο F1
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

27/9/2023

Είχατε διαβάσει στο MOTO για τον αγώνα drag τον οποίο διοργάνωσε το γνωστό κανάλι αυτοκινήτου στο Youtube CarWow σε συνεργασία με το κανάλι του Bike World, μεταξύ Rimac Nevera (1.914 hp), KTM RC16 (270 hp) και TTS Superbusa (380 hp), στον οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Pedrosa. Τώρα το CarWow ξαναχτυπά, φέρνοντας για αντίπαλο του Pedrosa το μονοθέσιο της Red Bull RB8 του 2012 και μία βελτιωμένη Porsche 911 απόδοσης 1.400 ίππων.

Αυτή τη φορά το αντίπαλο δέος του KTM RC16 του Pedrosa είναι ένα μονοθέσιο της F1 και συγκεκριμένα η RB8 του 2012 της Red Bull με κινητήρα V8 2.4 λίτρων απόδοσης 800 ίππων και βάρος 700 κιλών με οδηγό τον Liam Lawson -εφεδρικός οδηγός της Red Bull στη Formula 1- και μία βελτιωμένη Porsche 911 απόδοσης 1.400 ίππων με οδηγό τον παρουσιαστή του CarWow Matt Watson.

Όπως αναμενόταν το βίντεο εκτός από θέαμα είχε και χιουμοριστικό χαρακτήρα. Στο ξεκίνημα του αγώνα η KTM RC16 του Dani Pedrosa παίρνει το προβάδισμα με το μονοθέσιο της F1 να ακολουθεί, από την άλλη ο Watson με την Porsche προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει το γερμανικό sports car να πάει πιο γρήγορα. Την μάχη κερδίζει και πάλι ο “μικρός σαμουράι” Dani Pedrosa με τον Ισπανό να κάνει το δύο στα δύο, το μονοθέσιο της Red Bull με τον Liam Lawson τερμάτισε πίσω από το KTM RC16 με την Porsche 911 του Watson να μένει στην τρίτη θέση. Στο τέλος της κούρσας ο Pedrosa γιορτάζει τη νίκη του με σούζα με τον Watson να λέει χαμογελώντας πως ο Ισπανός κάνει επίδειξη.

Λίγο αργότερα βλέπουμε στο βίντεο και δεύτερη κόντρα μεταξύ του μονοθεσίου της Red Bull και της Porsche με την KTM RC16 του Pedrosa να λείπει καθώς θα κέρδιζε έτσι και αλλιώς όπως αναφέρει ο Watson. Αυτή τη φορά η μάχη μεταξύ των αυτοκινήτων είναι πιο αμφίρροπη με την RB8 του Lawson να κερδίσει την Porsche του Watson. Με τον Ισπανό αναβάτη να κερδίζει άλλον έναν αγώνα drag με το KTM RC16 δείχνοντας πως είναι ο απόλυτος κυρίαρχος θέλουμε να δούμε τα επόμενα τετρακίνητα οχήματα που θα φέρει το CarWow προσπαθώντας να κερδίσουν τον Pedrosa.

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες