Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Τροχαίο με τραυματία σε κατάστημα μοτοσυκλετών στην Μεσογείων

Αυτοκίνητο σφηνώθηκε στην είσοδο

Τραυματισμένος αλλά έχοντας τις αισθήσεις του, απεγκλωβίστηκε τα ξημερώματα άντρας από ΙΧ που με περίεργο τρόπο κατέληξε στην είσοδο καταστήματος μοτοσυκλετών στην Μεσογείων και συγκεκριμένα στην είσοδο για το service.

Η πυροσβεστική ενημερώνει για τον απεγκλωβισμό και την μεταφορά του σε νοσοκομείο, ενώ για την επιχείρηση χρειάστηκε να επέμβουν 8 άντρες με τρία οχήματα!

Τα πράγματα για τον ίδιο θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, που δήλωσε πως το ΙΧ είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα ερχόμενο από την πλατεία.

Για λόγο άγνωστο, που ο ίδιος κάτοικος πιθανολογεί πως ήταν για την αποφυγή κάποιου αδέσποτου σκύλου, ο οδηγός έκοψε απότομα το τιμόνι δεξιά, και το αυτοκίνητο κτυπώντας στο κράσπεδο αναποδογύρισε και κατέληξε στην είσοδο γκαραζόπορτας που οδηγεί στο service του καταστήματος μοτοσυκλετών Yamaha στην Μεσογείων.

Είναι ευτύχημα που ο οδηγός είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η κλίση που δέχτηκε ήταν στις 12:20 τα ξημερώματα τις Πέμπτης, γεγονός που βοήθησε ώστε το πολυσύχναστο πεζοδρόμιο να είναι άδειο και φυσικά τα καταστήματα κλειστά.

Μικρές οι υλικές ζημιές για την Yamaha στην Μεσογείων, το λαμπρότερο κατάστημα της ανατολικής μεσογείου για την μάρκα, κι ένα από τα πιο εντυπωσιακά γενικά για την Ελλάδα. Οι ζημιές περιορίζονται στον χώρο της εισόδου του service χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία του καταστήματος, που πρόσφατα είχε εγκαινιαστεί με μία πολύ μεγάλη επένδυση για τα ελληνικά δεδομένα.

Tags: