Γράφτηκε από: 
το Λάζαρο Μαυράκη

Yamaha Black Friday!

Ειδικές τιμές για τις τελευταίες μέρες του χρόνου

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., επίσημη αντιπροσωπεία της Yamaha στη χώρα μας, εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου με το οποίο ανακοινώνει ειδικές προσφορές σε πολλές μοτοσυκλέτες της γκάμας της και οι οποίες δεν θα ισχύουν μόνο για την περίφημη "Black Friday", αλλά για όλες τις η μέρες που απομένουν μέχρι να τελειώσει η χρονιά!

Δελτίο τύπου

"Κάθε μέρα Black Friday Yamaha!

Στην τελική ευθεία του χρόνου και για λίγες μέρες, προλαβαίνετε μοναδικά μοντέλα Yamaha σε τιμές Black Friday!
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη "γιορτή του καταναλωτή – Black Friday" με εκπτώσεις πέρα από κάθε προσδοκία. O θεσμός "Black Friday", που διαρκεί μία μόνο μέρα, σηματοδοτεί την έναρξη των χριστουγεννιάτικων αγορών. Φέτος έχει οριστεί για την Παρασκευή 23/11.
Για πρώτη φορά, η Yamaha μηδενίζει το χρόνο αναμονής, ενώνοντας όλες τις προσφορές και τις γιορτές σε μία μεγάλη προωθητική ενέργεια που ξεκινά από τώρα και μετατρέπει κάθε μέρα σε "Black Friday" έως το τέλος του έτους!
Με επιλεγμένες προτάσεις από 125 ως 900 κυβικά εκατοστά, η Yamaha κατεβάζει τις τιμές για να ανεβείτε στα καλύτερα! Τα αγαπημένα ΜΤ-125, MT-07, MT-09, XSR900, Tracer 700 και YS 125, τώρα, μπορούν να γίνουν δικά σας σε τιμές που δεν έχει ξαναδεί η αγορά μοτοσυκλέτας!
Λεπτομέρειες και εικόνες μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: 
https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/winter-offer/"

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών στα συγκεκριμένα χρώματα,
και μέχρι τη λήξη των αποθεμάτων τους. Η κεντρική αντιπροσωπεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να διακόψει την προσφορά χωρίς περαιτέρω ενημέρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο  Επίσημο Δίκτυο Συνεργατών Yamaha. Για να βρείτε το Συνεργάτη της περιοχής σας πατήστε εδώ : 
https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/dealer-locator/"


 

Tags: