Honda Africa Twin: Πίσω από τις κάμερες με Κουζή & Πετρετζίκη

Ο Κουζής μιλά για το άλμα με την Africa
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

12/7/2018

Ο Παναγιώτης Κουζής, φετινός Πρωταθλητής στην MX1 και συνολικά 16 φορές πρωταθλητής Ελλάδας, περιγράφει την εμπειρία της οδήγησης στην πίστα motocross του Άργους, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από το αποτέλεσμα. Παράλληλα είχε και τον Πετρετζίκη να του κάνει παρατηρήσεις:

«Σε εκείνο το άλμα προσγειώθηκες με τον εμπρός τροχό» - «Έκανα ένα λάθος εκεί» του απαντά ο Κουζής και συνεχίζει: «καλά τα λες για μένα, το λουκάνικο όμως μάστορα δεν ήταν καλά ψημένο»

Από την πίστα και τα πειράγματα κατέληξαν όμως στο στούντιο του Πετρετζίκη με τον μάγειρα να παίρνει συνέντευξη στον Παναγιώτη Κουζή για το πότε ξεκίνησε να οδηγεί, με τι κυκλοφορεί κάθε μέρα κτλ.. Στο τέλος βέβαια ο Πετρετζίκης δήλωσε πως δεν είναι δουλειά να πληρώνεσαι για να οδηγείς αλλά και βέβαιος πως θα περάσει τον Κουζή κάποια μέρα, όχι βέβαια στο ύψος που απέχουν δύο κεφάλια, αλλά στην οδήγηση!

Η συνεργασία του Παναγιώτη Κουζή και του Άκη Πετρετζίκη, μας είχε στην αρχή να αναρωτιόμαστε αν υπάρχει κάποιο νέο ταλέντο, μέχρι που σιγά-σιγά αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για τον «ψηλό» του Motocross!

Τελικά η Honda έντυσε με έναν ευφάνταστο τρόπο το διπλό άλμα της Africa Twin, στην πίστα Motocross του Άργους πράγμα για το οποίο ο Παναγιώτης Κουζής αξίζει πολλά συγχαρητήρια, καθώς το έφερε εις πέρας χωρίς καμιά δυσκολία και κυρίως χωρίς κανένα απρόοπτο! Παράλληλα ανέδειξε την μοτοσυκλέτα συνολικά, σε ένα κοινό που λίγο έως πολύ, θεωρεί πως οι μοτοσυκλέτες είναι εκείνα τα «σατανικά» κατασκευάσματα που προσφέρουν μονάχα κίνδυνο και τίποτα περισσότερο.

Αυτό βλέπουμε πως είναι το πραγματικό κέρδος της συγκεκριμένης ενέργειας, που αναδεικνύει την μοτοσυκλέτα συνολικά και όχι μονάχα την Africa Twin, φέρνοντας τον μοτοσυκλετισμό στο προσκήνιο. Στην Ελλάδα τέτοιες ενέργειες προς το ευρύ κοινό είναι σπάνιες κι έτσι όταν συμβαίνουν λειτουργούν θετικά προς όλους μας, αφαιρώντας λίγο από το πέπλο του φόβου και της δεισιδαιμονίας με την οποία αντιμετωπίζει ο ευρύς πληθυσμός την μεγάλη μας αγάπη, την μοτοσυκλέτα!

 

Ετικέτες

CFMOTO: Μεγάλο δώρο με κάθε αγορά 800MT-X και 1000MT-X! Παίρνεις αλουμινένιο τριβάλιτσο Crafted αξίας 1.100Ευρώ!

Έως 31 Δεκεμβρίου ή μέχρι εξαντλήσεως αποθέματος
CFMOTO 1000 MT-X με δώρο το αλουμινένιο τριβάλιτσο Crafted
Από το

motomag

9/10/2026

Η ελληνική αντιπροσωπεία της CFMOTO προσθέτει δωρεάν το πιο σημαντικό εξοπλιστικό στοιχείο για εκείνους που θέλουν να πραγματοποιούν ταξίδια με το 800MT-X ή το 1000MT-X έχοντας μαζί τους όλα όσα χρειάζονται.

Ειδικότερα, η MUVUS ανακοίνωσε ότι κάνει δώρο το τριβάλιτσο Crafted στους αναβάτες που επιθυμούν να αποκτήσουν την CFMOTO 800MT-X ή την κορυφαία μέχρι στιγμής adventure της κινέζικης εταιρείας 1000MT-X με τις τρεις βαλίτσες να είναι διαθέσιμες σε μαύρο χρώμα και η τιμή τους έχει οριστεί κανονικά στα 1.100 ευρώ και για τις δύο adventure. 

Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2026 ή μέχρι να εξαντληθεί το απόθεμα, ενώ ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με την αγορά των πλαϊνών βάσεων, τις οποίες και χρειάζεται για να τοποθετήσει τις αλουμινένιες βαλίτσες και κοστίζουν 169 ευρώ και στις δύο περιπτώσεις.

CFMOTO 800 MT-X με δώρο το αλουμινένιο τριβάλιτσο Crafted