Girls of EICMA 2021

Τα κορίτσια της EICMA – Η μεγάλη συλλογή!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

30/11/2021

Η συλλογή φωτογραφιών με τα κορίτσια της Eicma αποτελεί μία παράδοση της έκθεσης - Το ζητήσατε κι ανταποκρινόμαστε: Τα κορίτσια της φετινής EICMA έτσι όπως πόζαραν στον φακό του ΜΟΤΟ! Κάθε χρόνο οι νέες μοτοσυκλέτες πλαισιώνονται από εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες, που σε αντίθεση με τις εκθέσεις αυτοκινήτου –για παράδειγμα- γνωρίζουν πολύ καλά πως χρειαζόμαστε φωτογραφίες που θα έχουν τις μοτοσυκλέτες μόνες τους, δίχως καλλίγραμμα πόδια και μικροσκοπικά φορέματα στις σέλες, κάνοντας για λίγο στην άκρη. Κι όπως κάθε χρόνο, θέλετε να δείτε στο τέλος ακριβώς τι έχουμε κόψει… Κρατάμε λοιπόν τον χώρο αυτό για τις γυναίκες της EICMA που πλαισιώνουν τις νέες μοτοσυκλέτες με τον πιο όμορφο τρόπο, αφιερώνοντας σε αυτές την προσοχή που αξίζουν: Μία πλούσια συλλογή φωτογραφιών σε μεγάλη ανάλυση.

Δείτε την συλλογή φωτογραφιών:

Ετικέτες

Εγκαίνια για τα πρώτα επίσημα ορεινά περάσματα - Στον δήμο Σουλίου στις 19-20 Σεπτεμβρίου

Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους μοτοσυκλετιστές - Δείτε το διήμερο πρόγραμμα των εγκαινίων
Μοτοσυκλετιστικά Πάσα - Δήμος Σουλίου εγκαίνια 2026
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

10/9/2026

Σε συνεργασία με τον Δήμο Σουλίου, και τον χορηγό του έργου CFMOTO, η Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΜΟΤ.Ο.Ε.) καλεί τους φίλους της μοτοσυκλέτας στα εγκαίνια των πρώτων επίσημα αναγνωρισμένων ορεινών περασμάτων στην Ελλάδα.

Διήμερο το πρόγραμμα των εγκαινίων των πρώτων επίσημα αναγνωρισμένων Μοτοσυκλετιστικών Πάσων (ορεινών περασμάτων) που θα πραγματοποιηθούν στον δήμο Σουλίου και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΜΟΤΟΕ έχει ως εξής:

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου – Παραμυθιά

-Συνάντηση γνωριμίας στο Σχολείο Βούλγαρη

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου - Σχολείο Βούλγαρη

-Ημέρα αφιερωμένη στον Μοτοσυκλετιστικό Τουρισμό: Έκθεση / παρουσιάσεις / προβολές /μουσική dj/ έκθεση & market τοπικών προϊόντων. Στον ελεύθερο χώρο μπροστά από το Σχολείο Βούλγαρη 

(https://maps.app.goo.gl/byB1Yae1GzFCSafd6)

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

-10:00 Εκκίνηση από Παραμυθιά για το Μοτοσυκλετιστικό Πάσο Παραμυθιάς όπου θα γίνουν τα εγκαίνια. Στην διαδρομή θα διασχίσουμε και το Μοτοσυκλετιστικό Πάσο Σουλίου – Αχέροντα.

-12:00 Τελετή και πρώτη επίσημη διέλευση. Μετά τα εγκαίνια θα συνεχίσουνε την διαδρομή για το Μοτοσυκλετιστικό Πάσο Πλακωτής και θα σταματήσουμε για φαγητό σε σημείο που θα σας ενημερώσουμε την Κυριακή πρωί

-Λήξη της εκδήλωσης

Η πρόσκληση απευθύνεται φυσικά σε όλους τους μοτοσυκλετιστές με τη ΜΟΤΟΕ να τονίζει ότι δεν υπάρχει κανενός είδους χρέωση για τη συμμετοχής τους.

δήμος Σουλίου - εγκαίνια Μοτοσυκλετιστικών Πάσων 2026