Vespa και RED - Μαζί ξανά για την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην έρευνα για το Σύνδρομο της Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας
motomag Vespa και RED – Μαζί για την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

1/12/2023

Η συνεργασία μεταξύ της Piaggio και του φιλανθρωπικού οργανισμού RED, που ιδρύθηκε από τους Bono και Bobby Shriver, ανανεώνεται για ακόμη δύο χρόνια -2024 & 2025- με την ιταλική εταιρεία να φιλοξενεί την 1η Δεκεμβρίου -παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS- μία ιδιαίτερη εκδήλωση στο Piaggio Milan Motoplex, στο Μιλάνο.

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός RED από το έτος ίδρυσης της έχει συνάψει συνεργασίες με εμβληματικές μάρκες για τη δημιουργία μοναδικών – συλλεκτικών προϊόντων με στόχο τη συγκέντρωση κεφαλαίων για την καταπολέμηση και εξάλειψη του AIDS καθώς και διαφόρων άλλων πανδημιών. Η συνεργασία Vespa – RED η οποία μετρά επτά χρόνια ζωής έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια τις Vespa 946 Red, Vespa Primavera Red, Vespa Elettrica Red καθώς και μία ευρεία συλλογή προϊόντων -ρουχισμόύ, είδη σπιτιού κλπ. Μέσω των πελατών της ιταλικής εταιρείας έχει συγκεντρωθεί το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων για το Παγκόσμιο Ταμείο, το οποίο καταπολεμά το AIDS, και τις ασθένειες της ελονοσίας και της φυματίωσης.

Vespa και RED – Μαζί για την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS

Στην εκδήλωση η οποία θα λάβει χώρα στις 1 Δεκεμβρίου στο Piaggio Milan Motoplex, θα παρευρεθούν οι Elena Di Cioccio -Ιταλίδα ηθοποιός-και Lavinia Farnese -υπεύθυνη του περιοδικού Cosmopolitan- όπου θα μιλήσουν για το θέμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, με στόχο την ευαισθητοποίηση ειδικά στις νεότερες ηλικίες. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και η νέα σειρά ρουχισμού Vespa – Red η οποία θα κυκλοφορήσει τον Μάϊο του 2024.

Vespa και RED – Μαζί για την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS
Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες