Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Yamaha XMAX: Προσφορές στο μάξιμουμ!

Με δώρα αξίας 440 ευρώ!

Σε μια νέα προσφορά προχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία της Yamaha, ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.E., για όλες τις εκδόσεις του XMAX και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Όσοι αποφασίσουν να αποκτήσουν μια απ’ τις εκδόσεις του XMAX θα πάρουν δώρο τη κεντρική βαλίτσα και τη σχάρα στήριξής της, καθώς και μια πρακτική τσάντα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΜΑΧ

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ YAMAHA ΧΜΑΧ!

Η YAMAHA ανακοινώνει σήμερα μία καταπληκτική προσφορά. Τώρα μπορείς να αποκτήσεις το ΧΜΑΧ που θέλεις και σε όποια έκδοση θέλεις, με μοναδικά δώρα αξίας 440 ευρώ: σετ βαλίτσας και τσάντα κονσόλας!

Επιλέγεις το YAMAHA ΧΜΑΧ γιατί …

-              Θέλεις να κυκλοφορείς στην πόλη με αξιοπιστία YAMAHA.

-              Ξέρεις Χ-ορισμού ποιος είναι ο ηγέτης στην κατηγορία και τα θέλεις όλα Χ-ολοκλήρου!

-              Κερδίζεις X-αρχής, ένα κορυφαίο scooter πόλης με κινητήρα Blue Core, άψογο σχεδιασμό και φινίρισμα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια!

-              Και φυσικά το ΧΜΑΧ σου εξασφαλίζει σταθερή αξία στο χρόνο!

Γι’ αυτό η ΥΑΜΑΗΑ στα δίνει όλα στο ΜΑΧ … και με δώρα που αφορούν και τα 4 μοντέλα : XMAX 400, XMAX 400 IRON MAX, XMAX 300, XMAX 300 IRON MAX

Επισκεφθείτε σήμερα έναν Επίσημο Συνεργάτη ΥΑΜΑΗΑ! H προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό ΧΜΑΧ και μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο:

https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/yamaha-offers/xmax-offer/

Tags: