KTM - Επέκταση εγγύησης σε ασφάλτινα μοντέλα του 2024

Επιπλέον επεκτείνεται η περίοδος εγγύησης για τα KTM PowerParts
KTM - Επέκταση εγγύησης
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

1/4/2024

H KTM θα παρέχει στους ιδιοκτήτες όλων των ασφάλτινων και τουριστικών μοντέλων του 2024 με κινητήρες LC8c και LC8 την δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης έως και στον διπλάσιο χρόνο! Η μοναδική προϋπόθεση θα είναι η περιοδική συντήρηση των μοτοσυκλετών να γίνεται από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες ΚΤΜ στα διαστήματα service που ορίζει ο κατασκευαστής. Επιπλέον επεκτείνεται η περίοδος εγγύησης για τα KTM PowerParts αλλά και τα γνήσια ανταλλακτικά για όλες τις ασφάλτινες μοτοσυκλέτες στους 24 μήνες. Οι παραπάνω επεκτάσεις εγγυήσεων είναι εντελώς δωρεάν.

Τα μοντέλα του 2024 που φέρουν τους κινητήρες LC8c και LC8 διαθέτουν κανονικά εργοστασιακή εγγύηση 24 μηνών από την μέρα της ενεργοποίησης τους. Με την νέα προωθητική ενέργεια του μεγαλύτερου Ευρωπαίου κατασκευαστή μοτοσυκλετών αυτές οι εγγυήσεις επεκτείνονται έως 4 και 3 χρόνια αντίστοιχα.

Τα ΚΤΜ μοντέλα του 2024 με κινητήρες LC8c περιλαμβάνουν τις KTM 790 DUKE, KTM 790 ADVENTURE, KTM 890 ADVENTURE, KTM 890 ADVENTURE R, KTM 890 ADVENTURE R RALLY, KTM 890 SMT αλλά και την νέα KTM 990 DUKE. Οι πελάτες που έχουν κάνει την περιοδική συντήρηση στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών ΚΤΜ εντός των πρώτων 24 μηνών της αρχικής εγγύησης θα μπορούν να επεκτείνουν την εγγύηση αυτόματα έως το επόμενο προγραμματισμένο service έως την μέγιστη διάρκεια των 4 ετών.

Τα ΚΤΜ μοντέλα του 2024 με τους κινητήρες LC8, περιλαμβάνονται οι KTM 1390 SUPER DUKE R, KTM 1390 SUPER DUKE R EVO, KTM 1290 SUPER DUKE GT, KTM 1290 SUPER ADVENTURE S και KTM 1290 SUPER ADVENTURE R θα μπορούν αντίστοιχα να επεκτείνουν την εργοστασιακή εγγύηση από τα 2 έτη μέχρι και τα 3 χρόνια.

Η χρήση όλων των KTM PowerParts και KTM SpareParts για όλες τις ασφάλτινες μοτοσυκλέτες της KTM θα φέρουν πλέον εργοστασιακή εγγύηση 24 μηνών από την μέρα απόκτησης τους.

“Πάντα συμβουλεύουμε τους πελάτες μας να χρησιμοποιούν το επίσημο δίκτυο συνεργατών της ΚΤΜ ώστε να συντηρούν τις μοτοσυκλέτες τους μιας και οι συνεργάτες είναι άριστα εκπαιδευμένοι ειδικά σε αυτές τις μοτοσυκλέτες -και σε ακόμα περισσότερες- χρησιμοποιώντας πάντα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ,” αναφέρει ο Jens Tuma, επικεφαλής του Customer Service. “Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε την απολύτως καλύτερη ποιότητα και διατήρηση της αξίας των μοτοσυκλετών ενώ ταυτόχρονα είναι και ο σημαντικότερος λόγος που είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε την επέκταση εγγύησης σε όλους τους ιδιοκτήτες ΚΤΜ ανά τον κόσμο.”

Για περισσότερες πληροφορίες και απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις επισκεφτείτε ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα KTM του επίσημου δικτύου. Ενημερωθείτε από το KTM.com για τον πλησιέστερο συνεργάτη της εταιρείας.

Ετικέτες

Έξυπνες κάμερες: Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά ο διαγωνισμός για την προμήθειά τους – Ξανά προσφυγές για τον ίδιο λόγο!

Η προμήθεια 1.000 καμερών από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρχίζει να μοιάζει με το γεφύρι της Άρτας
camera
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

8/7/2026

Δεν πρόλαβε να περάσει ένας μήνας από τότε που το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης επαναπροκήρυξε τον διαγωνισμό για την “Προμήθεια, εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση δικτύου Καμερών Καταγραφής Παραβάσεων Κ.Ο.Κ.”, δηλαδή των περίφημων 1.000 έξυπνων καμερών που θα τοποθετούνταν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Την πρώτη φορά ο διαγωνισμός ματαιώθηκε μετά από προδικαστικές προσφυγές εταιρειών που ήθελαν να συμμετάσχουν, θεωρώντας πως είναι ασαφείς οι προδιαγραφές του, ενώ προέκυψαν υπόνοιες πως πρόκειται για φωτογραφικό διαγωνισμό που οδηγούσε σε συγκεκριμένο κατασκευαστή.

Η εκ νέου προκήρυξή του είχε ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την 27η Ιουλίου 2026, ωστόσο ούτε αυτή η προθεσμία πρόκειται να τηρηθεί, καθώς ξανά κατατέθηκαν δύο προσφυγές από εταιρείες που ήθελαν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

Η απόφαση της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΔΗΣΥ) για τις εν λόγω νέες προσφυγές ήταν πως είναι βάσιμες και κατά συνέπεια προέβη σε αναστολή διενέργειάς του έως ότου εκδοθεί η οριστική απόφαση επί των προσφυγών.

Απ’ ότι φαίνεται και στη νέα προκήρυξη δεν άλλαξαν και πολλά από την πρώτη στο τεχνικό της σκέλος, γεγονός που οδήγησε τις εταιρείες Maycon και Aktor Κατασκευές στο να προσφύγουν εναντίον του και να δικαιωθούν από την ΕΑΔΗΣΥ που έκρινε πως, “α) οι υπό κρίση προσφυγές δεν παρίστανται προδήλως απαράδεκτες, β) ενδέχεται να υφίσταται βλάβη των προσφευγουσών από την προσβαλλόμενη διακήρυξη και τους όρους αυτής και γ) οι λόγοι των υπό κρίση προσφυγών δεν παρίστανται καταρχήν προδήλως αβάσιμοι, δεδομένου ότι η οριστική απόφαση περί της βασιμότητας των προσφυγών χρήζει περαιτέρω εξέτασης.”

Έχουμε γράψει πολλά για το θέμα και πιθανότατα δεν έχει νόημα να επαναλαμβανόμαστε όταν το υπουργείο δείχνει κάθε καλή διάθεση να επιβεβαιώσει κάθε κακή σκέψη που μπορεί κάποιος να κάνει για την ιστορία αυτή.

Εδώ ως Κράτος δεν μπορούμε επί χρόνια να ολοκληρώσουμε έναν διαγωνισμό για πινακίδες κυκλοφορίας, σε αυτό το τόσο περίπλοκο και ακριβότερο ζήτημα περιμέναμε αποτελέσματα;