Καλοκαιρινές προσφορές Yamaha MT-03 & MT-07

Με νέες μειωμένες τιμές
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

10/7/2019

Βρισκόμαστε κυριολεκτικά στην καρδιά του καλοκαιριού και η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε., η επίσημη αντιπροσωπεία της Yamaha στη χώρα μας, προχώρησε σε προσφορές για τα μοντέλα της "σκοτεινής πλευράς της Ιαπωνίας". Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει για τα MT-03 και MT-07, όπου η τιμή του μικρότερου έχει μειωθεί κατά €700, ενώ η τιμή του MT-07 έχει πέσει στις 6.800 ευρώ. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικότερες πληροφορίες καθώς και συνδέσμους για την επίσημη ιστοσελίδα της Yamaha στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                 

ΥΑΜΑΗΑ ΜΤ-07 και ΜΤ-03 Summer Specials!

Στα πλαίσια εορτασμού 50 χρόνων στην Ελλάδα, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ διαθέτει τα Yamaha MT-07 & ΜΤ-03 σε νέες τιμές, με σκοπό ακόμη περισσότεροι μοτοσυκλετιστές να ζήσουν την Σκοτεινή Πλευρά της Ιαπωνίας.

Η MT-07 έχει κατακτήσει την Ευρώπη και έχει αναδειχθεί σε μία από τις κορυφαίες σε πωλήσεις μοτοσυκλέτες Yamaha όλων των εποχών.

Από την Τρίτη 10/7 η ΜΤ-07 θα διατίθεται σε νέα τιμή €6.800.  (από προηγούμενη €7.100)         

Αναλυτικές πληροφορίες για το μοντέλο μπορείτε να βρείτε εδώ : http://bit.ly/2019_Yamaha_MT07_GR

Το δυναμικό μοντέλο MT-03 της Yamaha ενσαρκώνει τη νέα τάση στη σχεδίαση μοτοσυκλετών και αποτελεί ιδανική επιλογή για νέους και έμπειρους αναβάτες.

Από την Τρίτη 10/7 το ΜΤ-03 θα διατίθεται σε νέα μοναδική τιμή €4.990. (από προηγούμενη €5.690)

Αναλυτικές πληροφορίες για το μοντέλο μπορείτε να βρείτε εδώ : http://bit.ly/2019_Yamaha_MT03_GR

Επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Συνεργατών Δικύκλων Yamaha! Πληροφορίες για το Δίκτυο μπορείτε να βρείτε εδώ : http://bit.ly/Yamaha_Dealers_GR

Ετικέτες

Ιταλία: Η Beta πουλάει μαθήματα Trial και στους εντουράδες

Γνωριμία με το trial από εκπαιδευτές της Beta, με κόστος μόλις 39 ευρώ
Try Trial
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

3/8/2026

Η Beta δίνει την ευκαιρία σε αναβάτες κάθε επιπέδου να δοκιμάσουν την οδήγηση trial μοτοσυκλετών, μέσα από το νέο πρόγραμμα "Try Trial Special Edition", που συνδυάζει εκπαίδευση, εξοπλισμό και την αγωνιστική ατμόσφαιρα

Το Try Trial Special Edition περιλαμβάνει ένα μάθημα διάρκειας 60 λεπτών με επίσημους εκπαιδευτές της Beta, σχεδιασμένο για να εισαγάγει τους συμμετέχοντες στον κόσμο του trial μέσα από βασικές τεχνικές και ασκήσεις που βελτιώνουν τον έλεγχο και την ισορροπία πάνω στη μοτοσυκλέτα.

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε δεξιότητες όπως η δυναμική ισορροπία, ο ακριβής έλεγχος και χειρισμός γκαζιέρας και συμπλέκτη, οι ελιγμοί σε περιορισμένους χώρους και οι σωστές μεταφορές βάρους για την υπέρβαση εμποδίων.

Το κόστος συμμετοχής είναι 39 ευρώ και περιλαμβάνει τη χρήση της μοτοσυκλέτας, το ωριαίο μάθημα με τους εκπαιδευτές, καθώς και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και ρουχισμό.

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες και ημερομηνίες στην Ιταλία με αφορμή μοτοσυκλετιστικά αγωνιστικά δρώμενα, στις 5 με 6 Σεπτεμβρίου, στο Abetone (Pistoia), παράλληλα με αγώνα Hard Enduro, προσφέροντας μια ιδανική ευκαιρία στους φίλους του enduro να γνωρίσουν τις τεχνικές του trial και στις 12 με 13 Σεπτεμβρίου, στο Gaby (Aosta), κατά τη διάρκεια του τελικού γύρου του Ιταλικού Πρωταθλήματος Trial, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους κορυφαίους αναβάτες του θεσμού και να γνωρίσουν τις απαιτήσεις του αθλήματος.