Husqvarna 901 Norden - Με δώρο το ηλεκτρονικό πακέτο Explorer Pack αξίας 329 ευρώ

Ρυθμιζόμενο Traction Control, ρυθμιζόμενη απόκριση γκαζιού, και ειδική διάταξη στην TFT οθόνη
Norden προωθητική ενέργεια
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

2/8/2023

Η επίσημη αντιπροσωπεία της Husqvarna στην Ελλάδα, Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, ξεκινά από σήμερα 2 Αυγούστου προωθητική ενέργεια που αφορά το μοντέλο Husqvarna 901 Norden. Έτσι με κάθε αγορά καινούργιας 901 Norden ΜΥ23 θα είναι ενεργοποιημένο και το προαιρετικό ηλεκτρονικό πακέτο Explorer Pack αξίας €329!

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Husqvarna:

"Η Husqvarna 901 Norden είναι η πιο εξοπλισμένη travel adventure στην μεσαία κατηγορία με την καλύτερη αναλογία κιλών ανά ίππο. Τα μοναδικά της χαρακτηριστικά την καθιστούν το ίδιο ικανή στην αστική χρήση ενώ παράλληλα δίνουν το έναυσμα για να εξερευνήσετε τους πιο απομακρυσμένους προορισμούς!

Από σήμερα η HUSQVARNA 901 NORDEN γίνεται ακόμα πιο ικανή μιας και με την απόκτηση της ο ήδη πλούσιος βασικός εξοπλισμός της θα περιλαμβάνει και τον προαιρετικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό του Explorer Pack.

Με κάθε αγορά καινούργιας 901 Norden θα έχετε την δυνατότητα να ρυθμίσετε το Traction Control σε εννέα στάδια, να αλλάξετε την απόκριση του ηλεκτρονικού γκαζιού και να απολαύσετε την ειδική διάταξη στην TFT οθόνη.

Norden 901 Τεχνικά Χαρακτηριστικά
– Περιορισμένων διαστάσεων και χαμηλού βάρους δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας 889 cc
– WP APEX-USD Ø 43 mm
– WP APEX-Monoshock
– 220 mm διαδρομές αναρτήσεων εμπρός και πίσω
– 21" εμπρός τροχός και 18" πίσω τροχός με tubeless ελαστικά
– 5" έγχρωμη TFT οθόνη
– Pirelli Scorpion Rally STR χωμάτινα ελαστικά με εξαιρετική ασφάλτινη απόδοση και μακροζωία
– Κορυφαία ηλεκτρονικά που μεγιστοποιούν την ασφάλεια σε κάθε τερέν και περιλαμβάνουν cornering traction control και ABS, στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και το Easy Shift
– LED φώτα
– Καθαρές μοντέρνες σχεδιαστικές γραμμές"

Ετικέτες

Faster Than Life – Nτοκιμαντέρ αφιερωμένο σε έναν από τους μακροβιότερους αναβάτες του TT μέχρι σήμερα – [VIDEO]

O Dave Madsen-Mygdal συνεχίζει να αγωνίζεται στα 60 του, μετρώντας 149 εκκινήσεις
motomagFaster Than Life – Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε έναν από τους μακροβιότερους αναβάτες του TT μέχρι σήμερα – [VIDEO]
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

19/4/2024

Το ντοκιμαντέρ “Faster Than Life” αναμένεται να βγει στις οθόνες τον Μάιο του 2024, εξιστορώντας μία από τις πιο όμορφες και ρομαντικές ανέκδοτες ιστορίες του TT, αυτή του ιδιώτη αγωνιζόμενου Dave Madsen-Mygdal, ο οποίος στα 60 του χρόνια μετρά... 149 εκκινήσεις (!), ενώ αναμένεται να δώσει το παρών και στο TT του 2024.

Γεννημένος στο Douglas, την πρωτεύουσα του θρυλικού Νησιού, ο Dave Madsen-Mygdal ξεκίνησε να τρέχει στους δρόμους του Isle of Man το 1979. Από το 1985 συμμετέχει αδιάκοπα στο θεσμό του TT, όχι όμως με κάποια εργοστασιακή ομάδα, αλλά ως ιδιώτης. Το γεγονός αυτό από μόνο του μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τη σπουδαιότητα του κατορθώματός του, καθώς καλείται να καλύψει μόνος του τα έξοδα της συμμετοχής του.

Faster Than Life – Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε έναν από τους μακροβιότερους αναβάτες του TT μέχρι σήμερα – [VIDEO]

Το πάθος του όμως για τους αγώνες δρόμου φαίνεται ότι είναι μεγαλύτερο από το κόστος, κάτι που φάινεται και από τις 149 εκκινήσεις του στον εμβληματικό Road-Racing αγώνα! Το 2024, στα 60 του πλέον χρόνια πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, ο Dave αναμένεται να βρεθεί για ακόμα μία φορά μεταξύ των αγωνιζομένων. Μόλις τρεις ακόμα αναβάτες έχουν ξεπεράσει το τριψήφιο φράγμα, με πιο πρόσφατο τον 8 χρόνια νεότερό του John McGuinness, ο οποίος πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 52, έχοντας 104 εκκινήσεις στο IOMTT. Την εξαιρετικά μικρή λίστα ολοκληρώνουν ο δέκα φορές νικητής Ian Lougher, ο οποίος σταμάτησε στις 136 και ο Jim Hodson με 114, που το 2002 τερμάτισε δεύτερος στην κατηγορία Lightweight 400. Στην ίδια κατηγορία ο Mygdal σημείωσε το 2003 το καλύτερό του αποτέλεσμα, φτάνοντας μέχρι την τέταρτη θέση.

Faster Than Life – Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε έναν από τους μακροβιότερους αναβάτες του TT μέχρι σήμερα – [VIDEO]

Δεν είναι όλα ρόδινα όμως. Ο Dave έχει καταθέσει τον δικό του φόρο αίματος στους αγώνες δρόμου, μέσω του 23χρονου γιού του Mark, ο οποίος έχασε την ζωή του σε ατύχημα που συνέβη στον αγώνα Southern 100, το 2013. Παρ’ όλα αυτά, ούτε αυτό στάθηκε ικανό να τον τρομάξει ή να του αλλάξει την γνώμη για τους αγώνες σε δημόσιο δρόμο, όπως το TT. Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ του “Faster Than Life”, στα pits έχει μαζί του και τα εγγόνια του.

Faster Than Life – Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε έναν από τους μακροβιότερους αναβάτες του TT μέχρι σήμερα – [VIDEO]

Το ντοκιμαντέρ δεν επικεντρώνεται μόνο στην αγωνιστική πλευρά, αλλά και την ανθρώπινη που κρύβεται πίσω από το IOMTT. Επιδιώκει να μας δώσει μία κλεφτή ματιά από τους δεσμούς που αναπτύσσονται μέσα στην κλειστή ομάδα των αγωνιζομένων, τα συναισθήματα των οικογενειών, τα καλά και τα άσχημα, αλλά και μία γενικότερη εικόνα του τι κρύβεται πίσω από αυτά που βλέπουμε. Ο θεατής βλέπει εκ των έσω τι θυσίες χρειάζεται να κάνει ένας ιδιώτης για να βρεθεί στην σχάρα εκκίνησης του ιστορικού αγώνα. Τα πλάνα περιλαμβάνουν και μερικά θεαματικά onboard και εξωτερικά πλάνα του Dave να περνά μέσα από τις πόλεις και τα βουνά, ανάμεσα σε δέντρα και φράχτες με 240 χ.α.ω, στον αγώνα Supertwin.

Faster Than Life – Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε έναν από τους μακροβιότερους αναβάτες του TT μέχρι σήμερα – [VIDEO]

Δημιουργοί του ντοκιμαντέρ είναι οι Felipe Costa και Chip Gulland, ιδρυτές της εταιρείας Pitbox 6. Η αυτοβιογραφική ταινία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και αναμένεται να γίνει διαθέσιμη συνδρομητικά, τον Μάιο του 2024. Τα έσοδα θα βοηθήσουν στην τελειοποίηση της παραγωγής (χρώμα και ήχος), προκειμένου να συμμετάσχει στα φεστιβάλ κινηματογράφου. Όσοι θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι για το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει η πρώτη έκδοση, μπορείτε να ακολουθήσετε τη σελίδα Faster Than Life σε Facebook και Instagram.

Ετικέτες